Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 00:21
Előzmény: #739  Törölt felhasználó
na most akkor az lesz,ha nem kívánom Őket(migránsokat) fizessek mint a katonatiszt.. ki kell mondani!!
Úgye 3.2 milló szavazat már beszél magáért Persze minek kerülgessük a valós tartalmat,,,
 nem kell ítt különböző dolgokat szembe állítani.. kész tények elé leszünk állítva,,,,
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 00:15
Előzmény: #736  signal2
Vicces fiú vagy te :)
"A segély nekem az, hogy pénzt kap. Az oktatás, egészségügyi és alapellátás nyújtása nekem nem segély."
.
Ezek nem kerülnek pénzbe? Ne nevettesd ki magad,ezért még nyelő is leszólna.

"Azért ugye érzed a különbséget aközött, "fizessen az EU a tagországoknak, hogy segítse és vonzóvá tegye a menekültek ellátását" , illetve "Az EU kötelezze Magyarországot x összegű segély fizetésére migránsoknak"
.
Elmondtam már,hogy közvetve Magyarország fizeti meg,meg a többi tagállam,mivel az EU költségvetését a tagállamok adják össze.
.
Arról nem is beszélve, hogy az EU-ban jelenleg nincs ilyen konkrét összegű javaslat.".
.
Még nincs!
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 00:11
Előzmény: #731  signal2
Na én meg a 3  nevezett orsz. tárgyalását kezdeményezném Euval!! Legyen már abból eredmény,ha már egy elvet vallanak
Ezek nem szeretnék,ha szétosztanák a migránsokat a tagállamok között!!!
signal2
signal2 2018. 01. 16. 00:09
Előzmény: #733  Törölt felhasználó
Ahmed H. Az élő pèlda, hogy bárkire felmentést kérnek a bíróságon? Ja, a többmillió másik gyanúsított mellett.
Szerintem neked fogalmad sincs, mit jelent a kormány állítása.... 
signal2
signal2 2018. 01. 16. 00:06
Előzmény: #730  Törölt felhasználó
A segély nekem az, hogy pénzt kap. Az oktatás, egészségügyi és alapellátás nyújtása nekem nem segély. 
Azért ugye érzed a különbséget aközött, "fizessen az EU a tagországoknak, hogy segítse és vonzóvá tegye a menekültek ellátását" , illetve "Az EU kötelezze Magyarországot x összegű segély fizetésére migránsoknak"
Szerinted a kettő ekvivalens, szerintem nem. Utóbbi elferdítése előbbinek, hangulatkeltési céllal.
Arról nem is beszélve, hogy az EU-ban jelenleg nincs ilyen konkrét összegű javaslat.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 00:01
Előzmény: #734  HPeter76
Felfogom én ítt Dávid és Góliát harca van,,,
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 16. 00:01
Előzmény: #731  signal2
jókat írsz csak ezt nekem meg kell rágni,, szokták a régi öregek mondani Ne legyek heves,,,
Törölt felhasználó 2018. 01. 15. 23:59
Előzmény: #729  signal2
"Továbbra is: hol van a védelmében a törekvés, hogy a migránsokra általánosságban enyhébb büntetés vonatkozzon, mint a hasonló bűnt elkövető nem migrànsokra? Láttál valahol ilyen követelést?"
.
Ahmed H.az élő példa erre,és nem kell ahhoz semmilyen alapító szerződést módosítani,elég a hallgatólagos beleegyezés a hatóságok részéről.
.
"Most komolyan, jól esik hülyének látszani? Csodálkozom."
Ezt én is kérdezhetném tőled :)
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 15. 23:59
Előzmény: #729  signal2
Azé ne legyenek híú ábránjaink Magyországra eddig is eszközként tekintettek...nekem ez jön le Simotól--
Na azé már az vigasztal Orbán elveivel 3 Orsz egyetért...!!! mondjak már jókat is!!!::))
signal2
signal2 2018. 01. 15. 23:56
Előzmény: #728  HPeter76
Én nem értek egyet a kvótákkal, látom, hogy ki akarják kényszeríteni. Pont ezért lenne jó, ha Sorosozás helyett az igazi eus  javaslatokkal foglalkoznánk. De a kormány kommunikációjának köszönhetően nem létező állításokról és összefüggésekről szól a közbeszéd, nem a valódi javaslatokról és megoldásról.
Törölt felhasználó 2018. 01. 15. 23:54
Előzmény: #727  signal2
"Tudsz angolul? Úgy tűnik ha tudsz is,nem közép-felsőfokon,mert akkor nem tartanád baromságnak a 9 millió Ft-os segélyt.Íme az ehhez kapcsolódó ötlete Gyuribácsinak:
.
"The EU should provide €15,000 ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health care, and education costs – and to make accepting refugees more appealing to member states."
 .
Segítek,ez azt jelenti,hogy az első 2 évben 15-15 ezer euro-t kell adni a migránsoknak,ami pont 30k eur,és ami kb.9 millió Ft. "
.
