Azt mondják, a hibrid autó egyesíti magában a robbanómotoros és az elektromos autó összes nyűgjét. Dupka költség, felesleges súlyok, stb. ;) r. 731 forg 247 m
nem tudom, ilyenkor szokták mindig állva hagyni a sok madarat, nem tudom... lehet azt akarják hogy szépen álljon be eladásra mindenki, azt hopp volt nincs... nem tudom mi a tervük de nagyon idegesítőek :)
Ugyan már, nyugi! :-) Hosszú táv: ad astra per aspera! :-D Nekünk is 1.4 benzines Octavia a családi szekér. Nagyon szeretem. Páran fanyalognak, hogy gyenge a motor, de én nem versenyezni akarok, hanem sok csomaggal eljutni kényelmesen A-ból B-be...
Igen, tudom, ez a téma még gyerekcipőben jár nálunk. Csak Gagusr Mikuláscsomagjára akartam reagálni. Egyébként az ember szívesen éli bele magát, hogy ezen a szinten már nem az 1-2 millás autók jelentik az elérhetetlen plafont. Pl. Egy VW E.golf alapból 11,5 millió. Pff. :/ r. 728
az biztos hogy még pár év, bár nálunk a cégnél van töltő de én azért most vettem egy új Octaviát családinak 1.4 tsi (150 HP) és imádom :) Amúgy 2 év és benzinesekben is részecskeszűrő lesz (már dolgoznak rajta) de ez utánna már nekem is elektromos jön ;)
Tök Opus Topik