Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha most eladnék az eddig éves 5% profit lenne a játszós tőkére nézve :D (ez egy állampapír hozam) így januárban megcsinálni az éves állampapír hozamát nem rossz.
vettem egy csomó wizz-t, eladtam a felét ma kb, egy hét alatt lett azon a felén csaknem 10% és csak részvény...kíváncsi leszek 5%-ért hányan parkoltatják tovább a pénzüket orbánnál mol-om 10+% nyerőben van, 2600-as átlaggal, az is csak pár hete van meg igazából..
BUX karbantartás, valahogy mostanában mindig a Richterrel történik (korábban a MOL-t is rendszeresen használták erre). Persze lehet, hogy az algo egyelőre nem engedheti fel 11-ig
Én arra tippelek, hogy áttörte a BUX a 85K-t, illyenkor illik visszapofozni egy kicsit és manapság Ricsi a leggyámoltalanabb. Szerintem az sem véletlen, hogy jönnek az egyszerre bíztató/paráztatós cikkek arról, hogy a Richter fontos határon táncol.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.