Topiknyitó: watson 2009. 08. 20. 12:27

Szoci-Fidesz nagykoalíció rombolja a közállapotokat  

Szocialista rendőr terror folyik Magyarországon a Fidesz támogatásával.Képtelenek voltak elítélni a rendőr terrort a brutálisan fűben ülő Jobbikkosokkal és Gárdistákkal szemben.

És láss csodát hát nem felbátorítják a rendőrséget a terror folytatására (most Egerben): linkMeglátjátok tavasszal nagykoalíció lesz ebből. Majd szegény Viktor a 45%-os eredményéhez hozzá kell vegye a 15%-os szocikat, hogy nehogy a 30%-os Jobbik felborítsa a lopási projektjeiket (BKV, MÁV, autópálya, metró, hidak...) és cingó választó szponzoráló segélyezési rendszereiket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
user24 2009. 08. 24. 11:46
Előzmény: #14  Csabesz01
#20
Bocsi, de elég alpári vagy. Nekem mondjuk elegem van belőlük, és megjegyzem nem vagyok se "buzi" se "kapás-gereblyés-baltás járőr cigány".
Na akkor most mi van? Agyvérzést fogsz kapni? Vagy csak a fejed lett lila?
user24 2009. 08. 24. 11:43
Előzmény: #16  watson
#19
Nem a "politikai elit" szítja az erőszakot, hanem az olyanok mint te!
És egyáltalán egy vona mitől "politikai elit"? Vagy nálad ez az elit?!
A politikai elit ott kezdődik, hogy politizál nem pedig gárdákat szervez, meg masíroztat. De legalább már az öltözékből látszik kik vannak megvezetve.
Csabesz01 2009. 08. 24. 11:42
Előzmény: #17  user24
#18
Kétlem, hogy idehaza Vona lenne a legnagyobb probléma.
user24 2009. 08. 24. 11:28
Előzmény: #3  watson
#17
szlovákoknak is megvan a maguk vonája, csak ott ficónak hívják. reméljük mielőbb elfelejthetjük őket.
watson
watson 2009. 08. 24. 11:16
Előzmény: #15  moneyworld
#16
moneyworld: "az erőszak csak erőszakot szül"
sajnos ez a probléma, és éppen ezért nem a politikai elitnek kéne az erőszakot szítania...

Szerinted, hogy lehet megváltoztatni a gondolkodást, hogy a szegénység és butaság szaporítása megszűnjön a segélyezési rendszeren keresztül?
Mire kell még várni, amikor vidéken nem hagyhatod üresen a házat mert azonnal betörnek? Hogy pár forintért már idős embereket vernek agyon, hogy trágár szülők rontanak be iskolákba, sőt gyerekek kezet mernek emelni tanárokra?

Egyre durvább a terror ahogy Szoci-Fidesz érdekcsoportok hatalma erodálódik. Nem kell ehhez semmilyen egyéb párt, de mivel megnyílik a tér hogy bárki, csak ne ezek, szerintem az LMP is be fog jutni, nemcsak a Jobbik...

korminak még néhány minősíthetetlen neonáci, fasiszta megnyilvánulás: ;)

Csakhamar követte Vigyori és Kolop:
Ahol e kettő jár, jól megy ám a dolog!
Vasfűvel kinyitnak minden zárat, békót, -
Az anyja hasából kilopnák a csikót.

Jő Csimaz, kit hajdan értek lólopáson.
"Nem loptam, felelé, követem alásson.
Keskeny úton fekütt, hol menni akartam -
Bizony sosem esett ilyen csufság rajtam.

Hátul mennék: de rug; elől mennék: harap;
Átugrani könnyebb, sokkal is hamarabb;
Ugranám: felpattan... a hátára estem...
Jó, hogy elfogátok, áldjon meg az Isten!"

(Arany János: A nagyidai cigányok)


Húzd rá cigány, megittad az árát!

(Vörösmarty Mihály: A vén cigány)


Cigány vagy! Amit adtál hizelegve,
mind visszaloptad az utolsó órán!

(József Attila: Kései Sirató)

Oldalain egy-egy tarisznya lóg,
S mindenikben rajkók láthatók;
(...)
Leghátul kócmadzagon pedig
Egy lopott malac hetvenkedik.

(Petőfi Sándor: Vándorélet)
moneyworld 2009. 08. 24. 10:48
Előzmény: #14  Csabesz01
#15
az erőszak csak erőszakot szül. Függetlenül attól, hogy ki kezdte. És a hónapokban történtek is csak ezt támasztják alá.... Egy probléma MEGOLDÁSÁRA gondolkodásbeli változtatásokra van szükség, nem pedig erőszakra, elnyomásra, mert a probléma nem szűnik meg, csak háttérbe szorul... átmenetileg...
Csabesz01 2009. 08. 24. 10:40
Előzmény: #12  kormi77
#14
Kiknek van elege belőlük? Kiket takar a királyi többes? Antifák, kapás-gereblyés-baltás járőr cigányok, rettegő szabadelvűek, büszke buzik??? Ki itt a szennyláda fasiszta?!
watson
watson 2009. 08. 24. 10:31
Előzmény: #12  kormi77
#13
kormi, ez amolyan Mentál cigány szöveg volt amit most előadtál.

Persze, nem tetszik ha háborog a nép, hogy loptok és terrorizáljátok őket... nézz már magadba hogy ki a fasiszta!
kormi77 2009. 08. 21. 16:27
Előzmény: #11  willywin1
#12
" magyar nép önvédelmi szerveződése "
Ezt a fasiszta csürhét nevezed jogos önvédelemnek?
Tényleg kell tenni vmit, de nem ezekkel nácikkal!
Le a fasiszta Jobbikkal! Elegünkl van belőlük!
Ciki az egész, mondhatni égő, hogy a bukott átkozott szenyláda söpredék hitlert próbáljátok feltámaszteni
willywin1 2009. 08. 20. 22:39
Előzmény: #10  exmnbs1
#11
watson-nak igaza van.
Azzal, hogy nem mernek kiállni a becsületesen és tisztességesen dolgozó emberek mellett a cigó bűnözők ellenében a szoclib-fidesz összefogás egyszerűen elárulja a tisztességes emberek millióit. Mert igen van egy réteg akik a becsületesen dolgozó adófizetőket lopják meg nap mint nap. Ez a réteg -többnyire egy jól körülhatárolható népcsoport - az élősködésre és a bűnözésre szocializálódott. Mi tartjuk el őket és ráad ásulminket, a gyermekeinket fenyegetnek rablással, lopással, erőszakkal.
Ezek a szenny politikusaink meg nem mernek kiállni a magyar nép önvédelmi szerveződése mellett mert a roma szavazat is szavazat! sőt némi utaztatással meg étkeztetéssel (mert így megy) ezek ám a tuti szavazók.
És én ezért üvölteném a szoci és fidesz vezetők pofájába, hogy ELÉG! miközben az egyetlen lehetséges (mégha oly kevés is) elégtétellel a Jobbikra szavazok minden lehetséges fórumon.
Mert biztonságban szeretnék élni. Milyen világ az ahol a kétéves kislányomnak már most keresem az önvédelmi sportot amivel megvédi magát az ork csürhétől?
exmnbs1 2009. 08. 20. 22:09
Előzmény: #1  watson
#10
watson, amilyen irracionális világban élünk, esélyes a forgatókönyved, innen baloldalról
exmnbs1 2009. 08. 20. 22:07
Előzmény: #8  exmnbs1
#9
A Nagyrétről roma családok a hotelek irányába mentek, ahol Jobbikos rendezvény volt. 2 kigyúrt tapló nagy csokor virágot szedve távozott, a kutya sem mert rájuk szólni.

A 4-6-oson a vezető közölte, hogy gázspréztek és ne szálljanak fel elől. Az utasok köhögve jöttek hátrább. 1/4 9 körül történt. Közben a hídon, Margit körúton egy csomó rendőrautó.
Nem derült ki, hogy ki és miért sprézett.....
exmnbs1 2009. 08. 20. 21:43
Előzmény: #3  watson
#8
ma délután a Margit sziget végében pedig békén hagyták őket, mikor arra jártam
watson
watson 2009. 08. 20. 13:35
Előzmény: #6  pampa
#7
pampa, kicsit elég már abbl, hogy hazamegy az ember a nyaralásból és akkor közlik, hogy a szomszéd utcában egy öreg nénit a saját lakásában vélhetően agyonvertek cingó fosztogatók, hogy egy 3000fős községben nem lehet egy tisztességes esküvőt se tartani, mert minden családból valakinek otthon kell maradnia, hogy a cigány tolvajok ne törjenek be addig amíg ünnepelnek, hogy a rendőr furgonjába pakolja a cigány a lopott holmit ...

És ezek után a tetű Draskovics és a Szoci-Fidesz politikai elit nemhogy végignézi a rendőri brutalitást a gyülekezési és szólásszabadságukat gyakorlókkal szemben, nem szólalnak fel ellene, de még uszítják is a rendőrséget az általuk (mint bűnözők által) címkézett társadalmi csoportosulásokra, mindamellett hogy elnézik hogy vidéken félelemben él a lakosság a cigánybűnözéstől és mostmár a rendőr-terrortól is.

De mondhatnám hogy az általunk fizetett adóket sem kéne kéz a kézben bűnözők (munkanélküli rabló hordák) segélyezésére és ilyen impotens rendőrségre megszavazgatniuk (tisztelet a kivételnek).
pampa 2009. 08. 20. 13:16
Előzmény: #5  watson
#6
Mindennek eljön az ideje. Kétszer már kiénekelték a sajtot a csőrükből.Harmadszorra már befogják a szájukat a választás utánig...

Térjünk vissza erre akkor.

Szerintem a Fidesz szapulásával,bírálatával nem tud jelentős szavazatot gyűjteni a Jobbik,de többet árt vele mint ami a haszna...
watson
watson 2009. 08. 20. 13:07
Előzmény: #4  simpy
#5
Szerintem pont a Szoci-Fidesz koalíció rugja be az ajtót.

Túl sok tények és tapasztalat mutat ebbe az irányba.

Kulcsárügyből mi is lett? 10-20mrd közpénz ellopása. Ahogy D.Ibolya mondta csak az a kérdés hogy 70:30 vagy 30:70 a lopási arány.
De monddhatnám a Megyeri híd, az autópályák és sok más beruházás példáját is... (és informális forrásokból is tudom, sőt már rádióba betelefonálók nyilvánosan is beszélnek róluk...)

Az a szoci kétségbeesett tolvajlás is megbotránkoztató ami még most folyik.... a bűnöző Kocsis István a BKV élén az MVM milliárdos bűncselekményei után. MVM-ből közpénzek milliárdjait ismeretlen hátterű offshore cégekbe síbolta ki... de nemelég a bűnözés, még a népnek is azt a példát mutatja, hogy az állami cég se fizessen adót, ne tegye átláthatóvá a közpénz felhasználásokat...

Fidesz meg láthatóan nem meri felemelni a szavát, mert ugye a népszerűség fontosabb mint a tisztesség.
simpy 2009. 08. 20. 12:48
Előzmény: #3  watson
#4
Hidd el én is tartom azt a mondást ,hogy aki igaz magyar az szimpatizál a jobbik törekvéseivel.Mégis fideszes vagyok mert nem úgy kell szellőztetni egy szobában ,hogy berúgjuk az ablakot.Ha az utóbbi majd 8 évben nem a szoclib lett volna hatalmon ma sztem jobbik sem lenne ,legfeljebb egy kis Miép.
Minden "színű" médiumot kell olvasni ,nézni és abból egy szubjektív véleményt kialakítani.Viszont akárhány jobbikossal beszélgetek mind azt szajkózza amit én is olvastam a kurucinfón.Vitázni így nem lehet.
watson
watson 2009. 08. 20. 12:36
Előzmény: #2  simpy
#3
majd meglátod...

"Gárdistáinkat és az EP-be bejutott párt, a Jobbik Heves megyei vezetőjét elhurcolták a rend (h)éber őrei a Dobó térről. Nekik ez volt a legfontosabb feladatuk, miközben Andornaktályán pénzintézetet raboltak ki!"
simpy 2009. 08. 20. 12:29
Előzmény: #1  watson
#2
Ez egy nagy baromság.

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek