Azt sohasem fogod beismerni, hogy a kérdéseidre magad sem tudsz a kérdésnek megfelelően konkrét választ adni, mert feltételezéseken alapul.Nem megpróbáltam választ adni,hanem válaszoltam, részletesen.
Előre megmondtam bármilyen választ kapsz nem fogod elfogadni!!!!!!!!!!!
Éppen ezért, légyszíves hagyd abba a fórum vegzálását a személytelen, erőszakos "kérdéseiddel" és valamint a kapott válaszok semmibevételét, ezzel a normális vitát lehetetlenné tevő magatartással.
"talán most elsöpöri ezt a rezsimet a népharag mint 56-ban"
Jó lenneRákosi óta nem okozott senki olyan kárt, mint ez a hazaáruló fideszes csürhe
Mondjuk egy haszna van a tombolásuknak: talán a nép (s a fiatal korosztály is) rájön végre, hogy nincs olyan, hogy nem foglalkozom a politikával.Mert attól, hogy ők nem foglalkoznak vele, a politika még foglalkozik velük.
És ennek ez a végeredménye, hogy egy hibbant Néró meg a maffiája adott esetben 2 perc alatt tönkrevágja a jövőjüket.
a politikai hatalom kontinentális, majd globális szintű monopolizálása szerintem kifejezetten rossz irány, azt persze el tudom fogadni, hogy jelenleg ez az uralkodó trend, de azt ne várd hogy tapsikoljak hozzá...
Feltűnő volt, hogy a CEU vezetése mennyire távol maradt az elvileg értük(hehe...) zajlótűntetéstől
mindösszesen két "munkatárs" szólalt fel a részükről
még az ismertebb tanáraik sem voltak hajlandók felszólalni az egyetemükért a tüntetésen
magamtól nem tudom kérdezni mert sose voltam moszkovita
ezért kérdeztelek téged
micsoda szégyen:
2017-ben szól a ruszkik haza budapesten
ez a ti szégyenetek
moszkovita kisztitkár párttitkárok gyülekezete
talán most elsöpöri ezt a rezsimet a népharag mint 56-ban
Én már megválaszoltam neked, de ha nem tudod elfogadni leírom mégegyszer és érthetően.
1., Erre a kérdésre már ezerszer kaptál választ: A 2004-es kormányt figyelmen kívül hagyó, Magyar Bálintnak írt Sorors levél alapján hozott parlament által nem látott egyezségre adott válasz 2017-ben. Ehhez elég egy nap is, mert 2004től, 2017-ig évek teltek el, hogy aztán egy nap alatt a megoldást megtalálja a Parlament.
2.,Olyan általánosan fogalmazol, hogy egyik kérdésed üti a másikat, ha törvényekre hivatkozol.Egyáltalán ismered a jelenlegi törvényt:ISMEREM
Miben és miért nem jó? Mert a saját tematikáját nem kívánja kritika alá venni! Erőszakosan és felügyelet nélkül telepedett egy semleges ország oktatási rendszerére.
Melyik jelenlegi egyetem nem felelt meg neki és miért?Nincs olyan egyetem, ami általánosan nem felelt meg a "régi" törvénynek. A miért kérdés teljesen felesleges, nem válaszolható.
Melyik azok az .....? Nincs változtatás a CEU működésében, de egy másik országban bejegyzett alapítvány kérése alapján eddig is kifogásolható volt. 2004 óta már kifogásolható volt az akkreditációja. Az hogy itt van már évtizedek óta, nem menti a törvények alóli kivonását a működésével. Változtatás azért lett szükséges, mert semmilyen oka nincs arra, hogy megkerülje (a CEU) egy ország szuverén jogát a területén működő oktatási intézmények átláthatóságának kijátszására.
Milyen változtatás az ami szükséges és miért? Nem belátható, milyen a betagozódása a "nemzetközinek" nevezett egyetemi oktatásban. Egyetlen erdménye, hogy szeretné elfogadtatni az USAban azt szerzett diplomákat.Más részről nem biztos, hogy a tematikájával minden országban egyetértenének, az USAn kívül.
A jelenlegi tervben lévő szabályozás mit oldana meg az előbbiekben felsorolt problémákból és miért?Mindent megoldana. Továbbra is működhetne CEU. Csak el kellene fogadnia az alapítványnak a működésére vonatkozó új törvényi kereteket! Ha nem akarja ezeket, akkor nem is akar törvények szerint, inkább törvények felett működni.
Ez a nick minden kinek ezzel a fegyverrel él, mert a moderáció tíltja a személyeskedést és a trollozást. Csak azért, hogy neki ez ne okozzon problémát.
Tényleg nem személyeskedtél, de ez a nicket nem zavarta abban, hogy rád süsse.
Mert a Vazsmegyei tudja csak megmondani neked, hogy amire vársz az nem válaszolható meg, értelmetlen "kérdés" volt, mert meg nem történt dolgokra vonatkozik.
Tedd fel nekem azokat a kérdéseket, amiket nem lehet megválaszolni. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogadod el a rájuk adott válaszokat.
sztem sem személyeskedtem, csak a tényeket írtam le. ha meg úgy gondolja, jelentsen a modinak, aztán meglátjuk igazat ad-e neki (bár ezt egy kicsit félve írom most már le, elnézve a következetesség hiányát...)
Furcsának találom, hogy veled szemben mindig magad állapítod meg, ki az aki éppen személyeskedik.
Ez általában akkor következik be, amikor elfogytak az ezerszer ismételt feltevéseid. Ja és még a trollozás másokkal.
Minek ez az igazság követés?A sok troll szöveget nem nehéz semmissé tenni.
Keresd meg a Puzsér 10 legjobb mondatát a sok értelmetlen mondatot használók közül azt, amelyik neked van címezve.
majd ha rendet tartasz a topikodban, akkor talán szóba állok veled. mindenesetre modinak jeleztem, amit jeleznem kellett... kíváncsi leszek az eredményre. a múltkor én kitiltásra kerültem egy topikból, csak mert egy hazug csoportosan elkövetett garázdasággal vádolt meg, amire én frusztrált nyikhajnak neveztem. nos, akkor a hazug vádnak nem lett következménye, csak az én általam használt minősítésnek. ismerős a történet "kedves" pny? hamarosan kiderül, h a portfolio modija újra alkalmazza-e a kettős mércét. ui.: mellesleg rohadt nagy szerencséd, h nem valós polgári nevemen, valós profilképpel vagyok regisztrálva, mert bizony apert már elindítottam volna irányodba is meg talán a szerkesztőség felé is (mivel az a hsz. a mai napig nincs moderálva és szankcionálva...)
ha magyarnak tartod magad, akkor kérdezheted magadtól is... részemről itt a veled való kommunikációnak a vége. van az a szint, ami alá nem megyek... remélem megbocsátod nagyuram.
"Kiváncsi vagyok a véleményedre. Erre eddig egyetlen Fidesz hívőnek sem sikerült válaszolnia " na látod itt hagytam abba az olvasást. rossz ajtón kopogtatsz... mellesleg ha már ma egyszer kioktattál, a kíváncsi-ban van egy hosszú í!
áderről annyit, hogy valóban hetekig győzködték, vállalja el
aztán megtetszett neki
és főleg a buta feleségének
eleve szégyen, hogy ez a figura ezzel a fizimiskával magyarországot képviseli
így alakulnak ki a sztereotípiák :)
már csak az érdekelne, ki szavaz a jobbikra. a potenciálisan fidesz szavazók? :) mellesleg ha a szimpatizánsok átlagéletkora érdekel, nézz meg 1-2 közvéleménykutatást. az idősebb korosztályt az mszp-, dk-hívők között találod.
ezek a csodálatos meg nem alkuvó fiatalok
bennük a jövő
ez a paraszt orbán és a kormánya lenézi őket
sajnálatos
mert a fiatalok fognak változtatni
mert merészek, bátrak, elszántak, erősek és megalkuvás nélküliek
szerintem ez a "sültagyú" orbán mindig a fiatalokkal szemben veszít
nézzétek meg:
az internetadó : gyönyörű képek a hídról, ezer és ezer telefon villogott
meghátrált az orbán
most az olimpia:
ezer és ezer fiatal írt alá a momentumnak
meghátrált az orbán
szerintem fiatalokban az erő, hogy ez a tohonya ember meghátráljon végképp
kár fáradni. ezt annak idején az "objektív" nap-keltések, atv-sek, mtv-sek, rtl-esek, stb. sem tudták elhitetni velem... tudod miért? mert nem akartam mindenáron ebben hinni, és ezzel magyarázni a rendőrterrort...
Törölt felhasználó2017. 04. 09. 22:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt kell elősször megérteni, hogy a jó orbánunk nem a tüntetések miatt jutott a hatalom közelébe, hanem a rendszerváltás kifulladása miatt. Sokan azt hitték, hogy 3 év alatt majd osztrák bérek lesznek, meg palacsinta zabálás. Lett helyette lett a "dolgozói szegénység". Meg az rengeteg hajléktalan, meg a sok singli a mama hotelekben.
"2006-ban csupa értelmes ember tört-zúzott, gyújtogatott autókat, verte szét a belvárost, gyújtott fel középületet, támadott brutálisan rendőrökre" mindig is igyekeztél, h sikeresen kiforgasd az ember szavait, el kell ismernem mesterien csinálod, bár én erre nem lennék büszke... én csupán azt mondom, h voltak bizony köztük nem kevesen akik becsületes, dolgos törvénytisztelő emberek, és biza a AZ AZONOSÍTÓ JEL NÉLKÜLI RENDŐRÖK nem kímélték őket sem. na hadd lám ezt, h forgatod ki az eredeti jelentéséből. kezdem azt hinni, h az mszp vagy dk székházból írogatod a sorokat.
nem én öltem két Marshall tervnyi pénzt a kommunisták támogatásba:)
US deliveries to the Soviet Union
link
nem én ajándékoztam az elvtársaknak Kelet-Európát és Kínát...
Western betrayal
link
China Betrayed Into Communismlink
és nem én biztosítottam kitűnő feltételeket a szovjet hadiipari kapacitások kiépítéséhez:)
Amtorg Trading Corporationlink
én csak ámulok és bámulok a brit Foreign Office által megvalósított "egyensúly politika" ZSENIALITÁSÁN:)
Tízezrek tüntetnek a CEU-törvény ellen a Parlamentnél