Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hali! Figyi már! A Richternek mi köze a bankok gyengélkedéséhez? Neki most nem brutálisan kellene emelkedni az EUR/HUF miatt? Legalábbis a pénzügykönyv szerint :-)
Ezek a jenkik egy normálisat még korrekciózni sem tudnak, - egyenlőre.
Ma a remegőkezeket elég jól megizzasztották - és sokak szerint még csak félúton lehetünk az esésben.
Volt már arra is példa, hogy egy ilyen nap után gyújtották be a "mindent-visz" rakétát, - de ez most még elég valószinűtlen, hiszen a hosszú távú globális gondokat is kezdik már beárazni.
Túl egyértelmü volt ez a nap vége, remélem nem lesz sírás. Elkelne már egy kis korrekció. 36500-600on televettem magam, remélem amcsik nem szivatnak meg minket :).
így igaz,
csak mint mondtad valamiféle irracionális okból, ha tegnap bele is adtam a záróba valamennyit, ma túl hamar szálltam vissza a még éppen sülyedő hajóra én is.
Igy lóvé nyista addigra.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.