Californiában még mindig "csak" 96% a feldolgozottság. Biden győzött. Ennél rosszabbul csak Alaszka áll, 71%, ott Trump győzött.
Neked csak azok az államok tűntek fel, ahol szoros az állás. Lévén ahol valamelyik fél döntő fölényben volt, ott a levélszavazatok összeszámolásának elején kijött a győztes neve, így ott neked nem tűnt fel, hogy még napokig számolták a levélszavazatokat.
Alapvetően sok államban is uganúgy tartott sokáig a számlálás de a különbség elég nagy volt és győztest hirdettek ott is de a hivatalos szám máshol is később volt. Amúgy meg inkább a republikánosok ott kérdőjelezték meg a szavazást ahol fordítottak ellenük. érdekes Texas vagy Florida fel se merült vagy alaszka vagy más ahol nyertek pedig ott is számolnak.
így már nem.. pont azt hívatott elkerülni az után számlálás TÉVEDÉSNEK TUDJA BE!! aztán vizsgálódás, rábizonyítás nehéz visszakövetkeztetni,visszavezetni! Hivatalnokokat is felmenti a Trv.
igen furcsa, hogy egyik államban gond nélkül megy a szavazatszámlálás a másikban meg nem... ráadásul pont azokban a "swing" államokban ahol általános meglepetésre a republikánus jelölt vezet...
persze érem.. -másik meg itt vannak Testvér Kormányzóságok,tagállamok( Bizony Levélszavazatoknál ott másik tagállamokba tolták át a szavazatukat,szolidárisabbak voltak egymáshoz)Hogyne tudná ezt Tramp.. Olyan végtelen hűséges szavazás volt ez..::)) MEGOLAJOZTÁK!!!
Nem álltak le a szavazatszámlálások. Levélszavazatokat számolnak, sok 10 milliót.
Trump hónapokig könyörgött a republikánus szavazóknak, hogy ne levélben szavazzanak, közben tolta a hülyeséget, hogy a demokraták levélszavazással fognak csalni, mert a levélszavazatok többsége demokrata lesz. :-) Jujj, de meglepő lett ez így.
"és mindez csakis olyan államokban ahol a "papírforma" ellenére republikánus győzelem körvonalazódik..." Melyekre gondolsz? Pl California, ahol még a héten is milliószámra számolták a levélszavazatokat, és Biden előnye a korábbi 3 millióról 5 millióra nőtt? Ja nem, ott demokrata győzelmet jósoltak.Akkor Floridára gondolsz? Ahol demokrata győzelmet jósoltak? Ja nem, mert Trump győzött, pedig ott is voltak levélszavazatok.
"az meg már csak hab a tortán, hogy csak az egyik félnek lehet hinni..." Mire gondolsz? Hogy sok republikánus szenátor és egyéb vezető felszólalt Trump ellen? Hogy Pennsylvania republikánus vezetése kiakadt Trump hülyeségeire?
"és egyes social media szájtok még az elnök nyilatkozatit is fake news megjelöléssel közlik vagy szimplán csak cenzúrázzák..." Örülj neki, hogy a hülyeséget, hazugságot felcímkézik.
Ja igen kiszámoltan még korábban Bájden ígéreteit(állami) ~7 millió Ft. (oszt) átszámítva.. lakás hozzáférés-vásárlás legyen bérlet.. áhh nem ismerem hozzá fűződő leírásokat.. Mellé Banki Hitel fiatalok bentebb vannak ezzel (kicsi a HITEL igaz) Másiknál meg az sincs!!
azért a menet közben leállított, napokig elhúzódó szavazatszámlálások már önmagukban érdekesek... különösen ha a hajnali órákban radikálisan átalakul a szavazatok korábbi összetétele... és mindez csakis olyan államokban ahol a "papírforma" ellenére republikánus győzelem körvonalazódik... az meg már csak hab a tortán, hogy csak az egyik félnek lehet hinni... és egyes social media szájtok még az elnök nyilatkozatit is fake news megjelöléssel közlik vagy szimplán csak cenzúrázzák...
De ez érdekes: hogy többféle politikai nézetet valló emberrel tud együttműködni.. (hogy többféle politikai nézetet valló/bíró emberrel tud) kiegészítettem habár: a bíró és valló között van árnyalati különbség..
lehet már megvették,amugy nem egy állam van ez olyan mintha europai államok ,egyikben csalnak másikban nem,szerintem viszont mindenhol csalnak ,ha lehet ha nem ,mikor beigérek egy 14. havi bért és nem teljesitem az is csalás ecetera eceterra
nyilván szlipi joe gyözött,de azért nyugtával dicsérd a napot,és ez uj világ már,a kocka nincs még elvetve,lehet itt még csavar és lesz itt,ki tudja lehet oroszok kinaiak bevonulnak usankába.
Egyezzünk már meg valamibe nyilvánosságra hozatal a Ők(Trump-Bájden parti) között nem fog találni.. Trump perdöntő bizonyítékot! (Elérkeztünk az erősebb kutya... effektushoz) (nép már előre tudja/tudta nem tehet semmit a Trv. a Bájden oldalán áll meg!!) Nem merték még elmondani se Republikánusok kire szavaztak AZOK UTÁN AMI TÖRTÉNT VÁLASZTÁS ELŐTT.. MOST MEG SZEGÉNY HITEVESZTETT NÉPTŐL KÉRSZ/VÁRSZ TE BIZONYÍTÁST(MI VÁRNA AZOKRA,elevenen megennék) Másik mért jár Twiterezni Trumpi: horogra akadna valaki (feltudná használni) -Ez se így kellene: nem esik bántódása(Törvény védelembe részesíti) tessék gyanús eseteket feltárni.. Díjazásban részesül,azt is beárazni..Hiszen a Demokrácia védelmébe, jobbá válásáért keresik az igazságot! Egyféle biztosíték elkövetkező szavazások jegyében fejlődésül szolgálna(nagyon régi Trv.-ek alkalmazásán ülnek még mindig!! Persze ügyvédet fogathat(arra van pénz) bizonyíték kellene,ingyen.. nesze neked igazság! Demokrácia szégyene ami szavazásukat övezte!! Óhh mikor fog ez a választási Trv. letisztulni.. -Igaz nagyot "robbant" ebből tanulhatnának..
"Egyszerűen leírtam azt, hogy az elnök szerint volt ilyen és folyamatosan jelezte is a Bloomberg, hogy melyik államokban lesz felülvizsgálat. A bíróság előtt valszeg elő is állnak majd a bizonyítékokkal és a testület dönteni fog. Mi ebben a bonyolult?" . Az hogy ez mar folyik. 10 bol eddig nulla esetben sikerult nekik. 10 alkalommal utasitotta mar vissza a trump stab kulonbozo ilyen keresetet a birosag bizonyitek hianyaban. . Arrol pedig mar a valasztas elott beszelt Trump hogy ugyvedekkel mennek majd az egyes allamokba. Mar akkor csalasrol beszelt amikor szavazas se volt. Az egesz narrativat mar hetek ota epiti hogy a levelszavazas az Fraud. Minden alap nelkul. Es pont ez a duhito benne. Igen en is varom a bizonyitekokat de nincs semmi mert meg egy normalis elmelete sincs hogyan csaltak volna a demokratak.
Arról beszélek, hogy én biztosan nem tudom és nem is fogom elhinni senkinek, hogy hogyan történhetett, ha volt törvénytelen befolyásolás. Egyszerűen leírtam azt, hogy az elnök szerint volt ilyen és folyamatosan jelezte is a Bloomberg, hogy melyik államokban lesz felülvizsgálat. A bíróság előtt valszeg elő is állnak majd a bizonyítékokkal és a testület dönteni fog. Mi ebben a bonyolult?
A pletykák szerint rengeteg minden történt, de jeleztem, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni. :)
Amit a két leendőbeli elnökjelölttől olvastam, az a következő volt:
Biden: Az összes szavazat feldolgozása után fogadja el az eredményt. Trump: Az összes jogszerű szavazat feldolgozása után fogadja el az eredményt.
megkezdödött valami egyre több ilyen érdekes hir van,mikor jönnek az emberevök és vérivok?
Törölt felhasználó2020. 11. 11. 09:56
16 hónapos gyerek is volt az Ausztráliában és az USA-ban lekapcsolt pedofilhálózat áldozatai között
2020. november 11. – 05:49
(frissítve: 2020. november. 11. – 05:50)
–
Koroknai GergelyKülföld Gyermekeket
szexuálisan kizsákmányoló, interneten keresztül működő hálózatot
számoltak fel Ausztráliában és az Egyesült Államokban, a két országban
17 gyanúsítottat vettek őrizetbe, akik ellen 828 vádpontban indult
eljárás – közölte szerdán az ausztrál szövetségi rendőrség nyomán az
MTI.A bűnözőknek áldozatul esett gyerekek átlagéletkora 8 év, a legfiatalabb 16 hónapos, a legidősebb pedig 15 éves volt.Christopher
Woods, az ausztrál szövetségi rendőrség gyermekvédelmi műveleteinek
ügyvivő parancsnoka szerint a bűncselekmények mértéke példa nélküli.
"Ezek a férfiak a gyanú szerint gyermekzaklatási anyagokat készítettek
társaik züllött vágyainak kielégítésére, egy fikarcnyit sem törődve
azzal, hogy tetteik milyen maradandó hatással lesznek ezekre a
gyerekekre" – mondta Woods.Az ausztrál rendőrség közlése szerint
"a kizsákmányoló hálózat világszerte kiterjesztette förtelmes
tevékenységét". Az ügyben 146 jogsegélykérelmet terjesztettek elő, mivel
a nyomozás európai, ázsiai, amerikai, kanadai, illetve új-zélandi
szexuális bűncselekményeket elkövetőkhöz vezető szálakat derített fel.A
nyomozásnak köszönhetően az ausztrál hatóságok nyolc új-dél-walesi
férfi ellen 577 vádpontban emeltek vádat, míg az Egyesült Államokban
három gyanúsítottat fogtak el, egyikük gyermekgondozó.Az ügyben az első őrizetbevétel februárban volt, a legutóbbi pedig a múlt héten.
Törölt felhasználó2020. 11. 11. 09:40
Úgy tartják, hogy borús Márton, borús telet jelent
"Gondolom, hogy a bíróság előtt meg is fogja indokolni és konkrétumokat tár fel." . Csak mondok 3 peldat ezekbol az indokokbol. . 1. Egy republikanus szamlalo azt alitotta hogy 50 levelszavazat idon tul erkezHETET mert o nem latta azokat mivel elhagyta egy idore a termet. Persze mindenki aki ott volt torveny elott valotta hogy idoben erkeztek. . 2. Egy megyeben talaltak egy nev nelkuli cetlit a szamlalo teremben amire az volt irva ez csalas. Ennyi! . 3. Az egyik birosagon amin a biro kerdezte mi alapjan kezdemenyeznek a csalas gyanujat az ugyvedrk azt mondtak az egyik tagjuk halotta egy embertol hogy csalas a valasztas. Mikor rakerdezett a biro hogy barmi konkretumuk van ennyit tudtak csak felmutatni mire a biro rakerdezet hogy most akkor ez mitol tobb mint szobeszed? Az egyetlen ervuk hogy a kollegajuk tisztelette melto ember ( senki se vonta ketsegbe de ez akkor is annyi hogy valaki halotta valakitol barmi konkretum nelkul ) . Szoval ilyenek alapjan inditanak eljarasokat es ilyenekkel indokolnak birosag elott. Biztos van meg par komolyabb is de az nem igazan lehetne titok szoval lehet felmutatni kereseteket. . "Én annyit szűrtem le a "pletykákból", hogy gyakorlatilag rengeteg lehetőség van arra, hogy pár államban kis különbségnél biztosan befolyásolni lehessen a jogszerű procedúrát" . Marmint mennyibel is. A szoros Mitchigannel ahol 1% elteresnel is 150.000 szavazat volt most? Hogyan is tudtak hogy pont annyira lesz szukseguk? Ha biztosra akartak menni rengeteg allamban 100.000 es nagysagban kellett csalniuk hisz elore nem tudhattak mennyi lesz a szsvazatok aranya amit el kell csalniuk. Ilyen tomeges csalasra meg meg otlet se volt nem hogy bizonyitek. Amiket talalok elmeleteket vagy az elejetol nagy kamuk vagy egyenileg kihasznalhato kapuk amiket tobb szazezer embernek kellett volna igenybevennie ugy hogy ne tudodjon ki tomegesen. Ez kb elkepzelhetetlen.
Én biztosan nem tudom, hogy mikor, hol csalnak. Az engem nem igazán érdekelt soha, hogy valakik 5 percenként ezt kiabálják. Ha valakinek problémája van egy választás lezajlásával, akkor hivatalosan bejelenti és felülvizsgálatot kér. Ezt most az elnök megtette 4 államban. Gondolom, hogy a bíróság előtt meg is fogja indokolni és konkrétumokat tár fel.
Én annyit szűrtem le a "pletykákból", hogy gyakorlatilag rengeteg lehetőség van arra, hogy pár államban kis különbségnél biztosan befolyásolni lehessen a jogszerű procedúrát. Ez sajnos nálunk is létezik,természetesen nem értek vele egyet, sajnálom, hogy törvény biztosítja. A csalást viszont bizonyítani kell, az nem törvényes.
Bocs, de majd az USA bíróságának fogom elhinni, hogy mi történt. :)
Sajnos sokszor hajlamosak vagyunk lenézni a régebbi korok gondolkodóit, de a valóság az, hogy mindig éltek, és működtek intelligens emberek......... gondoljunk csak Hippokratészre ----egy a tömegből........
"Én elhiszem, hogy a legnagyobb demokráciában "minden nyitott", csak az a
helyzet, hogy ha így lett volna valamikor is, akkor már nem létezne. :)" Szerintem az "alapító atyák" nem voltak gyenge koponyák, körbe bástyázták a demokráciát....... Az amerikai történelemalapító atyák(Founding Fathers) néven tartja számon az Amerikai Egyesült Államok azon politikai vezetőit, akik aláírták a függetlenségi nyilatkozatot vagy az USA alkotmányát. Richard B. Morris történész 1973-ban a következő hét személyt nevezte meg alapító atyákként: John Adams, Benjamin Franklin, Alexander Hamilton, John Jay, Thomas Jefferson, James Madison és George Washington.[ "Az új köztársaság első ügyei közé tartozott a nyugati, jórészt
indiánok lakta területek státuszának rendezése. A Kongresszus a saját
felügyelete alá vonta és territóriummá szervezte őket. A telepesek
beköltözésével ezek fokozatosan tagállamokká alakultak át. Az államok
föderációjából álló ország központi kormánya ekkor még igen gyenge volt,
és a nacionalisták – többségükben háborús veteránok – aggódtak, hogy
nem tudna elhárítani egy külső támadást, vagy akár egy belső felkelést
(mint a Shay-felkelés 1786-ban).[40] 1787-ben összehívták a philadelphiai konvenciót, melyen az államok képviselői elfogadták az Egyesült Államok alkotmányát,
amely hatékony központi kormányt és erős köztársasági elnöki hivatalt
hozott létre. Emellett az alkotmány biztosította a személyes
szabadságjogok sérthetetlenségét és a zsarnokság kialakulását
megakadályozandó, szétválasztotta a három hatalmi ágat (törvényhozás, végrehajtás, igazságszolgáltatás).[40]
A Kongresszust felhatalmazták, hogy 20 éven belül tiltsa be a
külföldről érkező rabszolgák kereskedelmét (amit 1807-ben meg is tett).
Mivel a déli államok népességének jelentős része szavazati joggal nem
rendelkező rabszolgákból állt, az államok közti politikai
aránytalanságok elkerülésére a Kongresszusban a képviselők számát úgy
határozták meg, mintha a rabszolgák háromötöde szavazóképes lenne. Az
egyezség még ilyen kompromisszumos formában is megnövelte a déli
képviselők politikai súlyát, különösen, miután az ültetvényes rendszert
kiterjesztették azokra a déli területekre, ahonnan elűzték az
indiánokat. A külföldi rabszolgák hiányát megfelelően pótolta belföldi
kereskedelmük.
Jelentős volt az antiföderációs erők aránya, akik attól
tartottak, hogy a központi kormány túlzott hatalomra tesz szert.
Kiengesztelésükre 1791-ben kiadták a Jognyilatkozatot (Bill of Rights),
amely tíz pontban módosította az alkotmányt és biztosította a szólás-
és vallásszabadságot, a szabad fegyvertartást és azt a jogot, hogy csak
esküdtszék véleménye alapján lehessen elítélni a polgárokat.[41]"
"Újraszámoltatást kért 4 államban ha jól tudom, ennyi az ami ránk tartozik. Hogy mit tudnak, mivel indokolnak annak pedig valszeg egy kis részét tolták a nyilvánosság elé, amiből hegyek lettek a fülbesúgás miatt. " . A birosagi eljarasok nyilvanosak. Az ugyvedei kb semmi bizonyitekot nem tudnak felmutatni ezert a legtobb birosagon elbukii a kerelmuk a szavazatok ervenytelenitesere vagy figyelmen kivul hagyasara. Ujraszamolast kerhetnek ha nincs csalas is egyszeruen a szoros eredmenyre hivatkozva. Mondjuk vicces pont attol az elnoktol aki 2016 ban szorosabb allasnal kijelentette hogy amerika dontott es semmi ujraszamolas nem lesz es az ugyvedeivel megtamadta azokat a kereseket ( pl pont a Michiganit is ajol 11.000 el nyert most meg 150.000 felett kapott ki es ujraszamolast akar)
". Ugyanis ez olyan információk kiadásához vezethet, amit tilos nyilvánosságnak kiadnia" . Na ne mar. Ez amit leirsz igaz lenne a normalis elnokokre. Pont ez a pozicio adta hitelesseg amirol beszeltem. "Ha az elnok mondja biztos igaz hisz o tudhat valamit amit mi nem hisz hozzaferhet rengeteg titkos infohoz amihez mi nem. Meghat o az elnok es o nem beszelhet csak ugy a levegobe. Az o szavanak sulya van es ezzel felelosseg jar" gondolja az egyszeri ember. Trump meg Tweeteket oszt meg amiket 1 oraja olvasot es senkit meg se kerdezet annak hitelessegerol. Ha lemegy valami a Fox news on 5 percre ra mar TWEETeli is ki. Nincs mogotte semmi amire te gondolsz. Nem hogy titkosszolgalati vagy mas titkos tudas amut nem oszthat meg. Semmi. Ugyanugy osztotta a 130.000 szavazatos hulyeseget annak ellenere hogy azt az eredeti ki tweetelo emver torolte es elnezest kert a tevedeseert.
Trumpnak kb tenyleg ennyi. Ha negy ev elnoksegebol nem tanultad ezt meg kar is eroltetnem. Az ember maga a ket labon jaro Fake news aki ha hal valami elkepesztot a teveben mar adja is tovabb es ha utana rakerdeznek hogy ezt hogyan hisz itt a cafolat semmi olyan nem volt amit allitott o jon azzal hogy csak halotta a teveben vagy olvasta es megosztotta. Ilyen tekintetben egy vicc az ember de pontosan tudja hogy a fo tabora erre vevo. . Amugy en nem tippeltem semmit pont azert mert tavaly is nagyott forditott az elozetes kozvelemeny kutatasokhoz kepest. En siman elhittem volna hogy akar o nyer es nem kialtottam csalast ( es ez pl a 2. Nap nagyon is ugy nezet ki hogy meglesz neki miutan behuzta floridat es texast )
Törölt felhasználó2020. 11. 11. 01:33
Nyert a tramp.😀 kivonult a diliházbol és agynyomorékok, büvköréből.👫
emberiség ,lusták és mindent elhisznek mert nem járnak utána,mi a
valoság,álomvilágban élnek és ha igy folytatják sosem ébrednek fel-és
halálos alvás lesz .
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.