Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
"Kedvesen barátságos " ez a Danske Bank kommentár:
"Danske elemzői azt tanácsolják, hogy ha a helyzet tovább romlana, akkor érdemes a nagyobb külső és belső egyensúlyhiánnyal (magas folyó fizetési mérleg és államháztartási hiánnyal) küzdő piacokat kerülni (többek között a magyar piacot említik), és inkább az ebből a szempontból stabilabb ázsiai és FÁK feltörekvő piacai felé fordulniuk a befektetőknek."
Rosszul látom, hogy a DAX vezeti az esést EU szinten.
szerintem péntek is van, nem csak para, avagy inkább ez parapéntek. ha viszont nem zuhan be 36800 vagy 700 alá, akkor jövőhéten indulhat fölfelé. izgalmas lesz a mai záró, meg az előtte lévő mélypont, hogy az hol lesz (15-16,30 között).
Sajna már egyszer kiöntötték azt is.
Ha olyan jól tradelnék, mint ahogy "jósolok"
gazdagabb is lehetnék.
És még üveggömböm sincs.
Záró: 36.500.- (optimista)
35.500.-(pesszimista v.realista)
Lelépett... ugy ahogy az ebrokim is.. biztos kifogyott a piros tintàja... Ricsi mindig olyan jol tartja magat delelott aztan delutanra elfarad.... nem tudom miert gondolom, hogy jo lesz ez meg ... HUF gyengul....
Nocsak, kezdenek párhuzamot vonni az 1929.-es eseményekkel?
Nos, a korábban emlitettem volt Fekete interjúban is megtörtént ez.
Ha jól emlékszem tán Roosevelt-t emlitette, hogy Ő volt az a karakán politikus aki az USD jelentős(!) leértékelésével hozta egyenesbe az USA gazdaságot úgy 4-5év alatt.
Persze segített nekik a világháborús felpörgés is.
Ez az amivel tök jól rá lehet faragni. Sztem az a nyerő, - s én ezt követem- , hogy a lemenő árfolyamba ovatos vételeket nyomok 1000 Ft-ként. Az, hogy lesz-e 35 esetleg 34 azt sztem senki nem tudja megmondani. Aki viszont lombardozik az most ne vegyen RG-t mert sajnos a reformok óta már nem ő viszi hátán a BÉt-et.
Nekem nincs semmilyen pénzügyi hitelem, de ettől még ugyanúgy szívok a mások számolatlanul felvett hitelei miatt.
Akik azt mondják," fájjon annak a feje a hiteleim miatt, aki nyújtotta."
Vicc:
X úr panaszkodik kollégájának:
"egész éjjel nem aludtam, mert ma visszakellene fizetnem Y.-nak a tartozásom, viszont nincs egy vasam se"
-és mit tettél?
-Felhivtam Y-urat, hogy nem tudok fizetni, így ma már Ő nem fog aludni.
szvsz.
Egyes elemzők által jelölt csökkenő háromszögben való navigáció, korrekció 37.200., max 38k-ig.
Sajnos egyre valószinűbb hosszabb távon az ebből való letörés.
Hacsak nem jelent, vagy nem vesz be valami csodagyógyszert a Ricsi.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.