Ezt már neked írtam korábban,úgy látszik elkerülte a figyelmedet.A migránsokat menekültnek nevezi Soros,az ne zavarjon meg.Mivel az EU tagja vagyunk nekünk is fizetnünk kellene nekik,ez eléggé evidens.Neked ez mi,ha nem segély?? Néha olyan kérdéseid vannak,mintha egy 10 éves gyereknek kellene elmagyarázni mi micsoda.
signal2
signal2 2018. 01. 15. 23:50
Előzmény: #725  Törölt felhasználó
Kődobàlásért és uszításért vádoltak-e már bárkit terrorcselekmény elkövetésével? Jár-e neki is védelem? Továbbra is: hol van a védelmében a törekvés, hogy a migránsokra általánosságban enyhébb büntetés vonatkozzon, mint a hasonló bűnt elkövető nem migrànsokra? Láttál valahol ilyen követelést? Ahhoz nemcsak az eu alapszerződését, hanem az ősszes tagország alkotmányát módosítanj kellene. Nincs ilyen követelés, jogi nonszensz lenne.
Védik, mert neki is jár védelem. Ráadásul a TASZ és a hb tevékenysége között szerepel a menekültek jogi képviselete. Ki más védje?
Most komolyan, jól esik hülyének látszani? Csodálkozom.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 15. 23:47
Előzmény: #726  signal2
Dehohy is Magyaror. rászeretnék kényszeríteni(Euban) na ez mostani folyamat elinult!! jókat írtál az elején...
Aztán nekem úgytűnik a végen meg átúgrod amit írtál... Nem szeretnék ez a nézet fennnmaradjon/felülkerekedjen ami Magyor.
ELINDULT
Na Értsük már meg Ők vannak monopol helyzetben!! Nehéz dologra vállalkoznak azok az az orsz. akik
 mindezen elveknek ellenállnak!! Bocs. EUS ELVEKET NEM TARTSÁK MAGUKRA KÖTELEZŐNEK ÍGY IS FOGALMAZHATOK!!!
signal2
signal2 2018. 01. 15. 23:39
Előzmény: #723  Törölt felhasználó
Hű bmeg! Tehát nincs benne az eredeti szövegben, "migránsoknak", Magyarország", és föleg "segély", de Soros azt akarja, h Magyarország fizessen 9 m Ft segélyt a migránsoknak. Az még oké, hogy ennyibe kerülnek, és közös pénz, de egyrészt mi nettó haszonélvezők vagyunk, másrészt hol van itt, hogy ezt segélyként oda kell adni? Sehol.
Kik a párttársaim, és melyik pártban?
signal2
signal2 2018. 01. 15. 23:31
Előzmény: #663  Czvetkovics
Értem. Ha ez egy fontos dolog - és szerintem az -, akkor miért hazugságokkal kelti fel a figyelmemet a kormány, miért nem az EU valódi javaslatait ismerteti vélünk, miért nem vitázik nyíltan s tèmáról?
Lehet, hogy van Soros terv, viszont 2 dolog megállapítható: az eu egy csomó mindent máshogy csinál, mint amit Soros írásaiban fellelni, valamint a nemzeti konzultáció állításai közül több tényszerű hazugság, vagy logikátlanul levezetett vélemény.
Erre mi szükség van? A kormány pont nem a tisztánlátásra törekszik, hanem konteó gyártással sz érzelmekre hat.
Törölt felhasználó 2018. 01. 15. 23:31
Előzmény: #719  signal2
Ahmed H.-t az egyik Soros szervezet védi,lobbizik a felmentéséért.Terrorcselekményért még nem kértek Magyarországon felmentést,én legalábbis nem tudok róla.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 15. 23:28
Előzmény: #720  Törölt felhasználó
Na tudják ezek,hogy kell a népre tenni a TERHEKET...
Törölt felhasználó 2018. 01. 15. 23:28
Előzmény: #719  signal2
1 ez azt jelenti, hogy az EU adjon a tagországoknak a menekültek ellátására, nem pedig azt, hogy Magyarorszàg adjon segélyt a migránsoknak...
.
ma, 20:20előzmény: #658  Nanobot#661
Én is segítek értelmezni: a befogadó országnak az EU költségvetéséből adják a pénzt,amit a tagállamok adnak össze,tehát közvetve őket terheli a 2x15 ezer eur.Gyuri bácsi erre találta ki azt egyébként,hogy ő szívesen ad kölcsönt,valamint,hogy a tagállamok emeljenek adót,csökkentsék a mezőgazdaságra fordított támogatásokat,hogy elő tudják teremteni ezt a pénzt a szegény migráncsokra.Kabaré!
.
Párttársadnak már leírtam miért értelmezitek rosszul.
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 15. 23:26
Előzmény: #720  Törölt felhasználó
jó kis kifoszás soroltál fel az Iskoláját...
HPeter76
HPeter76 2018. 01. 15. 23:24
Előzmény: #715  -pny
Ne haragudj ez zavaros mért fáj neked O.V. Soros ellen kapánnyol, egyik érveidet kiütöd a másikkal
Netán kizárnak valamiből,, de már ez olyan mikor úgy kel kiszedni a másikból a szót...
Akkor Te Sorosba se hiszel na meg még O.V.-ba se...

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek