Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kedves zolaa nem akarlak elkeseríteni, de már van indiai leányka, sőt a próbagyártás is megindult 2007 II negyedévében, ha jól tudom.
A kínai szál (cég) is megvan, ráadásul pont a fogamzásgátlókkal szeretne betörni, de ez már lassan 1 éve húzódik. (de lehet, hogy tévedek, s már előrehaladottabb az állás)
valahol olvastam, hogy Kinaban nem megy a gumi biznisz mert inkabb a bogyo vagy semmi :)) a maflak asszittek eladnak valami irdatlan sok tonna kotont :) haha a bogyoe a jovo!
egyebkent azt kene Richternek csinalni, hogy nagy hanggal bejelenteni egy kinai leanyvallalat megalapitasat... megfuszerezve valami hatosagi engedely rovid tavu megszerzesevel... es betornek a kinai piacra a fogamzasgatlokkal egybol min. 45 lenne az arfolyam :)) + ugyanez Indiaban...
Alább irtam:
"CE Broker:
"alacsonyabb kockázattal lehet SHORT pozíciót nyitni" jelenleg.
Tehát ajánlásuk: eladás"
Igaz a shortos inkább rövidtávban gondolkozik?
Na meg a kötvényekkel szembeni hozamelőnyt sem igazán élvezte aki hosszabbtávon kb. két éve, vagy akár egy éve ül a papirban. Persze fél / egy év múlva lehet, hogy OK.
Törölt felhasználó2007. 08. 28. 13:02
Piaci kötvényekkel szembeni hozamelőnyt, stb. nézzük a jelenlegi árszintek több papírban is jó beszállási pontnak tekinthetők (OTP, Richter, MTelekom). Különösen első kettőt óvatosan érdemes gyűjtögetni hosszabb távra.
De hogy milyen távra? na ez az lehet hogy már holnap?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.