Legalább 250-300 milliárd forintot helyez át a jövő évi költségvetés terhére a Bajnai-kormány - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Széles Gábor, a lap tulajdonosa. A nagyvállalkozó szerint a jelenlegi kormány a Fidesz vezette kormány kontójára...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=120386
Annak a vagyonnak egy nem kis részét betolta az ECHO-ba és a "szak-sajtóba", amiben nap mint nap a kommunistákat szidják.
Hír TV-ben -archív felfételről!- pedig látom, ahogy Várszegi Elvtárs megérkezik az MSZMP KB. ülésre....
Egy Cavintont az Úrnak!
(gondolom, volt Videotonosok nehezebben felejtenek...)
Szerintem teljesen reális, hogy a Jobbik és az LMP előretör.
Sokan csalódtak az MSZP-ben, SZDSZ-ben, Fideszben, MDF-ben és a KDNP fantázianevű fideszesekkel feltöltött -1 és 0.00001% közötti támogatottságú pártban.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 15:23
Gáborka kipótolhatja a hiányt a kommunista kapcsolatai révén összelopott vagyonából. Akikről nagyon igyekszik megfeledkezni.
Kérdés, bizony!
2002-ben és 2006-ban is nagy volt az önbizalom.
Ha megint mikrofont adnak Mikola kezébe, mint 2006-ban, akkor ismét buknak.
2 bukott választás után még mindig ugyanaz a vezérkar. Itt minden van, csak a tanulságok levonása hiányzik.
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 15:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Voltzak itt már erősebb "hitű" emberek, akik megcsalatkoztak
"Fussanak,de gyorsan": szólt az ige,és voltak akkik hittek benne! Azóta -ebből!- már "megtértek"!
Modjuk, a németorszagi választások eredményében sem hittek sokan! (ma reggeli hírek)
Törölt felhasználó2009. 08. 31. 14:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
én ilyet nem mondtam... akár az LMP is alakíthat kormányt :D:D:D
no szóval. addig még van fél év. bármi lehet...
"A nagyvállalkozó szerint a jelenlegi kormány a Fidesz vezette kormány kontójára..." írja a Portfolio a bevezetőben. A részletekben már a "következő kormány" szerepel.
Most aztán nem tudom, hogy ki állítja, hogy Fidesz kormány lesz. :)
Persze, igen nagy az esélye, hogy így lesz, de amíg nem zárult le a választás, addig nem kéne tényként kijelenteni.
Micsoda telhetetlen népség!!!
Nem elég Neked,hogy a kis sárgákkal jót tett: kivitte nekik az Ikarusz gyárat,most még magyar munkahelyet is teremtsen?
Háládatlan banda! :-)
az neki jár... térítsék meg mások - gondolja ő :)
ő csak jót tett nekünk, megadományozott minket kompúterrel :) nekünk kéne hálásnak lenni, hogy megvehettük :)
Széles úr sokat tehet a teher csökkentése érdekében.
Négy másik céggel egyetemben ugyanis a 80-as évek végén a sok ezer kisvállalkozás közül csak Széles cége kapott lehetőséget az akkor hiánycikknek számított (akkor csak állami cég által importálható) számítástechnikai eszközök magyarországi behozatalára és a milliárdos extraprofitok két-három éven belüli megszerzésére. Ez akkor a világ legnagyobb bulija volt.
Az ő esetében ugyanis a kádár rendszertől kapott ajándékot illene vissza juttatni a köznek.
Nagyon kíváncsian várom azt a pillanatot, amikor a fityeszes választók rájönnek, hogy mi van orbáni előadás színfalai mögött. Amikor megpillantják a meztelen királyt.
Már most lehazudják a csillagokat az égről az ígéreteikkel. A sok beetetett birka majd rájuk teszi az x-et, utána pedig majd pofára esnek, mert nem az lesz, amit ígértek.
Persze ez 2006-ban nagy probléma volt, jött is rá a 72 órás ultimátum.
Gondolom, ezúttal maguknak nem adnak majd ennyit.
nem azt mondtam. de már most bordítékolható, hogy a következő 4 évben e mögé fognak takarózni, mikor a beígért adócsökkentés nem lesz meg. Amikor a beígért juttasáok nem lesznek meg...
Az első bekezdésben említett dolgok, a vállalkozások reakciói. Semmi köze a kormányhoz.
A másodikat meg nem értem.
A lényeg: 400mrd hiány lesz a következő kormánynak a jelenlegi miatt ezért nem tud adót csökkenteni majd és ezért lesz szükséges a megszorítások fenntartása, mert blablabla tehát blabla blabla. Fideszes. Nincs ezzel baj én is már inkább az vagyok.
Már most mentegetőznek...
Miazhogy többletkiadást tol át?? OV leegyszerűsített kampányszövege: adót csökkentjük, juttatást növeljük.. ez mi, ha nem többletkiadás????
Széles Gábor: 250-300 milliárdos többletkiadást tol át Bajnai jövőre
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=120386