"s kaszabolják a fákat lásd örökösökc film,modern erdötechnologia nevében,"
Ezt ön írta, tata. Egyébként féreértette a modern erdőtechnikát az örökösök c filmben, azt csak a gonosz bácsi találta ki, hogy bántsa a jóságos erdészt.
Ezt nyugodtan ráillesztheted Orbánra, az egészségügy lerohasztásával, nyugdíjak ellopásával tökéletesen ráillik a tömeggyilkos kifejezés. Az én szememben te is csak egy áldozat vagy akit megtévesztettek, félrevezetett a hazugságokra épített politika.
rossz válasz ülj le fiam 1 es.nem is erröl volt szo
Törölt felhasználó2020. 11. 09. 09:37
egy a lényeg bárkire szavazunk a sötétség farizeusaira szavaz,megy a levesbe velük együtt,ugyanugy mint a vallások hivei és farizeusai.tehát csak nyugodtan akik a hamisra szavaznak mindeggy milyen ,hamis elv nevében,elviszi öket a kaszás,ez a törvény hasonlo a hasonlohoz.
igaza van és a másik oldal,maszkos szarok és bicikliut lenin köruton,és kaszabolják a fákat lásd örökösökc film,modern erdötechnologia nevében,igaz fideszesek meg minden fát kivágnak,és mindkét csapat a kilakoltato brigád,sorolhatnám mind a két fél idiotizmusait és hazugságait amit 24 orán át csinálnak.
"tramp még sosem vesztett" Igaz, elég sok banknak tartozik felfüggesztett törlesztőkkel, de még valóban nem veszített. Sok száz per indult és indul ellene, Trump egy szélhámos bűnöző. Az összes vagyona banki tartozás, amit az ingatlanok behitelezésével felépített.
Ilyen Salvinik, Strachek, Trumpok már a múlt, bebuktak. Az összes szélsőjobb bebukott, elmentek a levesbe, tolvaj Orbán tartja még magát egy kicsit, de ő sem sokáig, ő lecsóba megy.
ha összeszámlálás meglesz és ha nem fosnak be a feljelentök,mert zsarolás van elég sok biro van melettük akkor kiderülhet a vizjel csalás és több más csalás is,és ha mindent ujra számolnak fordul a kocka,ja és a csalok meg mehetnek börtönbe,tramp még sosem vesztett,nem ugy mint orbán.semmiben.
inkább olvassunk híreket Trump válásáról, mint az USA-EU gazdasági háborújáról republikánusok meg csesszék meg, hogy ilyen messzire engedtek egy ilyen vadb.rmot többször lett volna alkalom leállítani, visszafogni, de csak hagyták megérdemli a világ elötti bukását amit az elmúlt 4 évben a világgal csinált, ez a minimum ha valaki 12 évig teszi ugyanezt, hasonlóra számítson
Biden vastagon behúzta a választást, nyert! Összességében is több milliós a szavazatkülönbség Biden javára. A republikánusok 600-ezer szavazatot tartanak problémásnak, ahol történhetett akár csalás is.. de még az sem biztos, hogy csalás történt. Mit is szeretnél mondani? Mit nem értesz az eredménnyel kapcsolatban?
Erről eszembe jut Vajna Timi, aki közzétette nagyszerű észrevételét: "Remélem, az én adómat nem fogod felemelni, haver!" A haver alatt Bident kell érteni, aki enm értené. Érthető a bölcs reakciója, hisz megdolgozott azért a milliárdokért keményen, ne akarjon elvenni abból senki.:)
A kérdésemben nem az újság volt a lényeg. Oké, a másik része viszont téged nem érdekel. Engem érdekel, mert eklatáns példa, hogy a pénzért mi mindent megtesznek a nők, hozzámennek egy ilyen emberhez, aki csalja őket, nem tiszteli a nőket és így tovább. Most pedig szép kis asszonytartás fejében szeretne lelépni és élni világát.
Trumpék házassága nem igazán érdekel, hogy őszinte legyek. A Daily Mail pedig egy bulvárlap, mindegy mi a story, csak fogyjon. Mondhatnám a szokásos: köröznek a keselyűk. Elég ízléstelen, de láthatóan itt is "rágerjedtek" páran, tehát van célközönség és a bulvárnak ez a fontos, mert ebből élnek.🤑
Most olvasom már meg is történt: Amerikai elnökválasztás 2020: így veszi át a hatalmat Biden a győztes csata után Trumptól Portfolio Óriási izgalmak és fordulatok után szombaton végre megszületett a 2020-as amerikai elnökválasztás végeredénye: Joe Biden demokrata jelölt vezetheti a világ legnagyobb hatalmát a következő négy évben. Trump már jelezte, hogy újraszámlálást kér azokban a tagállamokban, ahol szűk lesz a különbség, valamint egyéb jogi eszközöket is kilátásba helyezett. A tapasztalatok szerint ezek a törekvések nem járnak sikerrel, de a mostani próbálkozás vehemenciája alapján alkalmas lehet az amerikai belpolitika és társadalmi rend megzavarására. A republikánusok egy markáns része ugyanakkor kiállt Trump mögül, és már az elnök is nyugodtabbnak tűnik. De az újraszámlálás miatt fontos, mekkora lesz végül Biden előnye. Kövesd velünk a történelem legizgalmasabb elnökválasztását!
Igaz a feleség testközelben van, de az lenne az ütős, ha a PÁRJA helyett a PÁRTJA vonulna ki mögüle. Az ilyen fazonok nem adják egykönnyen a hatalom mámorát.
"Ha többségi szavazás döntene, akkor elég lenne a 15 legsűrűbben lakott államban kampányolni és nyerni, a többi állam érdektelen lenne a jelöltek számára." . Bocs de ez szerintem nem jo amit mondasz. Nem a TERULET szavaz hanem emberek. Most akkor Budapest kapjon 5 kepviselot a parlamentbe es Nograd megye is mert kb egy meretuek es nehogymar a surun lakott 2 millios varos dontson a valasztason hanem ugyanannyit erjen mint a 250.000 lakosu megye. Igenis az nyerjen aki a tobb embert gyozi meg szerintem. . Az elektori rendszert es a gyoztes mindent vissz elvet azert nem valtoztatjak meg mert az egyes allamok erejet csokkentene ( a kicsik nem ernenek az "erejukon" felul tobbet ). Nem valami demokratikus elvbol. Ha mar elv kene legyen nem az 1 szavazat ugyanannyit erjen elv kene ervenyesuljon? A jelenlegi elektori szamok meg csak csak kovetik a lakossag arany de pl a kicsik fele azert torzit. Alaszka 200 ezer lakosonkent rendelkezik 1 elektorral. Kalifornia meg tobb mint 600 ezer lakosonkent. . A gyoztes mindent vissz elv viszont a nagyobb gond. Szavazhat 5 millio kaliforniai barkire pont nullat er ha 6 millio masikra szavazott. Ez max akkor oke ha Kaliforniaban egyetlen szenatort valasztanak mondjuk igy. De egy usa elnokvalasztaskor nem. A megoldas viszont nem az hogy kalifornia is csak 1 szavazatot kapjon meg Hawai is. Hanem szamitson azok szavazata is az osszesenbe akik nem az adott allamban nepszerubb elnokot tamogattak. Szerintem.
"Elképzelhető, hogy Trump a választásokkal együtt feleségét is el fogja veszíteni.A Daily Mail Melania Trump egy korábbi tanácsadójára, Stephanie Wolkoffra hivatkozva azt írta: az elnöki pár már a válásról tárgyal, valamint arról, hogy közös gyermekük, a 14 éves Barron Trump mit örököljön a Trump-vagyonból. Az értesülést Trump volt tanácsadója, Omarosa Manigault Newman is megerősítette, aki úgy fogalmazott: Melania már a perceket számolja, és amint véget ér Trump elnöksége, válik. "
Az asszony már vágja a centit, ti meg összebútoroznátok 4 évre ezzel a marhával?
De Bad Úr ! Ebből már tényleg megjöttünk.Kiveséztük a gyanús videókat,eldobott ,felgyújtott Trump szavazatokat,elbarikádozott szavazatszámláló helységeket stb.Annyit nem ér az egész,hogy előröl kezdjük.
Terjed egy poén a Facebookon. Valami olyasmi, hogy ha Bidennek lenne humorérzéke, kinevezné Sorost magyarorzsági nagykövetnek. :) . Én megnéznék egy rejtett kamerás felvételt, amikor pl. Orbán, Kövér, és Szíjjártó áll a szőnyeg szélén Soros előtt, hogy "mi is volt az a sorosozás"? :)
Biztos,hogy igazad van, rengeteg ilyen ember van,én nem tartozom közéjük.picit csalódtam ,de nem stresszelek, túl független téma ez ahhoz.Egyedül a csalás gyanúja borzolta fel kicsit a kedélyeimet ,de ezt sem én találtam ki,hanem olvastam hallottam róla.Ha nem lett volna ilyen komoly visszhangja az ügynek már nem is beszélnénk róla.Amennyiben Biden tisztán nyert akkor rendben van,el kell fogadni a többség akaratát,de ha nem az undorító.
Csakhogy ez már nem hit kérdése. Van egy győztes és van egy vesztes. A vesztesek pedig csalódottak, ezért a pszichikai stressz feloldására elméleteket gyártanak, amelyek oldják ezt a feszültséget. Tipikus esetei ennek pl. a távolítás, bagatellizálás, külső okok keresése. Trumpnál látszólag most nagyon erős a kognitív disszonancia, és ezért erőlteti a csalás elméletet. Egyelőre az elméje nem tudja elfogadni az eredményt. És a követői nagy része sem.
Itt egy oldal, amelyik statisztikát készített a levélszavazatokból. Összesen 19 állam közöl részletes statisztikát, amelyben szerepel a pártszimpátia is (igényléskor meg lehet adni) https://electproject.github.io/Early-Vote-2020G/index.html Eszerint az összeszámolt 19 államban több, mint 7 millióval több demokrata jelölt igényelt szavazólapot, és 7,75 millióval több küldte azt vissza. Sajnos ezek a száraz tények. Lehet szidni a levélszavazást, de azon nem lehet csodálkozni, hogy azokon belül jelentős (a pártszimpátiát jelölők 63,84%-a) a demokrata szavazók aránya.
Természetesen nem,ahogy te sem a te verziódat.Mindketten a számunkra szimpatikusabb jelölt győzelmében hiszünk.A te pozíciód jelen pillanatban előnyösebb.
"Spontán népünnepély kezdődött több amerikai nagyvárosban azt követően, hogy kiderült: Joe Biden behozhatatlan előnyt szerzett az amerikai elnökválasztáson, ezzel ő lehet az Egyesült Államok 46. elnöke. Egy élőkép a manhattani Times Square-ről:" "https://youtu.be/xVcxH4qVBy4"
Tagállamoknak van kötelezettsége,hogy milyen szavazó lapokat nyomtatnak ki,meg hogyan ellenőrzik... Pontosabban Trumf ebbe bele se szólhat.. (Csip persze,az köszön legjobban vissza, könnyen ellenőrizgető-aztán nem is volt ilyen megrendelve)
Persze értem Trumpot automatice szavazás ebbe gondolkodott (igen ám úgy volt vele kódolva, rejtve tudnak visszakövetkeztetni,nem mondja el ezek megjelölt,vízjellel ellátott szavazólapok) A HAMIS SZAVAZÓ LAPOKRA!! na majd utólag bebizonyosodik.. Végén csattan az ostor.. De tényleg anomáliáknak tűnik így..
De most tudjuk mi egyáltalán VÍZJELET VIZSGÁLNI KELLETT A BEÉRKEZŐ SZAVAZÓ LAPOKON!!(ÁLLÍTÓLAG Trump nem szól még arról se szavazólapok vízjellel el vannak látva) PERSZE Ő KÉRTE TITOKBAN MARAD!! NA MOST ÉN HOVA TEGYEM EZT A KÖVETELMÉNY ELHAGYÁSÁT EZ OLYAN,MINTHA CSALÁSHOZ UTAT NYITOTTAK VOLNA!! Na ugye csak igaza van Bájdenek.. mi egy megtervezett csalás hálójába kerültünk..
Valahogy átsiklottam a bejegyzésed fölött bocsi.Bepótoltam, hát igen a kereszténység meg gondolom még jó pár vallás egyre levágósabb. Sajnos azt veszem észre,hogy a szerényebb képességű embertársaink mentsvára,de semmiképpen nem tartom károsnak.
Természetesen nem kizárt a csalás. Viszont 1-2 csalási vád annyira szürreális, hogy vagy egyből kizárható, vagy 3 perc utána nézéssel, mégis tűzként terjednek a neten. Ha mégis valamelyik beigazolódna, akkor megkövetem magam, de tömeges csalást én nem tudok elképzelni, és a legtöbb eddig felmerült vád cáfolva lett. Én mindig valószínűségben gondolkodom. Annak is van valószínűsége, hogy az eljárások végül megfordítják az eredményt.
Tényellenőrzés: A DHS nem jelentett be csípési műveletet vízjelekkel a szavazólapokon a csalás kivédésére Ez azt mondja nem jött hozzá bejelentés SZAVAZÁS BONYOLÍTÁSAKOR? NEM VETTÉK ÉSZRE HELYI SZAVAZÁSNÁL.. VAGY NEM NÉZTÉK/VIZSGÁLTÁK LAP, LAP::))
Nem hát a Demokrata Államokba gondolom onnan volt Választási gondnok feje.. nem mindenütt Republikánusok voltak kápók/vezérek.. AZTÁN MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ... JA NEHÉZ EZT LEVEZETNI..
Na valószínű úgy lehet bizonyítottan rosszat szembe állítja a Plusz szavazatokkal.. -van ott ebbe is rossz meg abba is HOGY TUDOK SAJÁT ELŐNYÖMRE CSALNI..MÁSIKÉBA IS VAN ROSSZUL MINŐSÍTETT SZAVAZAT!! MÁSKÉPP NAGYON EGYOLDALÚ LENNE..
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.