A nyugati társadalomban most is szép új világ van csak megsúgom.Voltál mondjuk Oslóban vagy Koppenhágában de akár mondjuk Düsseldorfban? Ha nem ,akkor ajánlom figyelmedbe.Itthon van olyan rothadás szaga a dolognak mint anno 35 éve is a volt az országnak.Ugyanez volt szinte, ezt nyomták nekünk a rothadó nyugat -erre mi becsődöltünk töklazán.
Trumpnak a delikvensei nem meri/merte átadni adataikat FŐLEG MÁSNAK,HOGY FELHASZNÁLJÁK. Értelemszerűen pénzért én is megadnám az adataimat ennek felhasználására.(Valami garanciát mellé azé kérnék) Egyszerű ez..
Biztos hogy hogy nem irkálnék.Elfogadtam itthon is mi van ,pedig elég zavaros volt.Illetve az elsőnél tehettem is róla hogy 2/3 lett ennek a f.sz O1G-nek .Sokszor megbántam már ezt.Hiba volt hatalmas.Olyan hiba mint 1989-ben a békés átmenet az mdf-el meg ezekkel.
A demens Biden nyer, ahogy olvasom az újabb sorokat... elnöki ciklusa 3. évében feldobja a talpát, lesz látványos temetés, majd megindul a valódi fordulat az alelnök Kamalával, mint az első nigger elnökkel, azaz a fehérek felszámolása, így végül az Usa-ban is fordulat lesz a következő években az EU felhígítása után... csak eljön a szép új világ az egész nyugati társadalomban...
Jogában áll minden törvényes lehetőséget kimeríteni és a választói ezt nyilván el is várják. Fordított esetben szvsz arról irkálnál, hogy Bidennek mindent meg kell próbálnia.
na még elmod. mi történt hivatalos körökben: Cajom meséli 2018-ban eskették(Eus válsztásra) mindenki felállva, mellette áll DK,MszP. ahogy vannak pártok AZTÁN EGY HÖLGY: KÖZTÁRSASÁGRA ESKÜSZÜNK(hallotta persze!!) -Haza jött ezek melyik Alkotmányra tettek esküt,mondja nekem..(Ja ezt történt a választási ellenőrzés megbízottak felesketésekor)
Trumpli meg óvni akar... 4M nál is több ember szavazott ellene...ez teljesen kilágyult agy, de komolyan torzult valami nála.Vegye már észre a többség nem őt akarta.
Ezen nem állok le vitázni, mert én úgy látom, ahogy írtam. Amerika szavazatainak 48%-a rengeteg ember, amit szintén nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez pedig független az elektorok számától. Ha Trump nyert volna is ugyanez lenne a helyzet, csak fordítva. Lehet jobban járt így 😀
Szerintem nálunk nem lesz semmi.Addigra alig várják már hogy eltünjön és tömegek várják majd. Ez korona dolog itt a választóik nagyon megingatja ...nagyon sok már most aki szidja főleg a 60 év feletti korosztály kezd ráébredni mi van itt...nem nehéz rájönni a kórházban
Négy és egynegyed milla szavazattal több. 50,6 - 47,7 %. Az egész jelentős különbség. És ebben benne van a gyapotszedő dél és a szántóvető bibliaövezet. A felvilágosult részeken kifejezetten óriási fölényt szerzett a demokrata elnökjelölt.
"Míg a feltüzelt Trump-szavazók egy-egy városban már fegyverekkel vonultak a szavazóhelyiségekhez, a demokraták sem kiegyensúlyozottak. A DEMOKRATÁK NÉGY ÉVE SZENVEDNEK. FRUSZTRÁLTA A TÁBORUKAT, HOGY NÉGY ÉVE TRUMP KEVESEBB SZAVAZATTAL NYERTE A VÁLASZTÁST, MINT HILLARY CLINTON. A következő egyik nagy kérdés az lesz: mit lép az utca népe, ki milyen tömegeket, szervezeteket mozgósít, lesznek-e összecsapások. "
Most megláthatjuk az usa-ban, hogy mi lesz nálunk az utcákon 22-ben, mikor o1g veszít.
orbán még maradhat, de a trumpli takarodjon, veszélyes fazon. Azért orbánnak sm lsz könnyű a covid-tagadás és látszatintézkdéskbe simán belbukhat: még "csak" 100 halott/nap. Mit mond majd 500-nál ?
