Köszönöm, Mindenki beiírását.A mai napon már osztalékvágás után forog pár papir, szinte itt biztosan megnézzuk a zaro-osztalék értéket ma vagy holnap.Ezek vásárlásával kivárnék pár napot, az amerikai kamatvágás elmaradását már usa piac elkezdte árazni.Szerintem Blue-t jobb áron is kapunk még a hónapban, vagy Jun-ban...s szerintem sokkal olcsobban mint gondolnánk.Részben ezen ovatosság hajtotta a kispapirokat meg, de ez igy tartani fog tovább..max más kicsit huznak meg....de ez rovid spekulativ.Most kerulném az aranyat is, ha szép hasznom lenne rajt eladnám.Ezt amugy nem szoktam se venni se eladni, annyi van ami a kezemen meg a nyakamon van.Kispapiroknal is most várnák mert szerintem a speka hamarosan megnéz egy uj célpontot.(itt 2-3 papír johet szóba, de hogy melyik pont azt nem lehet tudni) Tobbet majd a nyitás után.
Istenéltese az Esztereket Eszter névnap Május 24-én van a hagyományos naptárakban. Az Eszter perzsa eredetű női név, melynek jelentése csillag. Istár asszír-babilóniai istennő nevével azonos eredetű. Egy másik elmélet szerint héber eredetű és a jelentése mirtusz, ez azonban a bibliai alaknak, Eszternek a másik nevére, a Hadassára vonatkozik.Az Eszter nemzetközileg is elterjedt: angol-szász országokban Esther vagy Hesterként használják, az olaszoknál Stella, míg spanyol nyelvterületen Ester. A franciáknál Estelle formában terjedt el, míg a perzsáknál pedig Istar névként ismert.
Delta megy magasra sztem, mamcának kocsit kell vennem, 6-8 m között van amit szeretne.Én 1m-os kocsival járok.Ne sajnáljatok,sokan vannak ilyen marhák.A profitéhség ezért.
Kíváncsi leszek a holnapi mozgásra.Szerintem,nagyképű, kis,pattanásos arcú srácok prőbálkoznak. A profi nem így ad.,aki tömni akar, ki akar fizettetni, az úgy 100 fölé húzza mint a szart, és tömi a vágyvezérelt vevőt!!!!!!!!
Szerintem jegeld, ma kaptam a delta topicban hideget meleget. Pedig szóltam nekik, mi lehet a forgatókönyv. Láttam előre magam előtt, nem pattan vissza 95-re. Ez csak szvsz
Na benéztem én is, múlt évi Opusos időkben nagyot emelkedtünk Tokával. Meglett ám a mezőgazdasági munkagépe a nyereségből. Most pont olyan cégre spekázok, onnan jutott eszembe. Szerintem Dm-ben lesz pár jó kör. Most azt figyelem kezdik csipkedni.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA