Igen, erre utaltam tegnap. Bár az ünnepek közé még befér, elvileg ott van pár munkanap, ja és a Tpt-ben gondolom nincs előírva, hogy csak munkanapon tartható kgy. Jelen esetben pl. el tudnék képzelni egy december 31-i délután 4 órai kezdéssel meghirdetett kgy-t. Persze ehhez - gondolom - megfelelő helyet is kellene találni, mert a székhelyen lévő épület erre valószínűleg alkalmatlan lenne. Bár akkor már tömegközlekedés se nagyon lenne, és további előnye, hogy a lezárást követően egy nagy hatalmas össznépi bulivá tudna átalakulni a kgy, illetve a maradók. A reklámok nyelvén: 2in1.
Miért Jockey mon dta, hogy vegyél bele? Vagy talán egyenesen kényszerített rá? Egy fenét. Te is, mint itt mindannyian, nyerni akartál spekulálva valami zsíros árfolyamra a megelőző hírfolyam okán. Hát ez most, per pillanat, úgy tűnik, nem jött be. Még megtörténhet - mint bármi és annak az ellentéte is :-) De mást okolni a saját döntésed miatt - na ez az, ami nem igazán korrekt.
Törölt felhasználó2021. 11. 25. 09:25
Azt magyarázzátok meg. A 37ft-os ellenállást ki bontotta le pár perc alatt? MIért?
Hibáztam. 45ös átlaggal nem akartam 50 körül eladni,bíztam a vasútban. Inkább 50től mostanáig vettem 100k-t hozzá....El kellett volna adnom, de hát ki tudta ezt a Trimanos szarkeverést..?
esik tovább??Hova tüntentek az akkori kis meggazdodott köcsögök????A jockey,azóta is pájyázázom rád te geci,szemét ember!!!Ha nem mi akkor Isten kifogja mondani az Ítéletet!!
Ha jól emlékszem, Orbók úr már nem tagja a menedzsmentnek, így minek járna kgy-re? A legutóbbin sem volt ott. . Ami az MNB perbefogását illeti, próba szerencse, de szerintem ezek az ügyek nem a Kúrián vagy Strasbourgban kezdődnek, hanem valamelyik pesti kerületi bíróságon, de persze néhány év alatt eljuthatnak bármelyikre. :-)
Törölt felhasználó2021. 11. 25. 08:56
Jobb is h elmarad a KGY, kérdéseket úgy sem lehetne feltenni,Órbók lehet el sem merne jönni......Több pénzt kell lopnia, h a seggét megvédje....Ádámkát mot már rakhatják Sopronkőhidára is....igérem jó sora lesz..:-D
Hihetetlen h egy tőzsdei cég ilyen dolgokat megcsinál, mint a set, futur, nutex, OTT1 vagy az OPUS...stb! Azon gondolkodom, h az MNB-t fel lehet e jelenteni a kúrián, vagy strasbourg-ban. Mert ahogy az MNB aszisztál ezekhez a lehúzó cégekhez, az már bicskanyitogató! A töküket vakarják, semmit nem csinálnak, pedig még egy kezdő tőzsdézőnek is feltűnik a sok simlis dolog, ami bizonyítható is könnyen! A törvény szerint az MNB is büntethető lenne!!!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja