Köszönöm szépen, legutóbb vettem de ki lett dobva, mert inni se ittam volna meg. De lehet ezt veszek, mert egyszrűbb kezelni. De itt a gép egy próbát megér!
Köszönöm, megpróbálom csak só oldatot kell vennem mert a gép meg van hozzá! Németországban ingyen kaptuk a gyereknek mikor kellett, szinte új! De szedem még a kaloba cseppeket sokkal jobb mint a gyógyszerek amiket felírtak, azokat most mellőzöm! Nyitva a bróker de semmit nem merek venni...mozizom!:)
Revolut számlát nyitasz,ott tudsz venni coinokat,részvényeket,indexeket,robot is van risk függvényében.Van olyan coin ami1.700.000% oz is tudott emelkedni.Begurítottam 500k forintot,aztán vettem 7-8 féle coint, tudsz válogatni.Nekem most Dogecoin van a legtöbb értékben,meg pepe,bonk stb.........Ha vki ért hozzá vagy van infója sokat tud fogni.
Van ilyen Sós inhalátor nagyon jó dolog én is nyomom néha… tisztítja a tudó kis járatait :) olyan finomra porlasztja a sós oldatot egész tüdőt átjárja.
Szegény kislány! Csak baja ne legyen, hátha tanul belőle! Most jöttünk meg az orvostól, nem kapott semmit, de mondom folyik az orra és köhög még! Akkor kérek igazolást a hétre... Most kapcsolok be...megint ütik a papírokat...maradék cigem elment 338 on...pipa! Félek beragadni! Wallist is kiszórtam...otp mutatvány nem vészes...55 dbon buktam kb egy huszast! :) Köszönjük szépen a jókívánságokat!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA