Oké rendben :) nem is nézem :) Ami tény, hogy a repertoárjában elég himi humi cégek vannak… rákerestem 4-re hát röhögtem. Értem én a jövő cégeit keresi. Meg, ha 5%-al ott lettél volna anno a Microsoftban a startnál, milyen jó lenne most… de te is tudod mennyi az esély megtalálni azt. Meg milyen kft az olyan, akinek induláshoz 5% elég segítség, vagy, ha be is fut téged kivásárol belőle felfutás előtt… leviszi a tulajdoni hányadod pár százalékra, abból sose lesz pénz.
Ha a tőzsdén megmagyarázható dolgok történnének, nem lehetne ennyit keresni. 2008 előtt ha valaki 10%-os éves profitot elért, már címlapra került, most minden nap lehet valamivel duplázni. :-)
Levente is kereste a helyettesét, aztán egy élő műsorban elszólta magát. Csak cirkusz az egész. Győzike sem annyira hülye, csak őt ezért fizetik. Sok sok pénzt "összehülyéskedett".
Azt azért tudni kell, hogy a cápák között egy show műsor, semmi köze a befektetéshez. Jó magas gázsiért bohóckodnak a milliárdosok. Látszik mindenhez értenek, csupa aranyember. Az egyik ismerősöm munkatársa volt az előválogatón, de nem jutott be, mert nem volt jó arc. Bezzeg a fából készült bio ridikül megragadta fantáziájukat. Nagyon szembetűnő volt, mikor a cápák összevesztek és az egyik felugrott és kirohant a művészbejárón. Persze 3 kamera követte. Mert még a folyosón is van 2 kamera ilyenkor. :-).....a forgató könyv szerint.
Akkor hagyjuk, ezek startupok...a cápák-ban szokott szerepelni...lehet bejelentkezunk a kovetkező részbe mint befektetés ajánlo topik-cég/részvény minősitéssel.....aztán kérünk a cápáktól 100 milliót...megcsinalni/fejleszteni az oldalunkat ...mi leszünk a modern Morgan Stanley, Concorde, Equilor stb...TokanGeri ez lesz a név...50m Tiéd lesz 50m-az enyém, ha igy okés.Úgy érzem szép jövő elött állunk.👍
Kicsit jutottam előrébb az STRT Nyrt.-vel kapcsolatban. Ez a fickó csinálja,https://www.baloghpetya.com/ Ő úgy nyilatkozott rólunk spekuláns befektetőkről mi nem teremtünk értéket… neki amúgy sem szívesen teremtenék 1 Ft-mal sem.Ez magánvélemény, én nem tudok hinni egy celeb bohócnak. https://drive.google.com/file/d/1nQF4ct7kI21tZs251xNHMUqzqnofQDz8/view Kismillió egy kft.-be szórja szét a pénzt, 5% részesedés meg ilyesmi… nem is értem. Ennyi erővel csinálhatott volna egy befektetési alapot is…átnézem szívesen, de szerintem hasonló álomvállalkozások, mint az övé…
USA munkanélküli adatok XD Számomra hihetetlen 154. 000ről 254 000re ugrott a létrehozott új munkahelyek száma… ott mindenki hirtelen dolgozik? 1 hónap alatt ?
Közben nézegettem a BUX-ot…. Nagyon szép kis pattanás a mai, csak nem lépett ki a csökkenő trendből szerintem… az a baj ennyire romlik a Ft nem egy befektetésre ajánlott lesz egy dollár vagy euró bázisvalutájú befektetőnek Mo.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA