Megnyugodhatsz, Orbán nem akar választást nyerni 2022-ben, tisztában van vele, hogy elbaszták az elmúlt 10-11 évet, amikor egy világgazdasági fellendülés és hatalmas mennyiségű eu.-pénz mellett, stabil alapokra lehetett volna helyezni a gazdaságot. Mészáros és a fidesz stróman cégek versenyképtelenek a piaci normákon működő versenytársakkal szemben. Erre jött rá már a vezéred is. A forint 40%-ot gyengült az elmúlt 10-11 évben és az államadósság is jóval magasabb az elherdált mnyp. miatt. Az árak elindultak, érezhető infláció ébredezik a világban. A magyar dolgozók érdemi béremelést nem, vagy csak alig kaptak, euróban számolva nem nagyon emelkedett a bérük a 10-évvel ezelőtti időkhöz képest. A magyar nyugdíjasok kifosztva, harmaduk csak nyomorog már most is, és ebből a helyzetből kénytelenek lesznek szembesülni az ősszel induló nagyobb áremelésekkel. Szerintem nem lesz könnyű annak a kormánynak aki a következő 4-évet a nyakába kapja és teljesen mindegy, hogy ezek kik lesznek.
Nem értem. 2.5 millió beoltott az kb 26 %-os átoltottság és ennyivel már nyitás lesz. A szakemberek szerint ennyi messze nem elég. Akkor most hogyan vegyük ezt az egészet komolyan???
Itt nincs zárás se igazándiból!!! csak szóban mondja , de szinte minden nyitva, ami azért hozza a pénzt tegnap olvastam egy itthoni autókereskedés+szerviz írta, hogy változatlan nyitvatartással várják az ügyfeleket! Németországban Január óta zárva tartanak az autószalonok és kereskedések, csak kereskedő mehet előzetes időpont egyeztetés és cégleinformálása után Akkor most melyik ország van nyitva, melyik zárva ez csak egy példa volt, de lehetne sorolni, még párat
Mi nem veszünk fel hitelt!
130 milliárd forint hitelt kap a haderő fejlesztésére Magyarország
Kedvező finanszírozási feltételekkel kötött megállapodást
Magyarország a haderő fejlesztésére: 348,5 millió euró, azaz mintegy 130
milliárd forintnyi forrást biztosít az ország harci-
"Én szívesen osztogatok pénzt, de hol van az a pénz? Tehát itt
látom, mindenki beszél, ellenzéki térfélen különösen valami európai
uniós pénzekről. Én egy fillért nem látok ebből. Ezek tényszerűen nem
igaz állítások. Ingyen pénz sosincs. Pénzt lehet osztogatni, de minden
pénzt előbb vagy utóbb meg kell termelni. Ha először osztottad szét,
akkor utána kell megdolgozni érte, de olyan, hogy ajándékként, munka
nélkül, erőfeszítés nélkül pénzhez juthasson egy közösség, és azt csak
úgy szétoszthassa, olyat még a világ nem látott. Hitelből lehet, de
akkor a végén te fogod a hitel árát megfizetni, és az mindig sokkal
többe kerül, mintha dolgoztál volna. Ez a szabály, amit az életemben
megtanultam.”
Ez egy jól megkreált társadalmi-gazdasági-politikai mizéria, erről már sokszor beszéltünk. És a legtöbb ember szépen be is nyeli. És ez még csak a kezdet, lesznek itt sokkal cifrább dolgok is!
Bojár Gábor: Orbánnak nyűg az EU, „a foci és várba költözés érdekli” Az üzletember szerint a Gyurcsány-fóbián túl kell lépni, hogy a huxit elkerülhető legyen.https://24.hu/kozelet/2021/03/19/bojar-gabor-orbannak-nyug-az-eu-a-foci-es-varba-koltozes-erdekli/
orbánnál egyvalami fontos az EU-val kapcsolatban, hogy jöjjön a lóvé. Ez tartja egyben a tolvajbandát, bár már hosszú hónapok óta látszik, hogy egyre komolyabb belharcok vannak.
Megható összefogás! Ebben a kerületben már nemcsak a háziorvosok telefonálhatnak az oltás miatt A járvány miatt szinte munkanélkülivé vált emberek ajánlották fel
önként a segítségüket a vakcinával kapcsolatos adminisztrációt illetően.
A járvány harmadik hulláma idején nemcsak a kórházakon van óriási teher, hanem az oltások folyamatos beadása miatt, a háziorvosokon is. Ezért döntöttek úgy a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ művelődésszervezői,
hogy a korlátozások miatt felszabadult szabadidejüket hasznosan töltik,
és besegítenek az adminisztrációban.
Csak megjegyzem, németországi autókereskedés, márka szerviz is nyitva van. Bajor részen élek, jövő héten megy a kocsi szervizbe és műszakira. Nem vagyok viktátor fan, de a tény az tény :o)
januárban februárban a kereskedésekbe nem lehetett menni az biztos rá is kerestem az egyikre Verkauf Neu- & Gebrauchtwagen:
Ab Dienstag, den 09.03.2021 dürfen wir unsere Autohäuser im Verkauf wieder für Sie öffnen. Ab sofort können wir wieder eine persönliche Verkaufsberatung im Autohaus anbieten, selbstverständlich unter Einhaltung aller Hygienevorschriften*.
Bitte beachten Sie, dass Beratungsgespräche und Probefahrten derzeit nur nach Terminvereinbarung möglich sind.
A barátaim középsulis gyerekei már szinte könyörögnek, hogy mehessenek suliba. Az elmúlt egy év óriási kárt okoz náluk: mind társadalmi, mind tanulási téren.
STOP fidesz! - Táncolj viki, búcsúbuli!