Topiknyitó: Portfolio 2009. 11. 27. 09:39

Téves riasztás vagy a válság második hulláma?  

Ugrás a cikkhez
Várjuk ki a hétfőt, és meglátjuk, újabb téves riasztás-e ez, vagy tényleg a válság második, véres hulláma söpör keresztül a fejünk felett - írja napi piaci kommentárjában Márvány Zsolt, a Commerzbank treasury sales vezetője, aki inkább az előbbit...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=124985
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tokos. 2009. 11. 27. 17:59
Előzmény: #1  Portfolio
Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a w megvolt, egyik minimum tavaly októberben, másik most tavasszal.
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 13:24
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
"Szenzációs ez a cikk, sírtam is, röhögtem is - vagyis sírva röhögtem a hasonlatokon! :-) Az mp3-fájl-t meg tényleg letöltöttem!"

- örülök, hogy tetszett :)
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 10:05
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
ilyenkor venni kell mindent amit érsz ! :)
Persze hogy sokan eladnak mert félnek h újra bekövetkezik az ami tavaly.....csak azt nem veszik észre h mennyi idő alatt fel álltunk belőle....tehát logikus h nagyban már nem lehet újra eljátszani mert nem eszik meg annyian.....
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 10:01
Ez bizony ismét téves riasztás....ez arra elég hogy be lehessen vásárolni...persze sok kisbüfivel kiszóratják a részvényeket....a nagyok meg jól be tudnak vásárolni, lásd otp forgalma..érdekes hogy az esésben mindjárt megjött a forgalom :)
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 10:00
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
eddig mit csináltak szerinted?
A GS kicsinálta a Lehmant ... bejött neki a trükközés!

TÖBBEN SPEKULÁLTAK AZ OTP és FORINT ellen, bejött nekik, a hüklye magyar speki és háziasszony AKCIÓSAN ELADTA NEKIK!.-(((

Mellesleg ki az a marha, aki elhiszi, h WB nem tud sms-t olvasni? ezt egy csecsemő sem cumizza be, kivéve, ha vodka vagy máklé volt a cumisüvegben!

Etetnek rendesen:-)) A birkák a kolom(pos) után mennek!
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 09:55
én nem téves riasztásnak, hanem óvatosságnak nevezném. Nme érint nagy tömegeket, akik érintettek, majd csak megoldják. Talán lokálisnak lehetne nevezni.Azt viszont nem tudnám elfogadni, hogy az érintetlen többségen keressék meg a döntés árát.
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 09:53
Előzmény: #1  portfolio
Szenzációs ez a cikk, sírtam is, röhögtem is - vagyis sírva röhögtem a hasonlatokon! :-) Az mp3-fájl-t meg tényleg letöltöttem!
Törölt felhasználó 2009. 11. 27. 09:46
Előzmény: #1  portfolio
Hiába a babiloni tornyoknak ez a sorsa?

Szerintem az al_Khaida kifosztotta az emir kincstárát:-))

Brillllliáns olcsónk kapható a V...h...körúton!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek