Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Nincs meg elég piacismeretem. Egy pici nyaralót néztünk 30m2 két szinten ( teljesítve nincs is ) bent az erdőben így messze a strandról de Full panorámás zartkerti telken. 25 mft-ért megvettek 3 nap alatt.. - Egy pasival beszélgettem ő két telket vett egymás mellett 3 éve 4 Mft-ért darabját.. Azóta sztem sokat drágultak. / Most fekszek rá a témára jobban
Zártkert tudtommal nem hitelezhető, ráadásul zártkert esetén nem érvényes a 300nm alatti építkezés egyszerűsített bejelentéssel, ha ránézel, az is engedélyköteles. Még az az ingatlanos is a hitelezhetetlenséget emelte ki hátrányként, aki rá akart beszélni egy hatalmas zártkerti ingatlanra. Sajnos arra még a vételáron felül 15-20 milliót kellett volna rákölteni 50 mihályos vételár mellett... Zártkertet úgy vennék, hogy jó az a felépítmény ami rajta van és max a csempét kell cserélni, meg átszínezni a falat... vagy én vagyok valami nagykutya, és akkor senki nem fog szólni ha gazdasági épület, pince besorolással 4 szintes mélygarázst és felhőkarcolót építek... csakhogy az idénymelósoknak legyen hol laknia, ugye mostanság voltak a médiában példák a Balaton körül, meg 50m-es medencét tűzivíz-tározó megjelöléssel. Almádiban például a zártkertekben még kertitavat sem szabad építeni a zártkertekben (legalábbis azokban a zártkerti kategóriákban, amiket én néztem)... persze vannak medencés ingatlanok szép számmal. De csak egy kedves szomszédod legyen...
Panoráma sokat számít!! De 4 millióról, 25 re az nem kis pálya. Nagyon felkapott most a Balaton. Ingatlanosom is most ott dolgozik. Pesten hivasa sincs, a Balatoni ingatlanokra meg folyamatosan hívják.
ez megin egy beizgulós ,felhevült idiótaság a menekülési útra, élbújni valahol ha baj van. marha sok gond ,bajjal jár egy illen vagy igénytelenséggel illetve ha valaki a régi retró élet híve de akko se ér többet mint 5 millió. Hiszen mennyire fogja kihasználni ,persze sáturuzás helyett tán jobb de többe is kerül és melúzni kell vele.
Ebben sok igazság van. Én pont ezért nem szeretnék nyaralót, ha nincs olyan hely kocsival 10 percre az aktuális lakhelytől, ami tetszene, mert mondjuk fog a bánatos hóhér nyári idényben pénteken rohanni hogy még a többi hasonszőrű előtt leérjen a Balatonra az M7-esen, vasárnap meg közösen résztvenni az össznépi mélytorkosban hogy hazaérjen. De az M7-et és a Balatont bármilyen közkedvelt nyaralóhelyre és sztrádára be lehet helyettesíteni... Szerintem ez a létforma, főleg ha családdal csinálja az ember, akkor felér a család veszélyeztetésével.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik