Topiknyitó: zborde 2004. 11. 29. 10:51

Tőzsdemágus  

Letöltöttem a Petit, próbálok bejelentkezni a játékban megadott nevemmel, de kevés sikerrel.
Mi lehet a gond?
Remélem, akik már kipróbálták a játékot tudnak segíteni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
PF_modi1fasz_anyjatbsszameg9 2020. 11. 12. 02:26
Törölt hozzászólás
zborde
zborde 2004. 12. 03. 13:34
A napi.hu-n olvastam egy cikket a pflax és synergon csalásokról a tőzsdemágusban, ami a fenti mondattal végződött.
http://www.napi.hu/ default.asp?cCenter= article.asp&placein=econet&nID=227604
Én szánalmasnak találtam ezeket a csalásokat, elég sokan rájöttünk mégsem csináltuk, mert nem etikus.
Egyesek ezekkel szimpatizálnak?
Való ban ez a követendő példa?
Tegyük tönkre mások szórakozását csalással bármivel, amivel győzhetünk!?
Tudom, hogy ezek vannak kevesebben, de elég belőlük egy pár, hogy elvegyék az ember kedvét.
Kivácsi vagyok a véleményetekre, hogy én gondolkozok hülyén és naivan, vagy valóban az "ötlet nem volt rossz"?
zborde
zborde 2004. 11. 29. 11:35
Előzmény: #5  zborde
Működik :))
zborde
zborde 2004. 11. 29. 11:33
Előzmény: #4  fribell
A regisztráció már pénteken megvolt, beenged a site-ra is. Ma töltöttem le a Petinek a játék változatát. Elindul, tehát a telepítés jó volt (a telepítésnél megjelent a tőzsdemágos "logója"). Csak a bejelentkezés nem megy ... :(
fribell 2004. 11. 29. 11:26
Előzmény: #3  zborde
A regisztráció után küldenek neked egy e-mailt, az abban szereplő címen kell belépni a T.m-ba és itt megadni a neved + jelszót.
Ja, azt hiszem a PETI-t is a reg. után kell letölteni mert nem az eredeti változatot adják, hanem egy "Tőzsdemágus-PETI-t "
zborde
zborde 2004. 11. 29. 11:12
Előzmény: #2  matgab
A PEti-TM-ből próbálom elindítani, úgy tűnik fut is, amikor a felhasználónév/jelsz ó párost megadom, amivel a web oldalra egyébként beenged, akkor az "érvénytelen jelszó" üzenetet kapom. :(
matgab 2004. 11. 29. 11:03
Előzmény: #1  zborde
Nekem megy, bár még hozzá kell szoknom a felületéhez...
Ha jól adod meg a usernevet és a passwordot a Start menü Peti- Peti után, akkor elvileg bejön...
Telepítés után kattins rá az elmentett exe file-ra, hogy befejezze a telepítést...
Több ötletem nincs.

Topik gazda

zborde
zborde
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek