Portfolio Portfolio
5
5
1
2018. május 30. | 08:25
#1

Soros György: új pénzügyi válság közeleg  

ugrás a cikkhez
Az Európai Unió az afrikai fejlõdõ országoknak nyújtandó nemzetközi segélyprogrammal, egy újabb Marshall-tervvel tudná megoldani a menekültválságot, amely az egyik oka annak, hogy a közösség mára súlyos egzisztenciális válságba
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2018. május 30. | 13:13
előzmény: #37  hellforceone
#40
nyilván "felebaráti" szeretetből...(?)...:))
2018. május 30. | 13:10
előzmény: #34  elemes
#39
Pontosan erre gondoltam én is, az öreg csiki-csuki helyzetet teremt magának, az is jó neki, ha iszlamista bevándorlók verik szét Európát, és az is, ha ezt elkerülendő populista kontárok kerülnek hatalomra. Szerencsére nálunk már biztosan van példa arra, hogy nem minden populista kontár, de ehhez az adott ország népének is kellő fegyelemmel és céltudatossággal kell viselkednie.
2018. május 30. | 13:09
előzmény: törölt hozzászólás
#38
"a világ melyik felére gondolt"
.
hát ez azért nem akkora feladvány :)
.
egy gazdasági válság idején nagyot esik az energiahordozók iránti kereslet, ami elég rendesen eret vág az olajállamok költségvetésén (szaudarábia, de különösen oroszország). visszaesik a kínai csellentyűcskék iránti kereslet is. szóval nincs lokális válság vagy nyugati válság.
.
a különbség csak az, hogy ki honnan indul és mire támaszkodhat a kilábaláskor.
2018. május 30. | 13:07
előzmény: #2  airmax_2_0
#37
Csak egy kerdes... elgondolkodtal e mar azon, hogy akar Soros, vagy barki mas ha azt mondja a temaban, hogy Europanak tennie kell(ene) valamit, azt vajon miert teszi???
2018. május 30. | 13:05
Törölt hozzászólás!
#36
2018. május 30. | 12:58
előzmény: #10  daxlisgyuszi
#35
vannak országok, ahol választói felhatalmazás kell a gondolkodáshoz.
.
ezek többnyire elég fostalicska országok -- pont azt kötik engedélyhez, amitől a nyugati társadalmak fejlettebbek tudnak lenni, mint mondjuk Bangladesh.
2018. május 30. | 12:55
előzmény: #2  airmax_2_0
#34
hát nem tudom, szerintem nem pénzügyi válság közeleg, hanem inkább politikai (varázserejükben bízó nárcisztikus vezetők hatalomra kerülése európai országokban) + ebből következő gazdasági (mivel nincs varázserejük, hamar pofára esnek).
.
soros persze mindebből csak a pénzügyeket látja, de hát akinek kalapács van a kezében, mindent szögnek néz :)
2018. május 30. | 12:51
előzmény: törölt hozzászólás
#33
sajnos így van
vegyünk csak egy konkrét példát: ezek a szerencsétlen idióták azt sosem követelik, miért nem hozza soha nyilvánosságra az EU, miről szokott zárt ajtók mögött tárgyalgatni Sorossal Juncker is, meg Timmermans is?
ez őket nem érdekli, félernéznek. mintha nem is történne meg. pedig rendszeresen fogadják Brüsszelben széles mosollyal és vörös szőnyegen..
megelégszenek azzal a nulla érvelésel, hogy "ó hát ez egy öregember őtőle kéne félni?," vagy hogy "Timmermans azt szokta mondani, neki régi barátja G Soros = akkor biztos  az időjárásról/az amerikai futballbajnokság eredméyneiről/c/d verzió = szóval tök jelentéktelen dolgokról szoktak órákon át beszélgetni  - ami ugyebár tiszta sor!, hiszen a nyilvánosság teljes kizárásával tárgyalnak, tehát tényleg kizárólag csak tök jelentéktelen témákról lehet szó!
az sem érdekli őket, és senkinek soha nem jutott még eszébe megkéredzni, tessék mondani: ez, ha nyugaton sajtószabadság van (persze csak ott, hiszen a csúnya orbándiktatúrában pl. az már régóta megszűnt!), akkor hogyan lehetséges???!!!
2018. május 30. | 12:38
előzmény: törölt hozzászólás
#32
Egymás lecuppantása nem helyettesíti az érdemi érvelést.
2018. május 30. | 12:33
Törölt hozzászólás!
#31
2018. május 30. | 12:24
előzmény: törölt hozzászólás
#30
figyelj a válasz tök egyszerű!
-pny ilyenkor félrenéz, nem vesz róla tudomást, nem zavarják a tények  :-)
mondjuk igazából ez nem  nevetséges persze, de ő már csak ilyen...
2018. május 30. | 12:23
előzmény: törölt hozzászólás
#29
Nem lep meg, hogy nem érted.
2018. május 30. | 12:20
Törölt hozzászólás!
#28
2018. május 30. | 12:12
előzmény: #20  daxlisgyuszi
#27
Már válaszotam: a véleményét mondja el, amihez mindenkinek joga van. Legalábbis a világ értelmesebbik felén. Nálunk már egyre kevésbé, te is éppen ezt akarod elvenni tőle.
2018. május 30. | 11:55
előzmény: #2  airmax_2_0
#26
Egy nemzetek feletti irányítású europát javasol, majd ő fog irányítani-szeretne...
2018. május 30. | 11:45
előzmény: #2  airmax_2_0
#25
látom milyen reakciók érkeztek a felvetésedre.. pedig jól látod!
tudod ezek az agymosott idióták szóra sem érdemesek..csak addig ennyire okosak, amíg konkrétan a saját bőrükön nem érzik a következményeket (hiszen nekik nem halt még meg ártatlanul családtagjuk késeléses vagy kamionos vagy robbantásos merényletben..de tudod amíg vmi ilyesmi nem éri őket, addig ez a kettős mércéjük maximálisan működni fog = 'hát mit érdekel engem hogy mi lesz Európával, -ban, azalényeghogyén pénzemnél legyek, meglegyen a hasznom, a többit szaromle'): mert ny-Európában egyre többen érzik a következményeket és ébredeznek, csak még eddig nem robbant a dolog, de ami késik az nem múlik.. hiszen nem túl nehéz megjósolni hogy a nagy eszme igazi, valós célja, a káosz kialakítása előbb-utóbb polgárháborús állapotok kialakulásához fog vezetni, erről máris tudnának mesélni azon francia tüntetők akik némelykor már hallatni merték a hangjukat és ki mertek menni az utcára hiszen érzik, a muszlimok bevándoroltatása elérheti hamarosan azt a kritikus pontot, ahonnan már nem lesz visszaút mert a muszlimok csak addig softak, amíg a számszerű többséget el nem érték..
konkrétabban: statisztikák mutatják már hogy egyes ny-európai nagyvárosokban már a leggyaókoribb újszülött fiúnév a Mohamed és Belgium az első ország ahol már van is egy iszlám választási párt amely 2030-ra már úgy tervezi, hogy reálisan átveheti majd a választás eredményeként a hatalmat..no akkor kapnak majd észbe ezek szánalmas magyar fórumozók is, mert azon kapják majd magukat hogy nyílt diszkriminációban lesz részük fehéremberként = egy msuzlim szemében az mind keresztény aki felett őneki uralkodni kell hiszen a vallása ezt diktálja, szolganépként tehát megtűrheti = saria bíróságok leszenk és megszűnik majd a női egyenjogúság, az iskolákban Belgiumban már manapság is azt indítványozzák hogy a hagyományos európai étlep az nem jó, meg kell változtatni, stb. stb.
ugyanez megy Itáliában is: az elnöknek "finoman" megsúgták a függöny mögül, hogy eszébe ne jusson!, nem merészelje kinevezni a demokratikusan megválasztott parlamenti többség kormányfőjelöltjét = a demokrácia le van szarva!, hiszen az új választásig további időt nyerhet a network, amely manapság újra napi 800-1200 migránst hajóztat be az országba.. a cél tehát az hogy kész, visszafordíthatatlan tények elé állítsák a mindenkori olasz kormányt, az Ngo-k pedig mindent megtesznek majd azért,  hogy az esetleges visszatoloncolásokat jogi úton megakadályozhassák, ahogy ezt már Németországban is látjuk ahol egy külön iparágat szervezett erre a Soros network (az agymosott Spd-s szimpatizánsok hathatós támogatásával, hiszen a német médiában cenzúra van, amely nem teszi lehetővé a valós állapotok és tények kimondsátá, leírását..) no ez lesz az a "szép új világ", amit a "világegyetem nagy építőmestere" régóta építget már a háttérből.........
2018. május 30. | 11:44
előzmény: #20  daxlisgyuszi
#24
Egyszer egy dzsipes szöszi egy jobbkezes útkereszteződésben balról nekiment egy kisebb autónak, majd kipattant és ágált, hogy neki volt elsőbbsége. Arra a kérdésre, hogy miféle elsőbbsége lehetett, amikor egy jobbról jövő kocsinak szaladt neki, annyit tudott mondani, hogy dzsip-elsőbbsége volt :D***Erről lehet szó Gyuribá esetén is.
2018. május 30. | 11:21
Törölt hozzászólás!
#23
2018. május 30. | 11:14
előzmény: #20  daxlisgyuszi
#22
Erre az ostoba kérdésre. Fő a pontosság.
Törölt felhasználó
2018. május 30. | 11:14
előzmény: #20  daxlisgyuszi
#21
Inkább senki (sem) akar. Biztos félnek a keszonbetegségtől.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE