Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Talán a Ricsinek még jó is lehet, redneck trumpot leköti egy időre, bár a bizonytalanság ettől még marad, ami nem jó. Gyógyszert viszont mindig vesznek az emberek, szóval hajrá Ricsi!
Az év elején azt nyilatkozta a vezér hogy vannak tervek a felvasarlasokat illetően. Nem zárta ki az srv -t sem, de inkább az osztalék legyen egy szemmel látható összeg. Amennyiben az árfolyam úgy alakul lesz srv, de most mindenkit a vámok érdekelnek. Mennyire érinti ez a céget? Pozitív kimenetel esetén pik -pak 13k fölött leszünk. A negatív verziót szerintem beárazta a piac
A cég tele van cashel, már régen saját részvényeket kéne venniük amely jelzésértékű a piac felé és ez domino hatást indítana el több befektetői körnél. Sajnos a részvényesi érdekeket nem veszik figyelembe, inkorrekt a társaság hozzáállása, nem könnyű átlátni a jövőképet sem. A menedzsmentnek változtatnia kéne a hozzáállásán mert nem tud keresletet generálni a papír iránt, nagyon gyenge a momentum.
Pont ezt kérdeztem én is az erste netbroker rovatba. -Májusi certi forgalma után megkapta már valaki az akciós jutalék visszatérítést?-elvileg minden hónap 10-ig kellene utalniuk...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.