Ugyan olyan álmos kereskedés mint Pénteken .. A hírt szerintem nem jól értelmezték sokan az emberek. KEdves befektetők a háttérben folyamatosan táryalások folynak. De egyenlőre a kommunikácio meglepetés szerint fog jönni. NEm repkednek olyan hírek és ne is várjuk azt hogy elmondja bárki is hogy ilyen olyan nagy dolog van kilátásban. SET Akkor közöl valamit a kedves befektetőkkel ha valami létre jött. Ugyan így van a Vasút építési projekttal is már tudjuk hogy vásárlások történtek csak még a munkákat a szerződéseket véglegesíteni kell. meg a részleteket indulásokat .. stb. Ezért van kicsit csönd. De aki ügyes az most bevásárol mert ha jön a hír akkor ez menni fog fel. a másik a Tőke emelés dologra folyamatban van hamarosan ez is csak át megy és ki jön hírnek .. és akkor ujra mindenki örül. :) Hát én ennyit tudtam kommentelni mai naphoz egyenlőre.! Kitartás és Türelem Set Rózsát terem.. SET UP :)
Őszintén szólva, engem kicsit meglep, hogy ennyire nincs forgalom. A pénteki hírek számomra pozitívak voltak...lehet rosszul gondoltam, hogy arra beindul végre. Tévedtem :)
SET szekta! Vérhívők és feldumások only! :)