Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 12:29

TPP-MIX (szcenáriók)  

nna, itt lehetne kifejteni az érdekességek mögött meghúzódni vélt szcenáriókat, azaz "magyarázom a bizonyítványom", csak bizi nélkül :)))
szóval a szerintem ez és ez történt, amitől... (ide jönnek a tények, pl. a hatin 700k toronymagasan piaci ár feletti kötés, vagy pl. kik adják a MOL-t ilyen harciasan, stb.)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 14:21
Előzmény: #3  zborde
THX 4 Your opinion.
USD: erQsödés sztem is lesz, mégpedig abszolút értelemben, (EUR, JPY, GBP, és hogy a legfontosabb szerepet betöltQ HUF-t ki ne hagyjam :) szemben... kivéve persze, ha a deficit túl nagy lesz, és/vagy az amcsi ÁK-ektQl megszabadulnak a kínaiak, expanziójukat finanszírozandó :)
nyilván itt a volumeneket kellene összevetni...

ha ilyen kis piacon eladnak a külföldiek, azzal mindenki rosszuljár: Qk azért, mert elolvad a hasznuk (intézményiek valszeg nem fognak eladni amúgy sem)
és persze a magyarok is (kivéve aki még idejében shortba szállt :)

a keleti expanzióval én is 1etértek, a most csatlakozandók jó célpontok.

sztem az egész régió a relatív tQkeellátottságtól függ (mennyi tQke mozgatható még ill. keres bef. lehetQséget)
lesz itt kemény visszaesés (BUX), mindenki becsinált. sztem cincognak az egerek is :)
zborde
zborde 2005. 08. 12. 13:40
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Lassan befejeződnek a FED kamatemelések (3.5-4%), az MNB szépen csökkenti a kamatot (5-6%) a kettő között kb. 1.5% lesz. Nálunk hamarosan választások, most kezdődik a kampány és az osztogatás, ez az ÁHT-ra rossz hatással szokott lenni.

Megvoltak a gyorsjelentések, nagy pozitív meglepetés nem volt. Ha külföldi lennék lassan elkezdeném az eladásokat és vinném a pénzt tovább keletre, vagy vissza az USA-ba.
Én most dollár erősödést várok.
Törölt felhasználó 2005. 08. 12. 12:32
szóval akinek kedve van egy kicsit irosgatni, megjelölheti a szerinte legvalószínűbb szcenáriót a történések hátterével kapcsolatban. dogmatikus/antidogma tikus vitafórum!!! :)

Topik gazda

AKS
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek