Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 18:00

Szidjuk közösen a Gyurcsány-kormányt  

matgab, LET, gazdagodo, gentlemanus, BLA-Portfolio és a többiek...

Nyitottam nektek egy topicot, mert a sok szétszórt topicon már nem tudlak követni benneteket.

Itt szeretném folytatni ezt a konstruktív vitát.)))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 07:27
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 07:25
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
"A Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) a kormányprogram célkitűzéseivel összhangban létrehozott, a mindenkori kormánytól és pártpolitizálástól mentes konzultatív fórum."

...

"A GSZT eddigi négy ülésén konzultációt folytatott a magyar fejlesztés fő irányairól (Európa Terv, Országos Fejlesztéspolitikai Koncepció, Országos Területfejlesztési Koncepció) és a Kormány "100 lépés" programjáról. Úgy határozott, hogy előbbivel kapcsolatban állásfoglalást tesz közzé. Állásfoglalásban kezdeményezte továbbá, hogy a GSZT előkészítésében, a Kormány bevonásával szülessen Társadalmi Szerződés. A Társadalmi Szerződés kidolgozására Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke kapott felkérést."
Törölt felhasználó 2006. 07. 04. 01:43
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Igen, sok szétszórt topic... tehát logikus volt, hogy nyitsz még egyet. :-P
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 21:52
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Buxer, Kanyisz, Komeda, Conquistator!
Köszönöm a megtisztelő lehetőséget, de mostanára annyira elmélyült a szakadék közöttünk, hogy belátom, hibáztam, amikor azt hittem tudjuk egyeztetni különböző álláspontjainkat. A továbbiakban egy drága percet sem kívánok a veletek folytatott vitára fordítani. A felesleges perceimet és energiámat ezentúl egyéni totális engedetlenségi mozgalmam kifejlesztésére fogom fordítani. Sajnálom. Minden jót!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 20:05
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Arról volt szó, hogy szídni kell.:o)
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 19:56
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Demján Sándor, a Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) soros elnöke levelet írt Gyurcsány Ferencnek, s tájékoztatta a miniszterelnököt arról, hogy a GSZT a hivatalba lépett kormánnyal meg kívánja kötni a Társadalmi Szerződést, nyitva hagyva a lehetőséget a később csatlakozni kívánók számára.
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 19:50
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Azért túlzások ba ne essünk szerintem. Én is balra szavaztam, de Hiller sokmindennek nevezhető, csak jónak nem. Egy igazi talpnyaló!
Törölt felhasználó 2006. 07. 03. 19:20
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
A rektor urak üdvözlik a tandíj reformot. Hiller a Pozsgai óta a legjobb tan-miniszter.

Topik gazda

conquistator
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek