Van bennem egy egészséges félelem , de ugyanekkora a kockázat vállalás is. Persze nem csinálom azt mint valamikor, hogy őrült módjára veszek és tartom amíg bírom hátha bejön. Az ATH-tól lassan eltelik 2 hónap, ahonnan az esés megindult és a 11.19-i leszúrással majdnem megcsinálta az 1000 pont mínuszt. Nekem ez a referencia pont és azt néztem az elmúlt 2 hétben, hogy alá fog-e menni. Mivel ez nem történt meg, úgy gondolom egy emelkedő szakasz jöhet. Ez nem egy tudományos elemzés, hanem csak egy megérzés, ami vagy bejön vagy nem. Egy biztos, ha van esés előbb utóbb emelkedés fog jönni. Eltalálni az alját vagy a tetejét óriási szerencse, ezért egy jó ideje nem játszok erre. Venni a csökkenő szakaszban és eladni az emelkedéskor, és ha elértem a kitűzött reális %-ot onnantól nem érdekel ha emelkedik tovább, realizálok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.