Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is ezt akartam irni, ha nem mozdul kivágom... hagyjuk már el ezt az unalmas zónát végre! trend-elek is most jön elő a 34k-s vízióival :) haha lehet be akar még vásárolni :))
és ha valaki meg az alá tette egy jókora vételi pakk limitjét?
ha mindenki technikai elemzés alapján kereskedne, akkor egyirányba haladnánk, vagy semerre
Mondom, ez csak az én parám, amit kellő
fenntartással kel kezelni! Csak megosztom a gondolataim.
Az Egon riogat mindenkit a "duplacsúcs" formáció esetleges beteljesedésével amit egy tanykönyvi példával, - mely kisértetiesen hasonlit a Ricsi chartjához - illusztráltam volt én is. link
Arról olvastam v.hol, hogy,
- de nem kell hozzá nagy fantázia ezt elképzelni -
alapvető technikai alakzatok jellemzőire simán lehet egy programot írni, ami kiadja a figyelmeztető jelet, mert egyébként nincs idő, lehetőseg egy adott papir folyamatos elemezgetésére (pl.Londonban).
Erre valakik döntenek, de akár automatikus poziciózárások is történhetnek (pl.stop limit).
A napokban írta v.melyik elemző (Erste?), hogy 34950 alatt begyorsulhat az esés.
Miért? Egy nagyobb ügyfelük, vagy Ők maguk oda tették a limitet?
És én is remélem,hogy nem így lesz!!
A jenkik egyenlőre jól néznek ki.
Trend-Elek ez komoly,amit írtál?
Nem lenne vmi jóó...
Ezektől a piros warning lámpácskáktól pedig az isten mentsen meg minket:))nem beszélve a 30k-s árakról...:))
"Para-Vízió"-m
Ettől féltem!
Hagytak egy csúnya rést, majd jól leöntötték.
Szépen megágyaztak egy lehetséges holnapi szakadáshoz.
35k alatt már kigyulladnak a "warning" lámpácskák Londonban (is), ami beindíthatja a lavinát.
Valakik mintha ezt szeretnék kiprovokálni?
Azt követően már lesznek vételi jelek is, igaz az árak olyan 30k körül fognak mozgolódni.
most egyertelmuen arra tudok csak gondolni amirol mar irtak paran hogy BUX manipulatorkent hasznaljak a mi kis rv-unket.... egesz nap a Ricsi tok jol tartotta magat erre pont az lesz a leggyengebb a nap vegere... ne mar...
én sem teljesen értem a richter mozgásait, ha gyenge a forint esik, ha erős emelkedik mikor pont ellentétesen kellene történnie papíron. A legtöbb cég 38K-42K célárat adott meg erre tessék itt tötyögünk, lemegyünk 35K-ig aztán vissza 36K-ig. Egyszer valaki (-k) megunja (-ják).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.