"1. 15.000 EUR = 4,5 millió Ft, és nem 9 millió. " . Ha figyelmesebben olvastál volna,akkor látnád,hogy 15 ezer eur-t akar adni a migránsoknak 2 éven keresztül! Egy kis matek: 2x15 ezer eur=30 ezer eur ami hozzávetőlegesen 9 millió Ft,tehát IGAZ a kormány állítása.." . "2. A mondat éppen azt jelenti, hogy az EU fizessen a tagországoknak a menekültek ellátásának segítése céljából." . Ez megint hülyeség,mert az EU költségvetését a tagországok adják össze,tehát a tagországokat terheli közvetve ez az összeg. . "a bürokraták lehet, hogy ezzel fenyegetnek, de nem Soros." . Ezeket a bürokratákat Soros irányítja,tehát közvetve ő fenyegetőzik ezzel. . Ahmed H.-t nem valaki védte a bíróságon,hanem a Soros szervezetek védik/lobbiznak a felmentése érdekében! Én cáfoltam meg az állításaidat ebben.
Látom összekevered a fideszeseket a veled vitatkozókkal! Attól, hogy a véleményem szöges ellentétben van a hazugságoddal, az a bizonyíték arra hogy mindenki fideszes, aki nem ért veled egyet.
Azon kívül, hogy rosszul ítélsz, csakbaz derült ki, hogy én alátámasztottam az állításaimat. Nem volt nehéz, mert elérhető autentikus forrásokból vettem őket.
Aki bűnös azt védhetik, akkor is el lesz ítélve! De 3 éve már a bűnösök sem emlékeznek mit tettek. De arra emlékeznek, amit a TASZ által küldött védők a szájukba rágtak!
Nem tehetünk róla, ha kormányotok nem fogadja el Magyarország kormányának a hivatalos állásfoglalását! Nehogy már a kétfarkú, meg 1-2% -os mandarinok mondják meg a tutit, amikor még hazudnak is!
Ezt mond annak aki nem tud bocsánatot kérni és azoknak akik védik a mundérja"becsületét" Máris hiteltelen lettél, ha csak szavakban, de nem tettekben nyilvánulsz!
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen