Szerintem nem ide írta ki elsőre, csak kezdenek elfogyni a lehetőségek. Én szívesen veszem az írásait, tartalomtól függetlenül.
Törölt felhasználó2021. 11. 13. 17:55
Valaki Ádámkának hívja valaki Cuncimókusnak. Fox nem semmi h egy nyílt forumra így kiír mindent. Szerintem Orbók tőkeemelése mögött nincs semmi sem, ami kézzel fogható lenne. A trimant csúnyám átverte Ádámka. Annó azt tanultam, egy jó könyveléssel, jó ügyvéddel minden megoldható. Én úgy hallottam Ádámka előtt volt egy megkeresés a Triman megvásárlására.(lehet rossz az infóm) Ez elől menekült a set ölébe a Triman? Ha igen Rossz döntés volt.
Te jó Isten,mi megy itt?? Már bejelentették a csődöt,vagy pedig egy Nagyon ügyesnek gondoló vásárló csinálja az izgalmakat!?? Minden esetre,én nem vagyok ebben a rv.érdekelt,de elég durva és beszédes,hogy ezt valaki egy forumon osztja meg! Ha valami nem stimmel úgy érzem,a legközelebbi hatóságra tartozik!!
Azt írod, hogy 2021.06.25-e óta (ha jól értem) 125000 db SET rv eladása történt meg, más nem. A rv-könyv szerint 2021.05.21-én a Triman Holding birtokában volt 19231544 db SET rv, amellyel együtt kellett számolni egy további magánszemélynél lévő 2200000 db SET rv-t. A legfrisebb, 2021.10.12-i rv-könyv szerint a Triman Holding birtokában 19251544 db SET rv volt (azaz 20E db-bal TÖBB), ugyanakkor az említett magánszemélynél már 0 db SET rv volt. Eközben a Triman Építőipari Kft birtokában mindvégig 31000 db SET rv volt. . Vagyis a 2,2M db részvény szőrén-szálán eltűnt a könyv szerint. . Most akkor a rv-könyv állításai a valósak, vagy amit Te írsz (csupán a számokat tekintve kérdezem, a többire nincs rálátásom)? . Ja és lemaradtam valahol a sztoriban. Kit kell/lehet a Cunci Mókus megnevezés alatt tisztelni?
Fox vélelmezi, hogy bennfentes vásárolt pénteken. Akkor én azt vélelmezem, hogy a célja az árfolyamnyereség. Ilyen sztoriból hogyan lehet jól kiszállni? Például ha elkezd nyereséges lenni a cég és nő az árfolyam. Akkor a többezer kisbüfi együtt kiáltja hajrá és már mindenki az új célárakat tippelgeti. Ez bármely eljárásban pozitív, hiszen nem szándékról hanem eredményekről van szó. Megóvni a set részvényesek vagyonát a Trimantól....
Ha ez amit leírtál igaz.... Akkor a SETnek vége. Vele együtt a részvényesknek is. Áldom az eszem, hogy eladtam az összeset. Igazából azért provokáltalak, hogy talán sikerül kiugrasztani a nyúlat a bokorból. Sikerült. Most már össze állt a kép. Egy orbitális nagy átverést szenvedtek el a részvényesek. Én Orbók helyében már most pakolnék és elhagynám az országot amíg valaki meg nem talál. Ha ez igaz akkor ebből böri lesz.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja