Soros György közel 18 milliárd dollárt adományozott alapítványainak
"Soros György közel 18 milliárd dollárt adományozott alapítványainak
Soros György közel 18 milliárd dollárt, mintegy 4712 milliárd forintot utalt át az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványoknak - írja a Wall Street Journal. "
Nem semmi.
Egyébként mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy ne legyen neki valaki szimpatikus, nincs is ezzel gond. De azt azért meg lehet tudni, hogy egészen pontosan miért is nem tetszik Soros? Van valami amiről nekünk nincs információnk, neked viszont van?
én a sorosoros helyébe feltettem volna a tétet pl. 10mrd dollárt felajánlottam volna a 'magyaroknak'...ha megbuktatják a jelen rezsimet a jövő évi választáson és visszatérnek a civilizációba ... megnéztem volna, hogy mit reagálnak erre a fülkések, és a választók...-:)
Az öreg már érzi, hogy jön a vég (?) és szétosztogatja megtakarítását... még az is lehet(!) , hogy mutyisztánnak is szánt belőle egy nagyobb részt és ezért rontott neki a főfülkés g@ci(?)... nehogy már a sorosoros legyen itt a 'szent" aki kitúrja a főg@cit 'a magyarok XXI. századi hős megmentője' szerepéből???? szvsz
"Nem értem, hogy ilyen légbőlkapott dolgokról hogyan lehet valaki ennyire meggyőződve anélkül hogy látott volna bármilyen hiteles bizonyítékot?" vallás
Baszki az agymosásod tökéletes, igazi fidesz droid vagy!!!
Törölt felhasználó2017. 10. 18. 03:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ilyet bárki bármikor, bárkire mondhat bizonyítékok híján. Nyilván ha lennének bizonyítékok, akkor már börtönben ülne. Nem értem, hogy ilyen légbőlkapott dolgokról hogyan lehet valaki ennyire meggyőződve anélkül hogy látott volna bármilyen hiteles bizonyítékot? A leggazdagabb magyarról beszélünk, aki valószínűleg annyit adakozott már jótékony célra, mint az összes többi magyar együtt. Ha ez egy jó ember, akkor nagyon büszkének kellene rá lennünk, ha pedig rossz, akkor csak akkor kéne ezt elhinnünk, ha nagyon konkrét bizonyítékok állnak a rendelkezésünkre. Kérdésem: Önnek vannak megbízható, konkrét bizonyítékai állításai alátámasztására?
Szerintem ez az embert nem csesztetni kéne, hanem büszkének kellene rá lennünk. Egyrészt azért, amit magyarként elért. Másrészt azért, amire használja ezt.
Soros György közel 18 milliárd dollárt adományozott alapítványainak
Soros György közel 18 milliárd dollárt, mintegy 4712 milliárd forintot utalt át az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványoknak - írja a Wall Street Journal. "
Nem semmi.