30 százalékos kétharmad
nekem az a meggyőződésem, hogy kádár népének ez megfelel
a harmada, a volt mszmp-sek támogatják a többi tűri
akinek esze volt elment
mi lesz itt 10 év múlva, amikor már most nagyon hiányoznak a szakemberek?
Igen, ez volt az első lépése, hogy választása törvényt módosítsa. Mivel ha lenne ellenzék legalább tudnák, hogy mely körzetben merre hány méter! Szerintem sajnos nincs még meg az ellenzék, legalábbis nem látom, hogy megérett volna erre, na ennyit a politikáról!
Fidesz pedig röhög mindenkin, és minden újgazdag, hogy mennyire birka ez a nép. Sajnos nekem is rossz leírni ezt, de Kínában egyszerűen főbelőttek a politikusokat, máshol, mint Európában, inkább lemondtak önkéntesen! Nálunk ilyen nem lesz, és ez gyalázat. Emberek éheznek, és politikusok milliárdokat lopnak, és itt nálunk ez teljesen normális. Remélem, hogy nem vagyok egyedül, de itt valami nagyon nincs rendben!
1 fordulós rendszerben az visz mindent aki akár egy szavazattal nyer
nyilván, ha az ellenzék összeállna, ami nem fog megtörténni, vége a fidesznek
simicska a jobbikra fogadott, van is esélyük, mivel vidéken erősebbek mint a többi ellenzéki párt
azonban a jobbik budapestet teljesen feladta, arra számítanak, hogy a fideszből kiábrándultakat felszívják
legalábbis szerintem
ha lesz még konkrét simicska döfés, méghozzá ütős, akkor könnyen lehet egy hármas befutó akár
az lenne vicces
főleg, ha ennek ellenére a fidesz nyer, mert akkor megintcsak közel kétharmad
talán ezúttal az egyéni jelöltek személye is számítani fog
Nem konkrétan ehhez hozzászólva, de én tényleg azt remélem, hogy ellenzéknek már tényleg, megjön az agya! Nem kell itt már sok, csak ezeket kell összefognia valakinek. Van épp elég tüntetés, az nem árt ha van még több, hátha az alvó emberek is felébrednek. Most sajnos az zajlik, hogy szalámizzák az ellenzéket, és közben röhögnek a markukban! De ha közös nevezőre jutnának, hogy leváltsák a mostani hatalmat, simán meg lenne a többség. Azonban azt látom, hogy ma ez nem lehetséges, mivel minden ellenzék, maga szeretné a kizárólagos hatalmat.
Azt sem tartom kizártnak, hogy ezt a Fidesz pénzeli, nincs ennél jobb politika, demokrácia, mindenki megmondhatja a véleményét, közben pedig röhög mindenkin, mivel jövőre, ugyanúgy megkapja a 2/3-t a mai választási törvények szerint, amit szintén ők módosítottak. Tehát ameddig a pártok nem egyeznek meg, addig nincs miről beszélni sajnos!
Az uzsorás-valutakufár áldásos tevékenységének köszönhetően a helycsinálók máris megérkeztek a jövőben kirajzó százmilliós muszlim & feketeafrikai sáskasereg számára.
"A Gulyás Mártonékat elítélő bíró a doktorijában még másként ítélte meg a garázdaságot
A Vastagbőr több részletet idéz annak a bírónak a 2010-es doktori értekezéséből, aki garázdaságért ítélte el a Sándor palota felé festékes palackot dobáló Gulyás Mártont és Varga Gergelyt.
Hornyák Szabolcs a PhD-jét a köznyugalom elleni bűncselekményekből írta.
Értekezése szerint "a kihívóan közösségellenesség megállapítása
meglehetősen esetleges, gyakorlatilag az eljáró szervek diszkrecióján
múlik, hogy sor kerül-e a büntetőjogi felelősségre vonásra. A tényállási
elem határozatlansága emiatt jogbiztonsági problémákat vet fel, amely
szintén azt erősíti, hogy az ilyen jellegű cselekmények
bűncselekményként való megítélése nem tartható.
Egy másik helyen a bíró azt írja, a „közösség nyugalma”
megfoghatatlan, túlontúl absztrakt kategória. Ennek a fikciónak a
fenntartása "csak egyetlen indokkal igazolható: ha a büntetőjogot
valóban eszköznek tekintjük az állampolgárok helyes irányú nevelésére.
Ettől pedig a magunk részéről már a korábbiakban határozottan
elzárkóztunk.”
Az értekezésben az is szerepel, hogy "a
garázdaság, mint bűncselekmény felett eljárt az idő. (…) A garázdaság
tehát olyan cselekmény, amelyet nem szükséges büntetőjogi büntetéssel
fenyegetni. A társadalmi együttélést zavaró súlyosabb megnyilvánulások
azonban érdemelhetnek szankciót – erre a szabálysértési jog megfelelő
kereteket biztosíthat.”
A bíró szerint a „kihívóan
közösségellenesség” eleme sérti a jogbiztonságot, mert ennek megítélése
meglehetősen esetleges. "A tényállási elem határozatlansága emiatt
jogbiztonsági problémákat vet fel, amely szintén azt erősíti, hogy az
ilyen jellegű cselekmények bűncselekményként való megítélése nem
tartható.”"A gerinctelenség tombol Magyarországon.
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél