Portfolio Portfolio
5
5
1
január 24. | 08:42
#1

Teljesen megállhat az USA növekedése a kormányzati leállás miatt  

ugrás a cikkhez
A kormányzati intézmények és ügynökségek részleges leállása azt eredményezheti, hogy az ország GDP-je minimálisan vagy akár nulla százalékkal nõhet a folyó elsõ negyedévben - jelentette ki az amerikai elnök gazdasági
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
január 24. | 11:20
előzmény: #3  signal2
#5
trump kb az életéért küzd, ezért neki semmi sem drága.
január 24. | 09:34
előzmény: #2  mro
#4

Azért, mert ott is autisták ülnek a kormányban akárcsak bármelyik másik demokráciában.
Senki se az ország érdekeit nézi... az alapján foglalnak állást, hogy az ellenkező oldalon álló pártnak keresztbe tegyenek.
Ilyen egyszerű a képlet.
január 24. | 09:00
előzmény: #2  mro
#3
Ez itt kőkemény zsarolás. És csökönyös mindkét fél. Mert amúgy majdnem végig van valamilyen fizikai akadály már most is, és egyébként az 5 mrd USD valóban semmiség ott.
mro
január 24. | 08:42
előzmény: #1  portfolio
#2
Szerintem össze lehet szedni pár részvényalapot, amelyek tőzsdei vesztesége az okozott bizonytalanságok miatt az 5 milliárdot meghaladja. Ha Magyarország pici méretei mellett Mészáros Lőrincet, Szíjj Rogán stb egyéb schlepptagokat évi több, mint egymilliárd euróval tudja szponzorálni a magyar adófizető, akkor az USA-ban meg sem kottyanna azt a pár milliárdot előteremteni. Miért nem dobja be valaki a pénzt a kalapba? Ezzel nem a fal mellett foglalok állást, de maga az összeg hogyan lehet probléma? Egy kampányra több megy el ott.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE