Topiknyitó: Portfolio 2011. 02. 01. 15:31

Selmeczi: az állam bezárta kapuit  

Ugrás a cikkhez
Selmeczi Gabriella szerint óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert - írja az MTI. A miniszterelnöki megbízott szerint az állami rendszert választók...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=5&i=144861
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exley 2011. 02. 01. 17:15
Előzmény: #18  exley
Gabinak is amerikai jármű fóbiája van vitya már le is foglalózta neki huwald álomautóját.
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 17:10
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
szellemes gondolatmenet
exley 2011. 02. 01. 17:03
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Mindenesetre, a péntárak és a vagyonok felett nagy a susmus, ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy ebben a manyup bizniszben benne van az egész parlament, pártok függetlenek, most lecsillapodnak a kedélyek aztán orbán szépen kómótosan felszeleteli a tortát. Ez év közepére, ha van is benne található elkölthető pénz, annak már vége lesz
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 16:44
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
jav: 2018 választások előtt 2017-ben

offkorzz
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 16:42
Előzmény: #1  Portfolio
HÚÚÚÚÚÚ bakker a szegényház bezárta kapuit? Aztahétszázát!

Kiskezével nem csinált olyat, mint anno stohl buci? a szavazást ezennel lezárom!:-))

Kiváncsi leszek a számokra, én olyan 250-300 milliárdos maradó vagyonra számítok. Márpedig ez a pénz szabad szemmel is egész jól látható a mindenkori kormányok számára. Továbbá mivel a jobban keresők maradtak, ergo a növekedés is látványos lesz, pl. 2017-es választások (ha érdemes még egyáltalán ilyen piti dolgokkal molyolni) előtt is kell majd pénz a kormánynak, akkor az egyenleg lesz mondjuk 500 milliárd.

Namost kiváncsi leszek, h. a következő 10 évben (vagy mondjuk csak 6 évben 2017-ig) hányszor fogják még "felajánlani" az átlépést?! A nyakamat teszem rá, h. kelleni fog még az én pénzem! Lefogadom még azt is, h. ennél lényegesen jobb feltételekkel lehet még visszatérni.

Tőzsdei hasonlattal élve, megint azok a lúzerek sz.pták be ezt a piti mutatványt, akik az első ágyúdörrenésre eldobták - kvázi áron alul - az mnyp pakkjukat, és gyenge volt az idegrendszerük, h. játszanak egy kicsit és így jobb feltételeket csikarjanak ki.

Valahol sajnálom is őket, de jobb szó az, h. SZÁNOM!

Az ilyen beszari, gyáva emberek miatt tartunk ott, h. itt a kisember csak azon károg és nyíg, h. mindig az ő fejére sz.rnak!
De az, h. kiálljon magáért, a családjáért, a közösségért,...az nem megy ahhoz gyáva, beszari kis pötsch!

UFF! én beszéltem!:-)

Elnézést mindenkitől nem akartam senkit megbántani, csak felqr idegileg, h. ilyen kis semmirekellő szar nép vagyunk!
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 16:21
Előzmény: törölt hozzászólás
Hm. Szerintem szakítani kellene már ezekkel a sztereótipiákkal... Nem a Fleto az ellenpólus. Ugyanaz a klientúrát etető, kamuzós, flancoló, pökhendi, piti dzsentri brigád mindkettő, a kiszes meg a focista. Szigorúan szvsz. Ja, és egyszerű polgár vagyok, nekem nem kell tudni, hogy akkor ki legyen - mielőtt megkérdeznéd.
gilgalad 2011. 02. 01. 16:19
"A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a nyugdíjvédelmi program azért volt óriási siker, mert mindenki jól járt, illetve a közérdek hatalmas sikert aratott a magánérdek felett. Közölte: minden magyar állampolgár válláról lekerült az a teher, amit a magánnyugdíjrendszer okozott, amit az érintettek vagy adó, vagy járulék formájában fizettek."

Akkor lefordítom Gabika szavait: mindenki szarul járt, államiban nem lesz nagyon nyúgdíj, magánba szintén nem tudod kitermelni. A fidesz populista érdek legyőzte a hosszútávú józan érdeket. Ne várjon senki sem tényleges struktúrális reformot, tovább sarcolunk. Fognak még minket elszámoltatni, de akkor már messze leszünk innen...
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 16:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 16:11
...én szerintem meg Selmeczi Gabit jól seggbe kellene kúrni....az lenne az igazi siker!!

watson
watson 2011. 02. 01. 16:11
Előzmény: #9  pampa
Gondolom elámult, hogy a tolvajlást hova lehet fokozni ;)
allergia 2011. 02. 01. 16:10
Előzmény: #1  portfolio
Selmeczi, nem félsz, hogy egyszer egyedül találod magad 102\'000 ember között? És ettől a főnökeid is félhetnének.....
pampa 2011. 02. 01. 15:57
Előzmény: #4  bet4more
Eljen a "szabad" valasztas!

Éltethetted volna 1997-ben is. :(
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 15:56
"Akik az állami rendszert választották, azok a saját és a közösségi érdekeket tartották szem előtt - fogalmazott a miniszterelnöki megbízott. "

és az, aki (jelenlegi állapot szerint) lemond a 24%os munkavállalói járulék ellenében várható nyugdíj járadékáról, amely 24% (szintén jelenlegi állapot szerint) megy a levesbe (bocsánat, a közösbe) az egy álnok, önző marha... ugye? :)
tigus7313 2011. 02. 01. 15:56
Előzmény: #5  martin36
a tőle várt sok "értelmes" megjegyzéseken túl volt egy érdemleges:
"most dolgozik a kormányzat azon, hogy az állami nyugdíjrendszer stabil, kiszámítható legyen a jövőben; az új rendszer törvényben is preferálja majd, ha valaki plusz pénzeket, például a reálhozamát be szeretné fizetni az állami kasszába. "

akkor most mibe is léptették vissza azt a szegény 2,9 milliót?
talán előbb ki kellett volna találni az alternatívát?

gyalázat.
rockmaster 2011. 02. 01. 15:52
Előzmény: #5  martin36
Könnyen pofázik, nem az ő pénze b****a meg!
Hozta a szokásos Fidesz propaganda dumát.
martin36
martin36 2011. 02. 01. 15:47
Sülne ki a szemed,amikor megszólalsz,a képeden vastagabb a bőr,mint a 20 ft-os kifli kérge.
Nyomorult.
bet4more 2011. 02. 01. 15:46
"A kormány nem számít arra, hogy az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek találja a pénztárválasztásról szóló jogszabályokat - felelte egy kérdésre Selmeczi Gabriella. Leszögezte: a szabad választást biztosították; visszaállították az állami nyugdíjrendszer biztonságát, megvédik a nyugdíjasok kifizetéseit. "

:))))))))))))))))))))

Eljen a "szabad" valasztas!

H@ly@ p@cs@, hanyinger....
fokukac 2011. 02. 01. 15:45
Gabikának biztos kapuzárási pánikja van...

Hihetetlen ez a cinizmus, ami árad belőlük.... Siker? Ilyen lejárató kampány, és ilyen "fair" feltételek mellett?

Mondjuk az, hogy ő felügyeli az átvételt, engem megnyugtat. A kilfiket is milyen jól megszámolta a budaörsi teszkóban...! :)
Törölt felhasználó 2011. 02. 01. 15:43
Előzmény: #1  portfolio
Miért nem nevesíti Selmeczi a magánpénztárak mögött álló milliárdos spekuláns üzletembereket?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek