Jobban jártál volna mikor 45 ftnál mondtam hogy add el és vegyél Dmkert 60ftn. Az ma is 60 körül van. Ez meg 20 %esett azóta.... És hol a vége?
Törölt felhasználó2021. 11. 25. 15:34
A DMker akkor volt jó mikor nem volt köze ML-hez, nem környékezte meg ML őket. Az a papír 40-48ft-on volt sokáig. Saját erőből is már 80ft-on lenne, mert volt értékteremtés, bevétel....De ott sem kerek valami most már. Főleg a speka 180as kör után. Azt a kört elmondom jópáran tudták. Jól bevásároltak 40-50 között, majd szórták is nagy haszonnal.!!!!!
A DM kerbe nem gondolod hogy ott minden jó és csak esik?
Törölt felhasználó2021. 11. 25. 15:29
36.5ft gratula. 2020.február: minen bezuhan a covid miatt. A set 100ft-ról lemegy 40ft-ra. Azóta a min. 34ft volt. Niincs gond????? Lassan 3 éves minimumon lesz ez a SZARKUPAC!!!!
Már ne is haragudj, de az Ott1 esetében holnap megszavazásra kerül az új kv személye, ami azt jelenti, hogy elvben elindulnak a folyamatok a törvényes működés felé. Persze azt semmi nem zárja ki, hogy néhány hónap múlva az új kv is visszaadja a megbízást, és akkor ugyanitt fog tartani, egy jottányit sem jutott előre. Majd kiderül.
Én nem értem a "sejtetést", figyelmesen hallgatom a kifejtést. Olvasni viszont sok mindent olvasok, látok és hallok :). Amit már nagyon várok, hogy megmondják hogy rosszul látom itt a dolgokat. Lehet majd észbe kapok és akkor beállok a "venni, venni, venni" táborba :), de egyenlőre nem azt látom. Az előző brigád de facto átverte a kisbüfiket itt és pénzt mosott. Jött Orbók, megegyezett velük, hogy eltakarítja a szennyüket és segít nekik kiszállni, mert már azoknak se hittek (mondjuk a TWD sűllyedt). Azok megszedték magukat újra - mondjuk csücsülős is van köztük-, Orbók meg eladta magát mint megmentő, csak közben régiek receptjét használta. Baj, ha nem bírom az ilyen alakokat?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja