Hát persze,hogy megnyerte:). A csíkos rabruhát meg a nagyfarkú niggereket is:). Mehetsz hozzá majd beszélőre. Viheted neki a csülkös babletykót is!:) Ha-ha-ha:)
""Trump szerint az, hogy az amerikai állam nem korlátozza a közösségi oldalak viselkedését, jelentős „nemzetbiztonsági kockázatot” jelent." Már több helyen leírták. A III. Világháborút a közösségi oldalakkal vívják, az álhírek Mrd. - jait nyomják külföldről amiket el is hisznek és teszik a dolgukat, jobban mint egy atom bomba. +és- működik, na meg amit elhallgatnak.
tök mindeggy ugyis zinjáték de ,köszönöm azért,biden nem lesz ,lehet trump sem meglátjuk irnak e ki tavaszra választástegy biztos májusban vége lesz a féknyuz faszságoknak,és trump lesz és lecapolja amit le kell,de itt még nincs vége,a háboru akkor kezdödik mikor az egek megrendülnek,most csak féknyuz háboru van átrendezödés,
Szia Hexal! Január 6 an kongresszusi szavazás lesz és nem elnök avatás . Az január 20 an lesz ( beiktatás ). Addig még mehet a színjáték . Bide nem lesz elnök az már egyre egyértelműbb .
Törölt felhasználó2020. 12. 21. 11:47
január kemény lehet,már csak azért is mert 6.án nem lesz elnökavatás
Törölt felhasználó2020. 12. 21. 10:12
pentagonbol kizavarták biden embereit,most lett volna az átvétel
Törölt felhasználó2020. 12. 21. 09:29
az a kérdés ki lesz az elnö? biden fia ellen is vizsgálodnak arra is bizonyitékok vannak az apja nyilatkozott ha bünös akkor elviszi a balhét.
portfolio topikok olyan messze vannak az igazságtol mim mako jeruzsálemtöl,az Igazságot nem hurcolom mint a véres rongyot,és tudja disznoknak a gyöngyöt
Értem....tehát, egy igazságkeresô félszellem vagy. Más megközelítésben: Féligazságokat közzétevô rossz szellem.... Valamit nagyon elrontottál az életedben........lehet, hogy fél órával többet kellett volna tanulni. ... ....
és amugy engem az igazság érdekel mindenben más nem, elsösorban a szellemi ,mondjuk nincs is más hiszen a többi féligazság vagy még az sem.,tul vagyok az emberek ,hülyeségein már én máshogy nézem a dolgokat kivülröl.
Az amerikai elnökválasztás után elkezdetek terjedni azok a grafikonok, amiken az látható, hogy némely csatatérállam választókörzeteiben a Trumpra leadott szavazatok követni látszanak a Benford-eloszlást, míg a Bidenre adott szavazatok nem. Ebből többen azt a következtetést vonták le, hogy a Bidenre leadott szavazatokat utólag manipulálhatták. A megfigyelést a magyar sajtó egy része (Origo, Magyar Nemzet, Hír TV) is közölte, ezzel Magyarországot dobogós helyre repítve a „Benford” Google-keresések nemzetközi listáján. Mi az igazság? Miért nem alkalmazható a Benford-törvény az amerikai választási körzetekre?
"Furcsa interjút adott a legnagyobb példányszámú izraeli újság egyik különszámának az izraeli űrprogram egykori vezetője, Haim Eshed – írta a Jewishpress című amerikai zsidó lap. A több állami kitüntetést is kapott férfi állítása szerint ugyanis a földönkívüliek már itt vannak a földön, csak arra kérték a világ vezetőit, hogy jelenlétüket tartsák titokban, mert az emberiség még nem áll készen ennek elfogadására.A professzor állítása szerint Donald Trump amerikai elnök már készen állt volna bejelenteni az idegenek ittlétét, de a földönkívüliek közbeléptek, mert nem akarták, hogy tömeghisztéria tőrjön ki a emberek körében. A férfi közölte, hogy a földönkívülieknek a Marson van egy földalatti bázisuk, ahol már amerikai űrhajósok is vannak, és miközben tanulmányozzák az emberiséget, kísérleteket is végeznek az emberek segítségével, amivel a világegyetem működését akarják megérteni.Haim Eshed az interjúban elmondta:Ha ezt öt évvel ezelőtt mondtam volna el, elmegyógyintézetbe zártak volna, közölve, hogy ennek elment az esze."
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.