Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Az usa választások óta emelkedő kötvény hozamok napok óta újra csökkennek,pedig az usa gazdasági adatok pont hogy az emelkedést indokolnák, úgyhogy nem nagyon tudok én sem mást elképzelni,minthogy beindult a kockázatkerülés....persze, lehet hogy csak a vágyaimat vetítem ki.
Nem élvezek semmire. Piacot követem, lehetőséget keresem. USAról írtam itt, nem Botcoinról. Hozzátettem mindenki más vegye ettől. 1-1shortos kolléga aki esést néz, azzal írogatunk, írogatnék.
Mtel ki lesz vezetve a bétről. Egyértelműen azért veszik. 1-2 év, ekkora osztalékot nem fognak szétosztogatni éveken át. Még talán lesz 2 ilyen oszti fizetés aztán már zrt lesz, DT lenyeli a céget véglegesen.
Dow Jones Jan 10. 2025 ----41,938.45 (idei minimum záró ) Jan 30. 2025 ----44,882.13 ( idei maximum záró ) . Februárban nem ment új csúcsra, most a két érték között pingpongozik..
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?