Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Egyébként ebben a topikban is kereskedelmi jellegű kommentelés zajlik? Mert akkor nem erőlködök, csak éppen már viccesek ezek a bérleti csodák, 15k kiadó ingatlan mellett...
Ja, az jó kérdés, hogy hogy van a 30nm számolva, én nem láttam ilyeneket közelről, de nem lepne meg, ha igaz amit mondasz:). De egyébként sem hosszú távú kiadásra van megcsinálva meg berendezve ez a cucc.
"kiadók 1-6 hónapos időtávra". A berendezés és ahogy az eredeti lakás szét van kapva, az is nagyon airbnb-re van optimalizálva, amennyire látszik a képeken. De a közlekedés tényleg jó.
Láttam pont ilyen kivitelezést decemberben, szerintem ugyanaz a csapat volt. Tele volt eltüntetett műszaki anomáliával, salétrommal, hullámos parkettával. És lehet hogy a harminc négyzetméterbe bele van számolva a százhúsz centi magas osb lap alapú bemászós fekvőpolc amit galériának szeretnek hívni.
OK, így szerintem reális bőven az a 130 mindent összevéve (másik hozzászólásod is olvastam). A szuterén miatt mondom, hogy reális. Ha nem szuterén lenne, többet is érne. A 150 azért meglep, hogy a szomszéd szuterént annyiért sikerült kiadni. Biztos az is jó állapotban van belül :)
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik