Nem tudom...szerintem is lesznek kemény napok nekik itthon.De nem hiszek már abban, hogy nagyon beleavatkoznak a dolgainkba.Nagyon kicsik vagyunk odaátról nézve.
és esetleg Pennsylvania Bidennek, de ott nagynak tűnik a különbség. Gyakorlatilag 2 kis esély Bidennek és egy közepes (Georgia) amiből bármit visz nyer, illetve a kiélezett Nevada ami majdnem 50-50 és ha ezt viszi is nyer. Külön külön mind jó már neki.
illetve a 2 billegő ami még fordulhat főleg Georgia Bidennek.(esetleg NC, de az nem valószínű) Ha Biden nem viszi el a levélszavazatokkal Georgia-t és Trump valahogy hozza Nevadát akkor nyer Trump. Ezt árazzák szerintem. A 2-ből 1 elég Bidennek.
Nemcsak azok nincsenek meg még, hanem - ahogy nálunk is - a kisebb körzeteket már megszámolták, most a városi, nagyobb körzetek hiányoznak már csak, ahol Biden jellemzően erősebb.
Részemről ez a nap a tévedésekről szól. Én ennyit még nem tévedtem egy év alatt se, mint ma, szinte mindenben mellédurrantottam. Megyek és megemésztem a fradimeccs alatt, ott aztán végképp nem akarok tippelni :)
Most számolják a jogszerűen leadott szavazatokat. Bármilyen nehéz is trumpnak felfogni, a levélszavazatok számlálása időigényesebb a normál szavazatoknál.
Biden borítani fogja azokat az ügyeket ami az usa titkosszolgálatának birtokában van Magyarországról. Trump állította le ezeknek az ügyeknek a kiszivárogtatását. Én nagyon várom, hogy mi van az usa titkosszolgálatának kezében rólunk.
Bocsánat igazad van,csak telefonon néztem ami nem írja ki a hozzászólások számát.De ha megnézed rögtön alatta Decis beírását érteni fogsz.Így természetesen tárgytalan.
Ez azért kérdéses szeeintem...Bár Szíjjártó video biztosan átüti az öreg Biden ingerküszöbét... Valljuk be jogosan.Ez erős volt külügyestől és teljesen értelmetlen reakció.
"Marco Rubio, floridai republikánus szenátor, szintén a Twitteren, nem nevezte néven az elnököt, de úgy fogalmazott: "az elnökválasztás eredménye azt követően lesz ismert, hogy valamennyi jogszerűen leadott szavazatot megszámláltak"."
Bidennek áll a zászló jelenleg. Azokat az államokat ahol jelenleg vezet behúzza, akkor vastagon nyerni fog, de nem is kell mindet hoznia akkor is nyerni fog. Biden nyer, akkor Orbán megy a lecsóba.
Tudjátok, az a szomorú, hogy ennek semmi jelentőségét sem látom. Bármelyik győz, holnapra hozzá igazodik a (pénz)világ. Itt már nincsenek elvek, gerinc, csak érdekek. Én az "István, a király"-on nőttem fel: https://www.youtube.com/watch?v=mkL9ZaE0p9U Nekem Spengler jut ezsembe: ez már tényleg a Nyugat alkonya...
Trump csapata már bejelentette több állam eredményének megtámadását, és további támogatások utalására kérte a nagy támogatókat a jogi eljárások fedezésére...
Semmi. Nyilván Biden és a demokraták be fognak erősíteni a végére, addig a jelenlegi bohócelnök drukkerei szép lassan megbarátkoznak az új helyzettel. Addig is ha egy pszichológus benéz ide a topicba, akkor a kognitív disszonancia redukció témakörében igazi kutatási aranybányája lel.
Ha a legutóbbi 2 hazai választást nézem, akkor a levélszavazatoknak sokkal nagyobb súlya volt hazai viszonylatban, mint az USA levélszavazatoknak USA viszonylatban, ugyanis itthon alkotmányozó többségről döntött. Alig várom, hogy a közpénzégető álmédia ecsetelje a levélszavazatok problémáit az USA választással kapcsolatban....
Igen, ebben teljesen igazad van. Az ellensúlyok működnek, de a fékek már nem. Egy XVIII. században megalkotott alkotmány a XXI. században már nem mindenben állja ki az idők próbáját. Jefferson a felvilágosodás korának francia modelljéből indult ki, mint az "alapító atyák" többsége. Az azóta eltel több mint két évszázad "dollárdiplomáciája", majd a XX. század "furkósbot diplomáciája" csak ellenfeleket szerzett. A pénzvilág pedig globálissá vált. A gerontokrácia az USA-ban gondolkozik, a fiatalabb korosztályok a világban. Egy birodalom végnapjait mindig az idősek sóhajai kísérik....
És akkor miért szárnyalnak az amcsi indexek? Biden megemeli a társasági adót, legalábbis erre jöttek le múlt héten. Akkor ez most mi? Nem számít ki ül az elnöki székben, ez csak bohózat!
Tény, hogy vannak hasonlóságok az utolsó mondatodban leírtakkal, de a demokrácia nem a szovjet modellt követi, mert vannak ellensúlyok, melyek az "alapító atyák" észjárását követik......... és Jefferson, Washington intelligens ember volt ........
Ez olyan mint a profi box .Megy a show, nagy duma aztán a jövő héten meglátjátok kuss lesz és a vesztes elkullog. Trump lesz nagy valószínűséggel. Pénz beszél ott is teljesen többi körítés.
"Pennsylvaniában tovább csökken Trump előnye - pedig nem nő a feldolgozottságA jelenségre már korábban is felfigyeltünk: a szavazatok feldolgozottsága továbbra is 64%, miközben Trump előnye csökken, jelenleg már csak 8%-pontos." Hát, hiába: az informatika választásokat dönt el...
A fehér (lassan) kisebbség ugyanabba a rezervátumba zárta magát, ahová a XIX. században az indiánokat szorította. https://www.google.com/search?q=Michigan+trunp Az USA szépen lassan megásta saját nagyhatalmi sírját. A gerontokrácia a '80-as évek szovjet modelljét idézi....
Nem értem én ezt PA Pennsylvania Kockába sárgával AZT KI VISZI EL (Még lóg a levegőbe) még az távol van.. https://www.cbsnews.com/election/2020/president/
Van még ami nem végleges eredmény!
Itt néztem 20 elektori szavazat remélhető?? -na hogy kié lesz azon, sok múlik?!!
Sokat olvastalak ,nem rád vall ez a kicsinyes sztereotíp tempó.Kiderúl nemsokára így vagy úgy .Ha tiszta a küzdelem a demokratáké a pont ,akik ilyen jelöltél tisztán nyerni tudnak azok tudnak valamit.De miért voltak ennyire sportszerüek ?
Trump akarta hogy a saját választói személyesen szavazzanak.Megkapta.Michigan nem kapott pénzt sem eleget hogy felkészüljön a levélszavazatokra.Mit ugat most ...ez lassan megy?!Nem ferfi az ilyen reggel még játszotta az eszét most meg obégat a twitteren mint a szaros gyerek. Rosszabb mint az agg Biden.
Kb ennek a fórumnak a teljes tartalma 1 azaz 1 mandátumról szól: az USA elnökének mandátumáról. A szenátorok, képviselők és kormányzók szavazatai szóba sem kerültek itt.
Arra gondoltal mar ki tuzelte fel a feketeket hogy szetverjek es felgyujtsak a fel orszagot?Csak nem a demokrata part jeles kepviseloi?Ugye te sem gondolod,hogy egy szaros drogos bunozo miatt gyujtottak fel a fel orszagot.Napjaban ott sokkal tobb negert lonek agyon kulonbozo gaztettek miatt.Kinek volt erdeke balhet csinalni??Na most ezek a gazemberek fogjak iranyitani valoszinuleg Usa-t.
Sőt tudok durvábbat, volt már olyan hogy egy szavazat döntött el a mandátumot, akkor ez az egy szavazat írta felül az összes többi szavazatot. Szerintem te most bementél az erdőbe.
Bár a mondatszerkesztésed is minősíti a szintedet, mégis csupán egy apróságra hívnám fel a figyelmedet: rengeteg fekete és egyéb bőrszínűnek minősített ember dolgozik Európában, akiknek sem munkájával, sem az együttélésével nincs gond. Konkrét tapasztalat, hogy a magyarok fosztják le társaikat -----vendéglátás, újságozás stb. ------ a nigériai kolléga maximálisan korrekt, segítőkész, ugyanez a helyzet a töröknél........ Sajnálom, hogy így látod ------ minden tapasztalás nélkül.......
Nem számoltam ki,de durva lehet,ha 5 százalék felülírja a 95 százalék döntését.Ráadásul előre fel lett hívva a figyelem arra ,hogy a rentgeteg levélszavazat visszaélésre ad lehetőséget.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.