Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
salve 2018. 01. 17. 12:21
Előzmény: #1058  salve
még annyit, hogy a cigányaink jogi érteleben persze nem migránsok, hanem már itt született törvényes magyar állampolgárok - ám a migráns hátterük kétségbevonhatatlan, és ennek megfelelően érzelmileg egybemoshatóak a migránsokkal hiszen más bőrszínt, más kultúrát képviselnek! miközben van olyan kisebbség még amely Mo.-gon él már 28 éve (a kínaiakra gondolok), akikről mindez ugyanígy elmondható, ám a magyar társadalomban még sincs velük szemben semmiféle ellenszenv, miért is? azért, mert ők be tudtak illeszkedni és fel tudták venni a magyar életformát, negatív érztelemben nem tűnnek ki semmivel! DE a cigányokra ez utóbbi már nem igaz, hiszen közismert gondok vannak velük nemcsak nálunk, hanem egész Európában ( ellentétben a kínai bevándorlókkal, akik nyugaton és szépne be tudtak illeszkedni mindenhol)
-pny
-pny 2018. 01. 17. 12:19
Előzmény: #1057  Törölt felhasználó
Nem semmi. Nincs Soros terv és ők fogadnak be migránsokat és menekülteket is, erre most görcsösen tolják tovább a Soros hazugság propagandát. Igazi alja banda.
salve 2018. 01. 17. 12:06
Előzmény: #1025  -pny
erről szó sincs - csak próbálsz hangulatot kelteni, ahogy szoktál (hiszen ezért fizetnek de az is lehet hogy önkéntes gyűlölködőként csinálod, szinte mindegy is)
van tehát egy alaphelyzet 2015 óta, hogy özönlenek az embeek Európa felé, (részben szervezetten, a Soros tervnek megfelelően)
erre  orbán elejétől fogva kapásból azt mondta: nem kérünk belőle, mert a  a német munkaerő pótlására ezek alkalmatlanok lesznek, plusz kulturálisan sem illenek ide, főleg a muszlimok (akik ny-Európában már 2015 előtt is elgettódsodva éltek, mint nálunk és náluk is, a cigányok is, vagy mint a németeknél a törökök, akiknek kb. 20%-a nem is tud németül de tartósan ott él)
fel is építette a kerítést amit akkor mindenki lenácizott - főleg a magyar ellenzék Hiller kivételével és főleg az osztrákok - mára pedig már majdnem mindenki lemásolt (spanyol-afrikában persze már 2015-ben is volt fal, meg calais-ban is kerítés, de sebaj, ismerjük az EU kettős mércéjét)
közben az EU kitalálta a kvótát, hogy megpróbálja ránk sózni a németeknél olaszoknál, görögöknél már el nem férő, feleslegesen beengedett migránsokat - orbán erre is határozott nemet mondott, és gyorsan mögéállt a magyar társadalom döntő többsége
DE közben orbán kénytelen volt betartani a genfi konvenciót és schengent is, ezért jött létre a tranzitzóna hogy aki valóban akar menedéket kérni ánlunk és nemkamionba rejtőzve akar eljutni Münchenbe no és valóban menekült(!!), az adja csak be a kérelmét. nos be is adták sokan és sikerrel, ők már legálisan vannak Mo.-gon és itt szabadon mozoghatnak, mint elismert menekültek.
igen, őközülük akart magánál nyaraltatni párat az őcsényi panziós. de erre a településen lakók azon része akik vették a fáradságot hogy véleményt nyilvánítsanak, döntő többségük azt mondta, nem kérnek sem a menkültekből, sem a migránsokból!
miért nem került magával ellentmondásba Orbán? azért mert ő erre azt mondta: megérti az őcsényiek aggodalmát, és azért érti meg, mert 1.  azt vallja, mi ne legyünk bevándorló ország és mert 2. minden közösségnek (országnak, városnak, családnak is) joga van eldönteni, kikkel akar együtt élni, vagy kiknek engedi meg hogy a településükre akár csak betegyék a lábukat = éljen az önkormányzatiság! = ha őcsény nem fogadja őket akkor majd bizonyára fogadja őket Bp. vagy Botka Szegedn, vagy más település, ok?
Orbán tehát semmiféle ellentmondásban nem áll saját magával: nem akar bevándorló országot csinálni Mo.-ból - és ebben támogatja a magyarok többsége - , de a nemzetközi jogot tisztelvén elfogadja hogy aki valóban megalapozottan és legálisan kér nálunk menedékjogot, az megkaphassa - aztán pedig lesz vele ami lesz de ha marad nálunk, akkor persze megpróbáljuk integrálni!
a letelepedési kötvény egészen más ügy és szintén nem önellentmondás orbán számára - és el is lett itt neked xx-szer magyrázva más topikokban de akkor is csak adtad az értetlent, és mellébeszéltél (hiszen ezért fizetnek mint provokátort)
őcsényhez még egy mondat: az őcsényiek nem azért lázadtak fel mert "uszítani kellett volna" őket bárki ellen is -hanem azért mert mint leírtam itt már x-szer: a magyar társadalomnak többszáz éves tapsztalata van arról, hogy milyen együttélni a migránsokkal = a már itt élő cigány kisebbséggel - ami nem érzelmi, hanem ténykérdés a számukra! tehát óriási hazugság a részetekről hogy "a magyarok 90%-a még életében nem látott migránst" -mert az ellenekzője az igaz: a magyarok kb. 1%-a lehet olyan, aki még nem látott, mert a többi 98% látott, sőt nagyon is jól tudja hogy ők milyenek (és ez nem rasszizmus hanem személyes tapasztalati alapú elutasítás!!, és ezért nem kér belőlük)!! és azért nem kér sem menkültet sem migránst, mert tudja hogy a most, kelet felől  Európába bejöttek legalább 75%-a pontosan azon közép és kelet ázsiai övezetkből érkeztek, ahonnan a cigányaink - és még ráadásul a többségükben muszlimok is!!
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 12:06
Törölt felhasználó 2018. 01. 17. 11:05
Előzmény: #1039  Czvetkovics
eleg baj az, hogy meg csak nem is tudhatjuk pontosan. Ez persze nem csoda, hiszen oltari nagy szajba kulazasa ez a szavazoiknak, ertheto hogy titkolnak. Csak nem szep dolog. Ez az Altusz koma ez viszont a kormanyzathoz tartozik, ha mar elszolta magat, gondolom komolyan veheto, nem?
-pny
-pny 2018. 01. 17. 11:04
Előzmény: #1054  Czvetkovics
Tehát te még saját bevallásod szerint sem vagy képben (egyébként se + signal által belinkeltet sem nézted meg), de visszajöttél kötekedni. Gratula ehhez a hozzáálláshoz. És még csodálkozol, hogy le Fidesz trolloznak. A mai produktumod alapján se a tények, se az érdemi dolgok nem érdekelnek, csak a kötekedés.
Czvetkovics 2018. 01. 17. 10:34
Előzmény: #1050  bigyula
Ez az érdemi válasz?
.
signal2 legalább strapálta magát és két releváns linket becitált, vagy is megértette, hogy mit is kérdezek.
Sajnos egyenlőre még nem volt időm a hivatkozott oldalakról a releváns, engem érdeklő adatokat kibányászni, abban bíztam, hogy ezt már valaki (pl. valamelyik újság) megtette.
-pny
-pny 2018. 01. 17. 10:17
Előzmény: #1052  signal2
Nyilván úgy írta, ettől még kivételesen igazat is írt.
signal2
signal2 2018. 01. 17. 10:16
Előzmény: #1051  -pny
Szerintem picit ironikusan írta. Meg egyébként sem szép belerúgni a földön fekvőbe.
-pny
-pny 2018. 01. 17. 10:15
Előzmény: #1049  Czvetkovics
"megfutamodok"
.
Csak a szokásos...
bigyula 2018. 01. 17. 10:00
Előzmény: #1044  Czvetkovics

"Cseréld ki az állampolgárságot kaptak kifejezést befogadtuk szóra!"
Azaz menekült státuszt adtunk nekik. Amit ugye a magyar emberek nem akarnak. Egyet sem. (Orbán)
Czvetkovics 2018. 01. 17. 09:49
Előzmény: #1047  -pny
Sajnálom a gazdám az eligazításon/agymosáson ezt sulykolta belém.
Még egyszer elnézést.
Most hogy kifogytam az érvekből és jól sarokba szorultam, megfutamodok.
-pny
-pny 2018. 01. 17. 09:41
Előzmény: #1045  Czvetkovics
Kamuzol.
.
Megjegyzem: signal ezt az elmúlt napokban már többször belinkelte. Én is hivatkoztam már rá.
.
Ne csak kampányolj, olvass is.
Czvetkovics 2018. 01. 17. 09:40
Előzmény: #1041  -pny
Érdemi válasszal egyedül signal2 állt elő, amit még nem olvastam, TE viszont nem adsz érdemi válasz, csak azt keresed, hogy hol, hogyan tudsz belémkötni.
Czvetkovics 2018. 01. 17. 09:37
Előzmény: #1037  bigyula
Bocsánat az állampolgárságot nem tudom, hogy honnan vettem (valahol olvastam).
Cseréld ki az állampolgárságot kaptak kifejezést befogadtuk szóra!
De a kérdés változatlan.
signal2
signal2 2018. 01. 17. 09:35
signal2
signal2 2018. 01. 17. 09:34
Kikerestem neked egy kiadványt az állampolgárságról, ha érdekel:
http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/pdf/ujmagyarallampolgarok.pdf
-pny
-pny 2018. 01. 17. 09:32
Az első pont meg szokásos Fidesz cinizmus: azzal akarod elfedni, hogy hazudnak, titkolóznak, hogy nem tudunk semmit, mert hazudnak, titkolóznak...

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek