"Nagy nehezen lehet,de nem a" független és korrekt" médiaóriásoknak
köszönhetően,akik még azt is megengedik maguknak,hogy a legidültebb
könnyektől elalélt torzszülötteikkel mondatják be a még nem is hivatalos
eredményt." Ezt mire írtad? Visszaemlékezés 2018. április 8-ra? :-)
Amúgy mi a fasz lehet Hillary-vel. Szerintem nem győzi szedálni magát.Ha Biden tényleg nyert, akkor ő landslide-olt volna.Nekem Ő pl.szimpi volt.Sajnáltam is amikor kikapott,profinak tűnt,de nagyon a szívére vette a kudarcot,pedig ezek szerint csak várnia kellett volna egy ciklust.
Egy miniszterelnök valóban írhat sok mindent, de nem mindent. Írhatja, hogy csalás volt, de ennek indoklását valszeg csak bíróság előtt szabad megtennie bizonyos esetekben. Ugyanis ez olyan információk kiadásához vezethet, amit tilos nyilvánosságnak kiadnia. Tehát egy kocsmában vagy itt a fórumon valóban mindenki írhat mindent és találgathat, de annak semmi köze sincs ahhoz, hogy a bíróság előtt milyen bizonyítékokkal fog előállni. Az is bizonyos, hogy zárt tárgyalások is lehetnek a folyamat során. Újraszámoltatást kért 4 államban ha jól tudom, ennyi az ami ránk tartozik. Hogy mit tudnak, mivel indokolnak annak pedig valszeg egy kis részét tolták a nyilvánosság elé, amiből hegyek lettek a fülbesúgás miatt. Én elhiszem, hogy a legnagyobb demokráciában "minden nyitott", csak az a helyzet, hogy ha így lett volna valamikor is, akkor már nem létezne. :)
Nyugi már, nem olyan nagy száma az, hogy évekig nyomtad a "majdnem beszélek magyarul" szerepet, aztán kibillentél belőle. Főállású Pampa "sidekick" :-)
Egy kutya ,hiszen nem tudhatjuk,hogy nyert e.Abban viszont igazad van,hogy Trump is elhamarkodta a bejelentést,de neki nem is kell függetlennek lennie ebben az ügyben.Az lenne a furcsa ha Bidennek szurkolt volna.
Nem tartom valószínűnek,hogy egy átlagember tweet-je az egyetlen forrása ezzel kapcsolatban,várjuk ki a végét.Amennyiben kiderül,hogy Biden tisztán nyert megkövetlek benneteket, és gratulálni is fogok nektek amiért ügyesebben tippeltetek.
Nagy nehezen lehet,de nem a" független és korrekt" médiaóriásoknak köszönhetően,akik még azt is megengedik maguknak,hogy a legidültebb könnyektől elalélt torzszülötteikkel mondatják be a még nem is hivatalos eredményt.
Pont ez az hogy ő neki kéne hivatalos forrásból bizonyítékok alapján beszélni. Mert az ő szavát komolyan veszik abból indulnak ki hogy ilyen pozicióból csak megfontoltan utánajárva tanácsadókkal egeztetve mond. Nem pedig mert látta egy twitter bejegyzésben. Ezért nem reagál semmit a forint ha itt a fórumon valaki beírja most hogy csődben az államkassza és beszakadt mikor Kósa Lajos mondott görög csődhelyzetet 2010-ben. Utóbbiról nem feltételezték hogy csak bemond baromságot hanem hogy tényleg az a helyzet mert ő belelát dolgokba hivatalos és pontosabb infói vannak. Oszt kiderült kb olyan kocsmaszinten tolta mint Béla pultos. . Trump írhat sokmindent ha az nem félrevezető nagy faszság. A twitterjei amúgy olvashatóak csak A Twitter leírja hogy megalapozatlanok. de elolvashatod. Te is megtetted minden bizonnyal.
"még kocsma szinten sem tudja elmondani a véleményét,mert világszintű liberális médiadiktatúra gátolja ebben." - szerintem bármikor, bármit ír vagy mond, az eljut a világ nagy részére.
Sziasztok! Peter ,ha te mondod az a kocsma szint ,ha az USA hivatalban lévő elnöke az egy másik dimenzió.Egy picit józanodjunk ki ebből a mindenki egyenlő faszságból. Beszéljünk inkább arról,hogy még kocsma szinten sem tudja elmondani a véleményét,mert világszintű liberális médiadiktatúra gátolja ebben.
"There was a problem in one county where votes were initially incorrectly reported for Mr Biden, which Michigan's Secretary of State Jocelyn Benson said "was quickly identified and corrected".She added the initial mistake was a human error, not a software error.Viral posts currently circulating claim there could be the same issue in 47 other counties in Michigan where the same software is used.Mrs Benson said: "There is no evidence this user error occurred elsewhere in the state." . https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54811410 . Bár úgyse olvasod el ezért ki is írtam a részletet. . Részletes leírása itt: https://www.michigan.gov/documents/sos/Antrim_Fact_Check_707197_7.pdf
Neked Trump érvelése tetszik azt látom. Az magasröptű. Azt csont nélkül elhiszed. Mint a 80%-os részvételed ami olyan kurva gyanús tehát minden ilyen elmélet valid lábakon áll isten ment hülye konteónak tekinteni bár ezerszer cáfolták.
"azért van egy lényeges különbség: Trump twitter kommentjei mellé azonnal odabigyesztette a rendszer, hogy "bullshit" (ezt persze finomabban fogalmazták meg...) és számomra innentől kezdve kezdett el érdekessé válni ez a történet..." . Mert Bullshit volt :). Ő 70 millió embert ér és hivatali pozícióból terjeszt kocsmaszintű összeesküvés elméleteket. éS PONT A POZICIÓJA HITELESÍTENÉ EZEKET A KONTEÓKAT! Nem mindegy hogy geza 77 mondja hogy csődközelben az államkassza vagy a 2010 ben frissen megválasztott párt első embere.
"A szoftver hibát "kijavították", de megtörtént!" . NEM történt meg szoftver hiba. Emberi hiba történt a szoftver nem hibázott semmit. ott a cikk olvasd el signal linkelte. . Én 2014-ben se 2018-ban nem kiálltottam csalást. így ha nem lesz 2022-ben sem akkor akkor se fogom. Azt pl felhozom hogy kelet magyarországon polgármesterek csináltak olyat hogy 100-200 ukránt jelentettek be egy-egy házba akik valószinűleg őket támogatták. De ennek az országos választásra semmilyen hatással nem bírt. Itt lehet népszerű a magyar választási programba való belenyúlás konteója de nem nálam.
"mondjuk a 120 éves rekordot jelentő 80%-kos részvétel már önmagában egy kissé furcsa... különösen hogy a szavazatok több mint fele (vhol mintha közel kétharmadot is láttam volna...) levélszavazat volt." . 2016 Arizona 73% levélszavazat. Trump nyert. NULLA konteo és pattogás.És csak kiragadtam egy államot. Eddig is voltak államok nagyon magas levélszavazattal. USA szinten 20-25% körül. Most annyi törtét hogy az összes államban magas lett a levélszavazatok száma. . "A 2020-as választás 1900 óta nem látott választói részvétel mellett zajlott. A mintegy 250 millió választásra jogosult 66 százaléka, több mint 166 millió ember adta le voksát. A 1900-ban ez az arány 73,7 százalék volt." . Az a 80% inkább 66% a választásra jogosultak arányában. És igen növekedés bár nem elképzelhetetlenül drasztikus. Durva mozgósítás volt mindkét oldalon. Valójában 2016-hoz képest mindkét fél nagyából 10 millióval növelte a szavazói számát. a demokraták kb 1-1,5 millióval többel mint a republikánusok.
A szoftver hibát "kijavították", de megtörtént! Ezeket a csalásvédő magyarázataidat, majd ismételd meg 2022ben is! Söt 2010től minden választásnál megemlítették Magyarországon is, de azt csalásként tálalták! A kettős mérce nagyon jó a csalások magyarázatára!
"imádom amikor a konteó csatakiáltással "érvelnek":)" . De mber ezek PONT konteók. Tényekkel cáfolt dolgok. Pont mint a chem trail, laposföld és hogy az 5G koronavírust okoz. Biztos van olyan amirenem kéne hogy ráhúzzák a konteo szöveget de ezek pont azok.
azért van egy lényeges különbség: Trump twitter kommentjei mellé azonnal odabigyesztette a rendszer, hogy "bullshit" (ezt persze finomabban fogalmazták meg...) és számomra innentől kezdve kezdett el érdekessé válni ez a történet...
"csupa független, etikus és a demokráciát magukénak kisajátító civil emberek tömegei ügyeltek a választások tisztaságára! Vagy mégsem? Ja és nem beszéltünk még a hibás szoftverről, amely egyszer véletlenül a Trump szavazatait Bidennek számolta!" . Nem. Csupa demokrata ÉS Republikánus számolta ellenőrizte. Ebben nagyon nem volt civil szervezet hanem pont állami szervek számolták ( akiknek többsége REPUBLIKÁNUS ) Meg persze pár zöld meg egyéb párt szimpatizáns. . A hibás szoftver sztory meg már Signal korábbi példáiban meg lett cáfolva. Azt hittem az ő írásait azért legalább elolvasod. NEM volt szoftver hiba. Emberi hiba az volt de azok mind javításra kerülnek mert az ellenőrzés kidobja ezeket. ( amúgy ott se számolt senki Bidennek trump szavazatokat. Ahogy a legtöbbször a halottak nevében szavazásnál is kiderül hogy csak ugyanaz a neve apának és fiának és a címük is ugyanaz, de az élő fiú szavazot nem a halott apa.
