Kína is jó példa igazad van,de ott van még Oroszország, Korea Az biztos,hogy Trumpot amerikaellenességgel butaság lenne vádolni.Arról meg nem ő tehet ,hogy a szövetségeseinél átrendeződtek az erőviszonyok.
Nem merte leállítani az egész bagázst.. fegyelem sértés volt ELMENTEK ALUDNI!! DEHÁT UTÓLAG KÖNNYŰ OKOSNAK LENNI.. MÉREGETTE Ő LEÁLLÍTJA NA AKKOR LETT VOLNA TÖRÉS ZÚZÁS..
Pennsylvaniában nagyon csökken Trump előnye. Tegnap még kb. 300K volt a különbség, most csak 110K és még csak 88% a feldolgozottság. Ha ezt megnyeri Biden, akkor nyeri a választást és kezdheti Trump a balhézást a levélszavazatok miatt.
Sőt most már Kina előrébb van mint Usa még ezt is hozzá tehetjük..Kompjuter cégel nem kellett volna összeakasztani a bajuszukat..mondjuk ez hiba volt.. jó,hát mindenki magáét védi..(Huváj.. vagy mi volt az)
Mivel is? A szövetségesei biztosan csak rosszat gondolnak róla. Egyedül Kína respektálja jobban Amerikát, szerintem, de nem Trump képességei miatt, hanem mert volt mersze egyértelműen konfrontálódni vele az amerikai érdekekért.
Hát ez az nekik még fizetni sem kell érte elég érdekes.Hiába ködösítesz technikai részletekkel Bidenék brutális világszintű médiatámogatást élveznek ez a TÉNY mindegy a miért és a hogyan .Víkó ilyenről csak álmodhat.
'Miért is ne?" Itt a lista: https://neokohn.hu/2020/10/30/trump-kulpolitikaja-kaosz-vagy-rendszer/ Az amerikai elnök a külpolitikában egyedül dönt, sajnos ez a kőbaltás bunkó a tanácsadóira nem hallgat, így sikerült is az USA presztisét lerombolnia .
Tudod mit csinálnak a Balos haverjaim lányai.. keresnek olyan Férfit akinek már van gyereke! Be apportálják maguknak Lakásvásárláshoz..(kedvezmény alá vonják) mégis nem jó ez a FIDESZ.. mi lenne jó.. Te mondom nem szülsz magadnak, más gyereke meg kell!!! jaj majd jön az is, ez meg már meg van-- meg-e Apud is balos volt Te mért lennél más.. De,de Ő politikával nem foglalkozik.. nem,nem csak jön az ellenzék mire felébredsz ennek vége,no meg annak is semmit nem fizetünk Gáz-villany..víz.. stb. ami felett az állam diszponál.. Érted Te.. legalább.. jó maszekokat ne sorold O.V. -hoz meglovagolják az árakat.. :::))))
Egy politikus se azzal reagál, hogy érvelni kezd tisztességgel, korrekten és ha kell beismeri a hibát, hanem visszatámad, terel, csúsztat és így tovább.
Csodálatosak ezek a viták. Amikor az egyik oldal úgy látja, hogy rossz irányba billent a mérleg a vitában, akkor bekeményít, mond jó vaskosakat, sértőt, hogy legyen helyrebillenés. Erre a másik oldal idomul, ő is mond sértőket és hamisakat és kész.:)
A politikus mindig azt mondja, hogy az ellenzéknek médiatúlsúlya van. Kádár is azt mondta, amikor a szamizdat kiadványok keringtek az országban, hogy csak ez ne lenne, rendben lennének a dolgok.:)
A te előző nickednek pedig az "az".De természetesen egy nickem van ide még ennyi is sok .Arról nem tehetek,hogy más is beszél magyarul. Ilyen körülmények között valószínű lesznek még hasonló szavak bárkivel is és ezért előre is elnézést kérek:)
még igen.. nem úgy mondják felétek: orvos látott már.. Van nekem annyi MszP-és haverom,mint égen a csillag..::))) De az biztos, mi már itt se bízzuk egymásba akkor hol..
és gondolod, hogy fizet érte ? Vagy "nemzetközi hírügynökséget" hoz létre külföldön, hogy otthon eladhasson egy hírt, mintha egy nemzetközi hírügynökségtől eredne ? Vagy állami támogatással, világszinten eltartja a nemzetközi médiát? Vagy csak egyszerűen itt a piac működik és a hír adja el magát ? A probléma, hogy nem is veszed észre, hogy mit, mihez hasonlítasz. Az Orbán féle média túlsúlyt a piachoz hasonlítod amely a hírt és eladja magát.
Ezt se értem,mért kell ettől megijedni.. Én tisztességesen végzem a munkám SZABAD NEKEM FÉLNI!!! No veletek is így van.. jaj milyen az a világ.. kiforgatnak mindent.. bocs. -mért kell ezt már a maga javára felhasználni.. Van érvük használják fell ellenünk.. NEM EZT KELLENE MONDANI..
Nem te vagy az első aki idekeveri a fideszt ,úgy látszik ez is az egyik fóbiátok. De,ha már idekeverjük akkor beszéljünk róla.Brutális világszintű médiatulsúly támogatását élvezi a jó öreg Biden erről nem pletyiztek.Ha a fideszről van szó médiatulsúly ügyben akkor meg egyből óbégattok,hát ,hogy van ez?
"A New York Times szerint az amerikai igazságügyi minisztérium akár fegyveres szövetségi ügynököket is küldhet a szavazatszámláló helyiségekbe a számlálás tisztaságának ellenőrzésére. "
Mindjárt megszámolják a szavazatokat, az fbi ügynökök meg sehol sincsenek. Ez nem is rossz ötlet 22-ben is fbi ügynököket kellene küldeni a szavatszámlálás tisztaságának védelmére. Szerintem meglepődnének az ügynökök, hogy hogyan számolják a tisztán fiteszesekből álló szavataszámlálók a szavazatokat Magyarországon.
A "nép", ami jelen pillanatban kb 4 millióval kevesebb, mint a nem nép... Te aztán nagyon okos vagy, kövér "aki nem a fideszre szavaz, az nem magyar" lászló büszke lenne rád.
Úgy, hogy lopott, csalt, hiteleket vett föl a hitelek törlesztésére és a nagyapja (aki egyébként bevándorló volt) bordélyházaiból származó pénzt megörökölte apján keresztül, aki dollármilliókat hagyott rá. Jelen pillanatban nagyjából egymilliárd dollár adóssága van. Na ennyire gazdag ez a narancssárga bohóc.
1956 -osok a nagyszülei igenokos.Ő maga is gyakran jár haza volt többször a rock együtesével is.IGNITE A NEVE KERESS RÁ VANNAK MAGYAR SZÁMAIK IS.Pont egy fideszmps-nek kell ezt magyarázni?!Vicc.
Hogy lehet akkor dollármilliárdos,itt valami nem tiszta.Nem ismerem az arcot,de nem lehet túl éles.Inkább arról beszéljen ,hogy egy félhalott hogy tud bármit is irányítani.
Nagy szarban vagyunk. Fel sem fogom, hogy képesek voltak megválasztani egy olyan embert, akinek eddig minden vállalkozása csődbe ment, és hogy fog egy olyan pali egy országos gazdaságot irányítani, aki az adóhivatal elől is eltitkolja a jövedelmét. Buta, dühös emberek választották meg, azok, akik sírnak, hogy nem elég magas a fizetésük, de nem tesznek érte semmit, azok, akik a középiskolát sem végezték el, és akiket Trump simán csőbe húzott. Amikor majd Trump lenullázza az Obamacare-t (általános egészségbiztosítás), akkor mér késő lesz háborogni, de ezt nem fogják fel. Mussolinit kiröhögték, ahogy Hitlert és Busht is. És röhögtek Trumpon is. Most majd nem fognak.
72 millio feletti ember lenne "a kizárólag nagyvárosokba tömörült balliberális csőcselék" ? . Trumpra meg gondolom 68 millio diplomas igaz amerikai szavazott.
Az a csöcselék nekem úgy tűnik elég sok.Vidéki suttyok támogatják csak Trumpot mint nálunk a V-t.Ha gondolod amúgy bemásolom ide mint mondott Téglás Zoli az Ignite énekese akinek 1956 van a karjára tetoválva a nagyszülei után akik akkor mentek ki az usába:Nagy szarban vagyunk. Fel sem fogom, hogy képesek voltak megválasztani egy olyan embert, akinek eddig minden vállalkozása csődbe ment, és hogy fog egy olyan pali egy országos gazdaságot irányítani, aki az adóhivatal elől is eltitkolja a jövedelmét. Buta, dühös emberek választották meg, azok, akik sírnak, hogy nem elég magas a fizetésük, de nem tesznek érte semmit, azok, akik a középiskolát sem végezték el, és akiket Trump simán csőbe húzott. Amikor majd Trump lenullázza az Obamacare-t (általános egészségbiztosítás), akkor mér késő lesz háborogni, de ezt nem fogják fel.
Sziasztok, szerintem aki Bidenre szavaz az egy próbababára vagy egy darab szarra is leadná a voksát csak ne Trump legyen De miért is ne ? Milyen hatalmas bűnt követett el ,hogy ennyire rühelli a kizárólag nagyvárosokba tömörült balliberális csőcselék.Nincs túl nagy szerepe ,hatalma az amcsi elnököknek kb.mint egy köztársasági elnöknek vagy egy alkotmányos királynak esetleg kicsivel több,de aki ezt a gyereksimogató ,agyhalott,soxor magáról nem tudó otthonszökevényt vállalhatónak tartja az igazán elvakult.
ja olyan nagy már a különbség.. -Én először azt gon. Elektori szavazatok mind(jelölt szám) a Területi győztesnél áll meg.. (megosztottak azok két párt között)akkor ébredtem föl, mondom ennek már vége!!! Ámbár..
Szavazás már én azon is elgondolkoztam O.V. is tárja kívülről bejutó/érkező szavazatokért a kezét.. na ezzel fogja megnyerni az ellenzék..Mire kell itt lesznek az import szavazatok.. AJJAJ.. Ő se szigorít rajta..ez lesz a veszte!!! Sőt Momentum már régen ráeszmélt/rájött erre..
Passzkicsit régen volt- ez most így alakult mondjuk semmi gondom vele.Persze ha Arizona fordul még nyerhet Trump,de erre nem raknék egy forintot sem.Google már kiszámolta hogy nyer ott is.
Azert nem semmi hogy ilyen megrogzott Fideszeskent teged egyfolytaban mszps meg Momentumos csalasokba avat nak be tutiba.
Törölt felhasználó2020. 11. 05. 18:57
Talán van még aki emlékszik, hogy 2000 november-decemberben milyen szánalmas jogi kutyakomédia zajlott a Bush vs. Al Gore párbaj során. Ne legyenek illúziók, az USA-ban csak az lehet elnök, akit a királycsinálók is támogatnak. Nem vagyok biztos benne, hogy Kamala Harris-t támogatják... mert hogy Sleepy Joe még a Donald-nál is nagyobb vicc, az teljesen nyilvánvaló. Idáig süllyedt a demokrácia. Ahogy azt már Arisztotelész is megírta Platón nyomán, a demokrácia a kontraszelekció tökéletes táptalaja... a Tudatlanok Uralma... Crazy Donald vs. Sleepy Joe... a világ úgynevezett legerősebb országában... no comment.
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.