Szép volt Binden, gratulálok! Itthon: A vírus rohamos terjedése miatt több száz műtétet halasztanak el, még sürgős eseteket is. Mindenki megnyugodhat, nagyobb gond ennél nem lesz! Egyetlen focimeccset sem fognak elhalasztani a vírus rohamos terjedése miatt.. Hajrá fradi! (igaz, most éppen kikaptunk, de szép volt fiuk!)
Semmilyen "földcsuszamlás szerű" győzelem nem született, amit hónapokig jósolgattak. Az amerikai társadalom (is) végletekig polarizált. Közel fele Trumpot akarta elnöknek, egy szűk többség Bident. El kell fogadni a többség akaratát.
Én ezt tudtam már az itt lévőktől is,na meg felfogtam (CSALÁSI DIMENZIÓT LEHET GYÁRTANI) ennek megint nem sok megalapozottsága.. Törv. Levélszavazásra vonatkoztatva sokkal kedvezőbbek!!
Szoros is meg nem is, de inkább nem. Szoros, mert kevéssel nyerte a csatatér állmokat Biden, amivel végülis nyert. Nem volt szoros, mert a megszerzett elektorok számát nézve nagy lesz a különbség nagy valószínűséggel és a szavazatok számát nézve se szoros. Képzeljük el Trumpot, mit mondana a szorosságra, ha ő nyer úgy, mint Biden, mikor ilyen vesztés után is azt mondja, hogy ő nyert, sokkal.:)
ja látod nem bántottalak.. Srác 78-cas már Belém állt egy párszor.. De mondok én valamit: 2009-ben választás előtt is belém álltak HALLIS(ÉK) azóta már Vityáék 3X győztek nincs ennek semmi haszna egymásnak feszülni!!
Néha a program másodlagos.Első a változás szele ami megcsap...most nézem a cnn-t élőben Washington DC írtó sok fiatal ünnepel...itt is az lesz lassan majd.
És igen elég is volt már ami itt megy. Pedig én pl. 10 évig voltam vitya hívő és olyan 6 éve vettem észre mit csinál itt valójában-hatalmas csalódás lett ez az ember számomra.Ezért is érzem ezt ma fontos eseménynek végre változás kezdődik lassan majd.Ez már sok.
#1362-mint mikor, mondjam vagy kitaláljam Áhh az a baj Trumpinak nehezen megy Ellenzék fejével gondolkodni.. mérnök haverom, mért mondta nekem.. (ezt kell tudnod Albikám) na ez se egy útólsó felvetés..
Utat tört magának a LEVÉLSZAVAZAT (Ezt tudjuk,hogy,hogy nem)
Aztán után számolást, újbóli LEVÁLOGATÁST KÉR TRUMP De hát itt vannak legnagyobb szavazat beszedési/minősítések kiszűréséből származó hibahatár tűrés, még azon túlmenően is elengedve!! minden szavazási mód TÉVES SZAVAZATOK MEGSZERZÉSÉT BIZTOS LIMITHEZ VANNAK KÖTVE!! Bányászkodjanak.. Ennek eredményéből dolgozik a fogadott ügyvéd..
"Tök igazad van, egészen meglepő, hogy az a jelölt nyer, akire végeredményben 4-5 millióval többen szavaztak... Hát milyen rendszer ez?" USA-ban egyáltalán nem evidens, hogy az a jelölt nyer, akire többen szavaznak, úgy is meg lehet szerezni a győzelemhez szükséges 270 elektori kollégiumi szavazatot ha a másik jelöltre szavaznak többen. Ha csupán a szavazatok mennyisége számítana, akkor csak a legsűrübben lakott államokban kellene kampányolni és nyerni, aztán kész. Az előző elnökválasztáson hiába kapott Hillary több szavazatot, mint Trump mégis a republikánus jelölt nyert. Ha az nyerne akire többen szavaznak országszerte, elég lenne besöpörni 10-15 államot, a többi meg hiába szavazna.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.