"Minek prejudikálsz? Miért nem várod meg a vizsgálat eredményét?" . Megvárom én. Én nem skandáltam kint a "Stop the vote" vagy a "count the vote" miatt. Ettől még véleményem nekem is lehet nem? ha már az amcsi elnök kiírogathatja X millió twitterezőnek minden alap és bizonyíték nélkül hogy csalás volt és valójában ő nyert. Akkor talán én egy 1000 fő alatti fórumra is írhatom az enyémet. Fogadhatunk melyiket fogja alátámasztani a vizsgálat.
mondjuk a 120 éves rekordot jelentő 80%-kos részvétel már önmagában egy kissé furcsa... különösen hogy a szavazatok több mint fele (vhol mintha közel kétharmadot is láttam volna...) levélszavazat volt
Az USA-ban nem vízjellel követik a levélszavazatok valódiságát, hanem egyedi vonalkódos válaszborítékkal. Ha a boríték nem stimmel, akkor kuka az, ami benne van.
A vízjel nem titkos! Hogyan ellenőriznéd, hogy érvényes egy szavazat, szavazólap? Az összesített szavazatok újraszámolása hogyan történik, hogyan történjen? A valószínűség hozzárendelése mit változtatna?
Mi a lócsöcs... Mikor tanultál meg magyarul? Az eddigi hozzászólásaidnál kb. csak sejteni lehetett, hogy mit akartál mondani. Most meg összetett mondatokat is írsz.
Vannak még kevésbé megmagyarázható rejtélyes esetek.
Ez nem prejudikálás, hanem valószínűség hozzárendelése. És ez még mindig sokkal jobb, mint szentül hinni az olyan többször cáfolt konteóknak, minthogy központi titkos vízjel van minden szavazólapon.
csupa független, etikus és a demokráciát magukénak kisajátító civil emberek tömegei ügyeltek a választások tisztaságára! Vagy mégsem? Ja és nem beszéltünk még a hibás szoftverről, amely egyszer véletlenül a Trump szavazatait Bidennek számolta!
"Szerintem pár százzal nem érdemes manipulálni." . Nem is manipulálás miatt lesz ennyi eltérés hanem emberi hiba miatt. Valaki benézett 2 érvénytelen szavzatot és érvényesnek vette. Valahol elütötték a jelentésben a 6-ost 8-asnak a szám végén és társai. Vagy fene tudja mi még. De rendszerszintű százezres szavazattal való csalásra egyszerűen nincs lehetőség. Ennyi erővel tényleg csak kitalálták a Holdraszállást is. Ahány embernek titkot kellene tartania róla és nem lebukni semmin az kb lehetetlen önmagában még ha nem is volnának akadályok a rendszerben a csalás ellen. . A másik hogyha tényleg csalni akartak akkor honnan tudták MENNYIVEL kell csalniuk és hol? Hisz mindenhol 4-5%-os vezetést jósoltak nekik ahol szoros lett. Honnan tudták hogy elég 10-20 ezer vagy 100-200 ezer szavazatot berakni és azt folyamatosan adagolni a rendszerbe? alapvetően államonként kellett volna több százezret berakniuk ha biztosra akartak menni.
Szerintem pár százzal nem érdemes manipulálni. Több tízezerről meg senki nem akarja elhinni, hogy olyan is lehetséges! Ami az USAban folyik a szavazatszámlálással, szavazatok "tárolásával", akkor sem demokratikus, ha most akár Biden, akár Trump kerül ki győztesen.
Csak az a baj az újraszámlálással, hogy ahányszor átszámolják, mindig más jön ki. Ha véletlenül Trumpnak jönne ki jobb eredmény, akkor Biden támadhatná meg, egészen addig, míg a legfelsőbb bíróság véget nem vet ennek.
Törölt felhasználó2020. 11. 10. 14:26
keverik a lapokat,nem az a kérdés ki a kedves vezetö az usában,hanem uj világrendben millen lesz a diktatura,milyen mozgásterünk lesz,tartok attol semmilyen ,igaz most sincs sok már.
Próbálkoznak még, mint ezekkel az elmúlt napokban: https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54811410 Igaz, ebben a mostani videóban már kisebb darabszámokról esik szó. Egyébként néhány államban tényleg olyan kicsit a különbség, hogy érdemes újra számolni. Nagy nyilvánosság előtt akár. Sőt lehetne akár gépi vs manuális számolást is csinálni a cross checking miatt.
Azért megmagyarázhatná valaki, miért nem válogat a vírus az orosz meg az UNIOs emberek között egyformán? Vagy az UNIOs vírus demokratikusabb, mint az orosz vagy kínai? van akire a Pfizer, van akire a GSK és van akikre a nevenincs orosz vagy kínai vakcina hathat! Rád a kínai káros!
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.