A zártkörű alaptőke-emelésben érdekelt potenciális üzletfeleinkkel folytatott egyeztetéseink során
lényegi kérdés a kibocsátandó új részvények jegyzési értékének meghatározása. Ezt felek a SET GROUP
Nyrt. jelenlegi Befektetőinek érdekeinek kiemelt szem előtt tartása mellett a Társaság hosszútávú
üzletpolitikának megfelelően alakítják ki. A tárgyalások jelenlegi állása szerint a részvényenkénti
jegyzési ár 1 000,- Ft és 1 100,- Ft közötti intervallumban kerülhet elfogadásra felek között.
Budapest, 2019. március 29. https://bet.hu/newkibdata/128186069/tajekoztatas.pdf
Itt a kérdés tulajdonképpen az, hogy a 3+ %-os tulajok mikor szeretnének kiszállni, és mi a céláruk. Az alattiakat (Feltéve, ha nem egyben szállnak ki és öntik agyon) bőven felszívja a jelenlegi forgalom.
az Is jo lehet sot remek pompas!!!!!! illetve sok minden mas, pl ez a blockchain mar hajo is lesz jun 9 tol ocean jaro tele blockchain szakember es talalkozoval onnan is lehetne csipni megrendeleseket Elhangzott h majd az elet mas teruleteire is rafesulik!
En. Izom a papirba itt le huztak a napokban s hala istennek nem jott be csak a karrogas... ez egy szuper ceg szuper reszvenyekkel vasut technika megy most nagyon 800 milliardot tesznek ebbe. S a set ugye ennek reszese lehet a mato .... plusz meg majd jonnek a jobbnal jobb hirek.. ez a paper most igy nagyon olcso sok minden lesz van mogotte ami igazolni fogja a sokat :)
Azta mindenit de reg hallottam igy hogy e star .... huuu sok eve. Anno otp reszvenye, volt 5000 kornyeken azt eladtam 4700 ert par szaz bukoval.. azota nem volt semmi ilyen csak neztem a forint arfolyamokat olaj arfolyamokat stb ... mondtam inkabb csinalom a munkam... aztan most meg nyomtam a Set gombot:)
SET Nyrt