Ki vagyok éhezve annyian vagytok, hogy sokáig tart amíg jól lakom a a hülyeségeitekkel! Összeállt a trollos csapatotok. Veritek szét offoljátok a topikokat! Érezzétek jól magatokat! Jókat mozizunk rajtatok!
Tudom hogy hazudsz éjjel, tudom, hogy hazudsz nappal. Kérjél bocsánatot, ha tudod, hogy mit kérek tőled 2 napja"! Egy szó tudod egy szép magyar szó! A becsültedet játszod napok óta! Hiányos a magyar tudásod, vagy tudod helyesen leírni! Nincs kiskapu, hiába keresed!
Rendben, én meggyőzhető vagyok. Idézd be Soros-tól az alábbi állításokat, amiket a kormány a nemzeti konzultációban neki tulajdonított: "bontsák le a határvédelmi kerítéseket" "a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra""minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt" "az EU a migrációs válság megoldása érdekében csökkentse a közép-európai országoknak járó mezőgazdasági és kohéziós támogatásokat" "a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért" "az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon" Mondom, meggyőzhető vagyok, várom a linkeket/idézeteket. hazudni meg akar a sohaországi kismanó, nem én. Írhattam volna csúnyábbat is, megérdemelted volna.
Az oroszok helyett jöttetek "TI"! Most a ló túlsó oldalán vagytok éppen! A züllesztést csak szeretnétek, de lebirkáztátok a saját népeteket, mivel átmosták a filozófiátokat, most a nép éppen visszanyal!
Ez így van, ha mi magyarok nem zavarjuk haza a szovjet elvtársaikhoz a hazugságpropagandát terjesztő narancskommunista nemzetarulókat, akkor az országot még tovább fogjak züllesztebi.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen