Látom a felvetéseim az összefogásról vagy egyéb lehetőségekről senkit nem izgattak fel, ezért lehet itt lerabolni a befektetőket mert mindenki csak sír rí, de ha tenni kell akkor csak a kifogások vagy a csönd jön.
idén 1 Ft-ot sem, de korábban jó pénzeket lehetett fogni vele. 2017ben amikor átalakult SET-té, aztán amikor hali tépte 50-ről isten tudja meddig, aztán amikor Sobadi és csapatai vették 800ig. Ja. régi szép idők.
Tudjuk mindenki 20ft-on akar venni, sőt 6ft-on. 50-nél jött mindenki h 40nél akar. 40nél jött mindenki h 30nál akar. Ok, értem én, akik mindig megkapják, azok is buknak, mert ez a szar csak esik. Lassan versenyezhet az opussal......Szóval ezzel a szarkupaccal keresett már valaki pénzt? Ja igen a fuge 3 milliót tisztán:-D...:-D
Set Sehol! Miért is lenne? Csoda h még a Bét-en van ez a hulladék....Ádámka mikulásra még nem kapott virgácsot, remélem majd fog kapni a colos...:-D Ha Szombathelyre rakják, vagy Kőhidára ott el tudom neki intézni........:-Dhttps://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2021/12/nagy-lehetosegeket-rejtenek-a-hazai-kispapirok
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja