Na szoval akkor osszefoglalva: Trump hatalmas elonnyel, landslidenak kinezo gyozelemre all. Tobbek kozott a portfolio is lehozza, hogy CSODA kene Bidennek. 5 allamban is LEALL a szavazas (miert?) majd az ej leple alatt hirtelen akkora fordulat van a key allamokban, hogy Biden nyeresre all. Peterunknek ez egyaltalan nem shady, nem is gyanus, mindenre van magyarazat. https://www.breitbart.com/politics/2020/11/04/watch-detroit-absentee-ballot-counting-chaos-as-workers-block-windows-bar-observers/ Ezeket vajon hogy magyarazza Peter baratunk?
A factCheck amúgy szépen levezeti lépésről lépésre ( képernyő mentésekkel együtt ) mi történt hogyan javították és most is utánanézhetsz hogy NINCS ott az adott megyében már a plusz szavazat.
Na de Peter uram csak nem jobbosak ezek a médiumok ne hülyéskedjünk.Amúgy vagy a foxon vagy máshol olvasni fogunk erről csak nem olyan elhamarkodottan ahogy a balos médiáknál ez megszokott.
-mért kell ezen vitatkozni azt se értem ,no meg Te mért nem mered kimondani ISMÉTLÉS KÉREK,, ENNYI... Ahány kommentár,média annyi féle műsor volt már itt!!! ÁLLJUK MÁR KI VALAMI MELLETT!!
BBC is gondolom vér balos. Meg mindenki beépített ember. és egy republikánus sincs sehol a szevezők ellenőrzők között. De TE innen Magyarországról kiszúrtad a csalást és nem hagyod átverni magad. Akkor mutas kérlek egy FOX NEWS cikket ahol lehozzák a csalás bizonyítékát.
Mivel utána se próbálsz járni mi történt hanem az első alkalommal elhiszed amit hallasz. Két linket is beraktam 2 külön forrásból is de google a barátod kereshetsz még másikat is ahol a te állításodat támasztja alá de ne egy nevenincs amcsi gyerek Tweetjét ha lehet jó?
Most olvasom ezt a hozzászólásodat Vezérem nem szép tőled ez az utsó kérdés, eddig mi tiszteletben tartottuk egymást a nézetbeli különbségek ellenére,félek naiv voltam amikor azt gondoltam ,hogy ez mindig így lesz.Nem vagyok fanatikus fideszes nem is értem,miért következik ez abból,hogy bírom Trumpocskát.
Ertem en, hogy szerinted a cel szentesiti az eszkozt es akar csalassal is eltavolittatnad Trumpot, mert fobiad van, de joerzesu ember nem gondolkodik igy. Gondolnak egyet majd elmennek aludni es az ej leple alatt Biden megforditja ott ahol kell. Reg volt mar, mikor elhittem a meseket.
Helyes, ismételjék meg a nyílt szavazást HALASZT TE ILYET A MÁSIK OLDALTÓL.. NA KIBÚJT MÁR A SZÖG A ZSÁKBÓL.. aki "berazsel" mindég ez van jön(ek) annyi indokkal,mint csillag az égen.. CSAK HÚZZUK EL...
Mert eselytelenek lettek volna. Volt olyan Trump rally, ahova 57k ember ment ki... Sleepy is probalt rallykat tartani, csak a kivert kutya nem volt ra kivancsi. Tehat ez is kamu, hogy a covid miatt nem voltak... Orszagszerte voltak Trump felvonulasok.. Ez egy landslide gyozelemnek nezett ki egeszen tegnap kora estig, majd leallt mindenhol a szavazas es ujraindulas utan tudjuk mi tortent..
Valóban ez lett beharangozva megágyazva ezzel az esetleges csalásnak,ezért mondtam,hogy úgy kellett volna lezavarni mint eddig akkor nem lehetne belekötni ,de ez fel sem merült vmiért.
"Itt csak egy kérdés van miért nem úgy zajlott a szavazás ahogy eddig, akkor nem lehetne kötekedni." . Talán mert ÚGY zajlott ahogy eddig csak a levélszavazatok aránya több átlagosan. de pl 2016-ban ARIZONÁban a leadott szavazatok 73! %-a volt levél szavazat ( vannak még ettől nagyobb arányúak is de most Arizóna úgyis felkapott ). A leadott 140 millió szavazatból 33 millió volt levéél szavazat. Persze akkor nem volt gond mert Trump behúzta a választást ( pl az említett Arizónát is ) . https://ballotpedia.org/Analysis_of_absentee/mail-in_voting,_2016-2018 .
ja előttem világosak ezek a Linkek elég baj,ha magát nem ismeri fel egy oda szavazó "pógár" delikvens nos idáig jutottunk, micsoda felfordulás már ez némelyek "bohócságnak" vélik!!! ja így én is nyernék,.,,
1. Hatalomból sokkal egyszerűbb csalni. 2. A levélszavazatokkal kapcsolatban mindenki tudta, hogy a végén számolják meg és a demokraták a vírus miatt levélszavazásra bíztatták a választókat. 3. Az illetékesek minden szavazókört online, videón tudnak figyelemmel kísérni. 4. Ha csalás volt, akkor kivizsgálják, a Supreme Courtban is többségben vannak a republikánusok és majd intézkednek, ha úgy van. 5. Veszíteni csak elegánsan lehet, ezek a gúnyolódások, csalás emlegetések, visítozások szánalmasak, csak magukat járatják le velük. 6. Trump, ha patrióta, akkor elismeri a vereséget és dolgozik tovább a hazájáért nem szítva a feszültséget, megnehezítve országa sorsát. + Egyébként Trump már arról beszél, hogy ha veszített akkor 2024-ben újraindul (ez sokat elmond).
nehezen követlek, de pár dologban megpróbálom. Az első mondat megvan, azt mondod, tök nyilvánvaló hogy 130k szavazatból mind Biden legyen. Oké. Aztán ellentmondasz magadnak. A későbbiekben írod hogy a levélszavazat semmire nem jó, csak a csalás lehetőségét bővíti, a székelyes párhuzam és kettős mérce labdát nem ütöm le, már többen megtették korábban. Azzal kapcsolatban viszont elvesztettem a fonaladat hogy mi miatt nem sírtam blm tiltakozásoknál? cunci, én most se sírok, csak rávilágítottam, mi van, mert páran rá vagytok szorulva
Felfogod, hogy random 130k szavazatbol az, hogy mind Biden legyen az nagyjabol annyira eselyes, mint hogy neked 3 jegyu IQ-d van? Ez megvan? Elmagyarazom, hogy megertsd: meg ha egy verbalos varost veszel, legyen az LA es kiveszel random 10 szavazatot, abbol is lesz 1-2 Trumpos, meg levelben is. A levelszavazat semmire nem jo, csak a csalas lehetoseget boviti, mar most is vannak esetek ahol halott neveben szavaztak vagy olyan neveben aki nem is az allamban lakik... Mellesleg BLM protestalasoknal gondolom nem sirtal ennyire a covid miatt... :)
sok együgyű értetlenkedik hogy covid idején levélszavazásra buzdított a demokrata és személyesre a tulok, aztán jé, az urnákból a tulok szavazatai jönnek jobban, a levélből meg a másiké. hát erre azért kicsit szánalmas konteókat faragni gyerekek. Bayer Kurvaanyátok Zsolt már összefoglalta a párt álláspontját a nagy cumival kapcsolatban ami viktorovicsra vár?
Ez is tipikus liberalis hozzaallas. Hiaba mond jot, csunyan mondta. Nyehehe. Nem az a lenyeg mit mond, hanem az, ki mondja. Hat persze. Egy vezetonek hatarozottnak kell lennie mindenhol.
De egyebkent igen, total realis, hogy talalnak 130k+ Biden szavazatot a semmibol. Pizzas dobozokkal takarjak el az ablakokat, hogy ne lehessen belatni. Nyilvan az csinal ilyet, akinek nincs vaj a fejen. :)
Egyébként Trumpnak igaza volt az EU-val szemben abban, hogy Amerika előnytelen és igazságtalan kereskedelmet folytatott az EU-val, meg abban is hogy a NATO-ban nagyobb terhet kellene vállalnia, csak kár, hogy ezeket az igazságokat ő képviselte, az ő stílusában.
Mitől hiszel ilyen vakon abban ,hogy ezek nem csaltak az mitől kizárt.Lehetősége volt a demokratáknak tisztán nyerni a levélszavazatok nélkül.Nem ment vállalniuk kell a következményeket.Bot és kuka.
Ha ismernéd az amerikai választást és azt, hogy hogyan és honnan érkeznek a szavazatok nem írnál ilyen butaságot. Egyébként nem is az a célod, hogy az igazságot írd le, sajnos.
Egyébiránt vizsgálják ki a dolgokat, legfeljebb jól felsülnek. Attól tartok viszont, hogy nem vizsgálódni akarnak ők, hanem balhét és káoszt. Meglátjuk, mi lesz. Szerintem a republikánus józanabb vezetői kerülnek többségbe és lehűtik a kedélyeket. Mint ahogy kritizálta is már Trumpot több nagykutya, hogy nem kellett volna Trumpnak olyanokat mondani már tegnap-tegnapelőtt, hogy megnyerte a választást, amiben csaltak a demokraták.:)) Ügyesen ezt mondta.
Bárki, bármikor előállít egy ilyet, nem bizonyít semmit. A Trump pártiak persze azonnal elhiszik, hisz ez tetszik neki, érdekükben áll. Te honnan állapítottad meg ebből, hogy mit hoztak, mennyit és hova? Én egyébként nem láttam olyat a baloldali médiákban, hogy 290+-ra hozták volna Trumpot. Annyit láttam, hogy jobban szerepel, mint várták, de az is tudott volt, hogy az északkeleti államok levélszavazatai Bidennek segítenek majd.
Na pontosan ezért nem járok választásokra és amíg nem változik gyökeresen a hazai választási rendszer (borítékolható, hogy nem fog), addig nem is vagyok hajlandó ezen változtatni. A politika és a média a legkorruptabb, legaljasabb, leghazugabb párosa a ennek világnak. A hatalmi harc egy métely, ami ellen nem tehetünk semmit, csak ha messzire elkerüljük és tisztes távolságban tartjuk magunkat tőle. Én így teszek és jobban is érzem magam azóta, amióta nem mélyedek bele. Érdektelenné és immúnissá váltam rá.
Belekukkantottam a hírTV műsorába, ahol bayer egyértelműen kijelentette, hogy Trump nyerte a választásokat, a hírműsorok csak ferdítenek. Ezeket kell megkérdezni !
Mondjuk aki nem akar egy több ezer ember által látogatott, zárt helyre menni, tudod, van ez a vírus... És a naranccsal ellentétben a demokraták a szavazóik érdekében direkt arra kérték őket, hogy levélben voksoljanak. Így kell felelősen viselkedni, bár ezt a kampánygyűléses bohóc valószínűleg sose fogja megérteni. Ahol a levélszavazatokat számolták először, és trump a végén húzta be, ott nem volt furcsa a nagy hajrá, ugye? Texas, Ohio és még sorolhatnám... Legalább magatoknak ne mondjatok ellent.
Voltak furcsa dolgok az egész net ettől hangos.Rentgeteg a gyanús körülmény a relytéjes Biden hajrával kapcsiban.Előre meg lett mondva,hogy felejtősek a levélszavazatok.A demokraták mégis valamiért erőltették.Itt csak egy kérdés van miért nem úgy zajlott a szavazás ahogy eddig, akkor nem lehetne kötekedni.
Ne foglalkozz ezekkel a tök jogos kérdésekkel, az a lényeg, hogy ez a választás csak akkor legitim és tisztességes, ha trump nyer, és a levélszavazatokat figyelmen kívül kéne hagyni, kivéve Arizonában, mert ott trump felé hajlanak :)) bohócok
Te mit félsz ettől, Igazság sokba van. az biztos mire kiderül.. A másik már lett volna módja AZONNAL LEÁLLÍTANI.. MÉRT NEM TETTE, MILYEN CSATATÉRRÉ VÁLT VOLNA AMERIKA.. ABBÓL,HOGY JÖTT VOLNA KI SZŐKE.. TE EBBE NEM GONDOLSZ BELE..
A kevésbé érdekes: a Foxnews tegnapig kedvenc Trump média volt, amíg az Arizónát nem hozta ki (talán túl korán) Biden javár projektálva.:) Tegnaptól marxista média lett.:) A kérdések: - Milyen alapon állítja a videó, hogy Floridában vagy Texasban ugyanolyan sok levélszavazat volt? - Milyen alapon állítja, hogy leállították a demokraták a számlálást éjjel? - Hogyan lehetséges az, hogy a republikánus szavazatszámlálók nem láttak semmilyen konkrét bizonyítékot a csalásra és miért csak ott fenn látnak csalást, akik közelében se voltak/vannak a dolognak? Egyelőre csak ennyi kérdés.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.