Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos egyre inkább beigazolódik az amit korábban többször is írta, hogy nagyon nem tetszik a Ricsi grafikonja és kezd olyan lenni amit már az elmúlt időszakban volt, hogy átéltem. Tök mindegy milyenek a fundamentumok, milyen az árfolyam, ha a kereskedési szoftverek eladásra ítélik, mindenféle érzelem nélkül. A trend egyre jobban lefelé mutat és bizony sokan szomorkodni fognak egy ideig. Nehéz megmondani mikor jön el a fordulat, de a Ricsi simán tud csinálni 1000-1200 mínuszt a csúcsról. Van kevés TL43 a portfóliómban, tényleg csak mutatóban, mert a fordulatig nem veszek többet. A TL 44 kiütése azért még nagyon messze van és ahhoz a csúcsról most több mint 1500-at kellene esnie. Arra azért figyelni kell, hogy a kiütési ár hetenként emelkedik és ha eltelik 1-2 hónap oldalazással, könnyen megközelítheti a kritikus 10000 pontot, ami már reális veszély lehet. Legyetek óvatosak és így legyen sok nyerő mindenkinek.
3 havi tavlatban par piros nap es kezd tuladott lenni, en zsakoldatok, amig a portfolio aranyom es tokem engedi. Hosszabb longban vagyok erdekelt, csak rv.
Gyakorlatilag még 3 hete van a felzárkózásra. Egy ATH évzárás nem lenne nagy kívánság, mert nagyon hosszú korrekcióban van. Meg ugye mentálisan jobb úgy zárni az évet, hogy éppen emelkedőben és nem hosszantartó csökkenésben van a papír. . A cég is tehetne valamit a részvényesek karácsonyfája alá! Mert a dolgozók szerintem kapnak év végi ajándékot, esetleg plusz juttatást, akkor mi tulajdonosok is megérdemlünk ennyit :)
Tegnap ha nem is gyönyörűen de jól zárt a Richter! Csak tartsa legalább ezt a szintet! Ami nem tetszik, hogy a napos zöld gyertya felső kanóca elég hosszú volt. De hát minden nem lehet egyből tökéletes. Jó kis menedék papír ez, szuper olcsón végre felfedezhetné a piac!
Nekem alattatok van az átlagom de a múltkor elbambultam úgyhogy lehetne jobb is mint 1440. Meg ha eladom fent mindet és nem tartok meg 900 db-ot. Lassan azért indulhatna . Még a hetet megadom neki, de decemberben fel kéne zárkóznia 11000 körülre. És akkor jövőre jöhetne a 11->12k tavaszra , közgyűlés környékén már ott illene kereskedni vele.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.