CSALTAK ODÁIG MÉG NEM JUTOTTAM, ELŐ KELL HÍVNI VAN ILYEN LEHETŐSÉG De hát olyan huncut világ lett ez, még a csalót 3X meg kell zsírozni Egyenesen valljon.. mindenütt ez megy Apám mindég azt monda Te rád is hülyeség ragad..
Na, akkor most el lehet kezdeni megmagyarázni azt, hogy Biden 70%-os levélszavazata miért is kirívó/csalás az országos 51-hez képest, Orbánék 96%-a meg miért nem a 47-hez képest.
Srácok azért ti is nézzetek már utána mielött megpróbáltok tök kamu dolgokat megmagyarázni hogy lehet. . https://factcheck.afp.com/human-error-michigan-county-vote-tally-sparks-claims-election-fraud . Az eredeti tweet kiírója törölte azt és elnézést kért a tévedésért amiért csalást kiáltott. . https://archive.is/QZyy7 . Persze ettől még a másolata továbbra is kering a neten de egy normális portál se hozza le miután cáfolták. . "Caroline Wilson, county clerk for the central Michigan county of Shiawassee, told AFP by phone, “I added an extra zero accidentally,” thereby reporting 153,710 votes for Biden instead of 15,371. “The minute it was discovered, it was corrected, probably within 20 minutes, so I’m amazed how fast this spread,” Wilson added.She said the state of Michigan alerted her office of the mistake “because we don’t even have that many voters.”The central Michigan county only has 55,612 registered voters.When Biden’s 153,710 votes were lowered to 15,371 votes in a correction, 138,339 votes were removed from the Democrat’s total tally without any changes to Trump’s numbers.“The information contained in the graphic is entirely false,” Michigan Department of State spokeswoman Tracy Wimmer told AFP in an email about the map on Twitter."
Bidennek a levélszavazatokban kb. 70%-a van (és Trump sokszor felszólította a híveit arra, hogy ne szavazzanak levélben), országosan kb. 51%. Ezért csalás kiabáltok. Orbánéknak a levélszavazatokban 96%-uk volt, országosan 48%. Ennek tapsikoltatok. Nem semmi:D
Helló! A csalódottság feldolgozása minden embernél jelen van. Ennek egyik szakasza a magyarázatok gyártása, ami természetesen a meglévő információmorzsák összerakásából történik, hogy hihető, és legalább a saját maga számára alátámasztott legyen. Ezzel a belső stressz feloldódik. Egyelőre a csalás kiáltása csupán ez a természetes redukciós szakasz. Később természetesen be is jöhet ez a koncepció, de kiderülhet, hogy nem igaz, de addigra már a többség meg is békül a gondolattal, hogy nem az ő választottja nyert.
Magamat idézem: Jó dolog ez az amcsi elnökválasztás. Szétöhögtem magam a fórumot olvasva. Hogy mennyire tökönszúrták magukat a Fideszesek. Az évtized vicce, hogy azon háborognak, hogy a levélszavazat mekkora csalás:DDD
- 2016-ban Trump hatalomrakerülésekor is ugyanígy voltak levélszavazatok. Ott is volt, amikor Trump fordított így. - Ti nem tudtok arról, hogy 2012 óta Orbánék vezették be nálunk is a levélszavazósdit? 2 ciklus óta a 2/3-uk múlik rajta... Szerintetek 8 éve csalnak? - Az is marha vicces volt, ahogyan valaki kiakadt azon, hogy a szavazás végén kerülnek ezek elő. Basszus, NÁLUNK IS AZ AZ ORBÁN TÖRVÉNY, hogy a levélszavazatokat URNAZÁRÁS UTÁN kezdik csak felbontani.... Itthon is 3-5 nappal a választások után lesz csak hivatalos végeredmény ezek miatt. - És persze a Fideszesek szerint csalás, hogy ezekben a levélszavazatokban 60-70%-os Biden támogatottsága, miközben Trump kifejezetten felszólította a híveit, hogy NE LEVÉLBEN SZAVAZZANAK. - És az se baj nekik, hogy Orbánék itthon a levélszavazatokban 96%-osak voltak '18-ban és ezzel lett 2/3-uk a parlamentben.
LEVÉLSZAVAZAT. Tudod, az olyan, mint amiket itthon is CSAK URNAZÁRÁS UTÁN kezdenek felbontogatni (így szól a törvény) és amikben nálunk Orbánéknak 96%-a volt '18-ban.
Németeknél van egy Vezető párt azonnal ugranak hozzá KOALICIÓBA.. HOL VAN EZ NÁLUNK.. Nem hinném nehéz volna elviselni egymást.. meddig megy ez a különcködés..
-ez még rosszabb volt komcsi barátim mindég azt mondták LESZ MÉG EZ ROSSZABB IS.. NA AKKOR BESZÁMOLOK: onnan fajult el a dolog Botka(Szeged képviselője) kijelentette. 50-100 mila felett el kell venni a un. gazdagoktól a lóvét, most én azt nézem ki gazdag körülöttem Óhh ilyet ne már.. -háttér vizsgálattal, ezzel akarnák pótolni szegényeket.. mondja Ő...Így állította be Ez a szemlélet még áll, no meg AKTÍV IS ráadásul.. szóval ez nekem nem dukál...
Hiányzik belőlük az intelligencia és az elegancia. Persze a redneck szavazói ilyen úri huncutságokat nem igényelnek, ahogyan az aluliskolázott Fideszesek sem.
Orbánék is pont ugyanígy nem tudnak veszíteni (lásd Hídfoglalás 2002, budapesti terror vandálkodás 2006). Na de miért is vagyunk meglepődve azon, hogy az ilyen emberek képtelenek méltósággal veszíteni, amikor győztesként és hatalmon sem uriemberek?
leszűröm. konzekvenciákat, semmi csoda nincs ebbe.. hiszen ezzel leendő 2022-be politikát már most nyugtázom.. dehogy nincs titok körülöttem,nem deklarálok le senkit
trump hajrával behozza Észak-Karolinát, Ohiot, Texast, Floridát: NAGYON HELYES, MAGA2020 trump dinasztia forever!!! Biden hajrával behoz pár államot: CSALÁÁÁÁÁÁÁÁÁS Szégyen az egész országára nézve.
Kösz Raj vagy.. -másik meg elkezdték vágni a Tőzsdét az Usások.. -na eddig tartott az "arany" szabadság! -úgy lehet még ez az eleje.. bocs. a kezdet.. jajjaj,, mi jön még.. ::)))
-megállítani a rendszer nem tudta Trump bocs. leállítani..Azonnal FELFÜGGESZTENI MÉG AZ IS ERÉNY MARADT VOLNA!! na persze ilyen a rendszerük, különös ok kel oda MONDHATNÉK ÉRVET IS
Egyre több a hülye és ezzel szemben általános választójog van, ennek a demokráciának lassan vége lesz, mi magyarok már mutatjuk az utat a 3*2/3-os krumplikirályunkkal.
BOCS. ÍGY IS FOGALMAZHATTAM VOLNA, TALÁLTAK EGY DEMOKRATIKUS SZEMLÉLETTEL MEGÁLDOTT HÚGIT (na majd Ő be mártsa) na ezt fel szabad használni.. ez is vérzik minden szempontból! nem kóser ez valahogy.. nárcisztíkus (személyiség zavar) teljesen kitörli a személyiségét a Húga Ehhez Trumpot meg se kell kérdezni.. Ez hogy van, eszetlenül rágalmazhatok.. Ó hát nekünk(Demokratáknak) ehhez semmi közünk.. Úgy vegye magára ahogy akarja..::)))
"Visszatérve a témához egyre több embernek egyértelmű a csalás,az tény őket nem a Biden táborban kell keresni" Amerikában több helyen tüntetnek Trump és Biden támogatói is. Trump hívek választási csalást hangoztatnak, Biden híve meg az hangoztatják, hogy nem engedjük Trumpnak elcsalni a választást. Több politikai elemző is azt vallja, hogy a Biden támogatóknak van igaza és összességében is 4-millió szavazattal többen szavaztak eddig is Bidenre. Trump hiába erőlködik, ezt a választást már elbukta.
Szia Signal ! Biztos ,hogy vannak ilyenek is ,de azok ugyanolyan elvakultak ,mint a vérbalosok.Téged sem sorolnálak közéjük.Azért vannak normális Trumpisták is akár mennyire hihetetlen,sőt valószínű több mint Bidenes.Várjuk ki a végét a kocka el van vetve.
oh, köszönöm...:)... örülök, ha a világszemléletem másokban is jó rezgéseket kelt... (re: "good vibes"). Nehéz dolog a mai világban normálisnak maradni... már a puszta ép elme megőrzése is kvázi heroikus tett. Minden jót neked is. :)
Hát az azé nem Trump tette.. -Sőt milyen már az Trump testvére(unokahúgát) felhasználják ellene.. Annak meg se Istene gyűlöli,irigyli(Tele volt hisztivel)Trumpot le kell írni, na majd én megteszem!! Francba mindenre van kínálat, csak keresni kell (PÉNZÉRT MIRE KÉPESEK) -na erre is lecsaptak,na mire képesek rávenni az embereket.. Hát én LOJALITÁSSAL VAGYOK A DEMOKRATÁK IRÁNT.. mondja a húgica..
"egyre több embernek egyértelmű a csalás" Mármint egyre több trumpista ennek a(z egyelőre) feltételezésnek az önismétlésével hiteti el magával, és így fojtják el a pszichikai frusztrációt, amit az okoz, hogy 2 napja még úgy keltek, hogy az szavazott, akit szerettek volna, és most ez elúszni látszik.
Bocsánat ha kellemetlenséget okozok azzal,hogy megszólítalak ,ebben a közegben lehet kicsit égő,ezt már máson is érzékeltem,de meg kell mondjam az írásaidat olvasni felüdítő és egyben reménykeltő élmény.Itt nem konkrétan az utolsóra gondolok hanem általában.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.