Persze tudom van néhány milliós darabszámu nagybefektető, kitartó részvényes!! Nyilván kitartanak, hisz mást nem tehetnek 😟 Ha ők leszarnák és eladnák pakkjukat az árfolyam 10 Ft alatt lenne😟 Ez a helyzet akkor is végtelenül elkeserítő, és fogalmam sincs mikor kaszálódunk ki ebből a posványból!!
IGAZMONDÓ ORBÓK !Tárgy: Rendkívüli tájékoztatás
Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1021 Budapest, Versec sor 15.,
cégjegyzékszáma: 01-10-046842) Igazgatósága az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
Az Igazgatóság a mai napon meghozott határozatában akként döntött, hogy a Társaság 2021. november
15. napján 11.00 órára összehívott közgyűlését elhalasztja, azt várhatóan 2021 decemberében fogja
megtartani. A SET GROUP Nyrt. az új időpontról a jogszabályban meghatározott időben és módon
tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
Budapest, 2021. október 25.
Törölt felhasználó2021. 12. 07. 11:13
Van itt akinek sok van. De ebből a szarból a 300k is sok már..:-D
Itt már szerintem senkinek nincs milliós darabszámu részvénye!! Azok már előre látva ezt a borzasztó hanyatlást ,inkább veszteséggel is, de kimenekültek ebből a mocsokból!!!
Talán az ott-ban az volt, hogy volt valaki, aki több százaléknyi részvénypakettel rendelkezett, neki volt érdemi vesztenivalója. Ha itt lenne, akinek van milliós darabszámú részvénye, akkor gondolom lépne...
Vagy vedd tesztnek a beírásomat, az érkező pontozásból akár negatív akár pozitív, a korábbi javaslataimra adott reakciókból leszűrtem az itt jelenlévők állományát, :D Nem sokan vagyunk akiket ez a cég itt érdekel úgy gondolom.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja