Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sztem felesleges álmodozni. Addig amíg a külföldi alapok az eladók és mi vagyunk a vevők addig itt max oldalazás lesz.
Ha nem lesz változás akár évekig itt maradhat az árfolyam, de ha valamelyik nagyobb alap begorombul akkor 2-essel fog kezdődni a szám. Hiába ez a legjobb magyar cég ha nem hagyják itthon müködni kell egy kis idő amíg a külföldi beruházások beindítják a hengert.
Aki azt gondolja holnap 40000 lesz az nem igaz.
Persze pl az OTpnél már láttunk olyat, hogy -akár napon belül is megfordították a megbízás irányát.
Inkább benéz 36 alá. A múltkor 35.800-on spekiztem rá - majd egy hónap múlva tudtam csak eladni 36.600-on, igaz közben átaludtam egy kiszállási pontot.
én is úgy érzem, hogy nagyon nyomott az ára, csak attól félek ha beindul egy komolyabb korrekció a világban, akkor az ezt is keményen fogja még érinteni:(
inkább csak remélem...
de szerintem így is nagyon lent van. és ezt tudják a potenciális vevők is. az eladóknak kéne egy kicsit kitartani, mondjuk egy órát, és megindulna óvatosan fölfelé.
jó a tudat, hogy hamarosan kb. 750 millióért fognak vásárolgatni Ricsikét.
ha nem lenne alulértékelt a papír, akkor nem csinálnának sajátrészvény vásárlást.
otp-t is nemrég 6-7000 ft-ért vette az Otp.
jó reggelt sorstársak! szerintetek mi lesz ma? (tegnap nem tudtam figyelni)
Törölt felhasználó2007. 06. 12. 14:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
MOST!
Törölt felhasználó2007. 06. 12. 13:45
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2007. 06. 12. 13:10
sziasztok! nemrég vettem Ricsit,szerintem óvatos gyüjtögetés folyik 36400-36550-ig eladó pár tétel vevő jóval több egyébként is a Lehman a gyógyszer és techno ágazatot vételre ajánlja
jaj, már látszott délután, hogy nem lesz 37-es záró. de még akár a napi 300-as emelkedéssel is kiegyeznék, csak lenne...
holnap? meglesz a 37-es záró? jaj!
a nagyvilág pluszban, dollár 190 felett - mire várunk még?
37-es záróhoz kicsit följebb kéne tornázni a napi maxot, hogy legyen miből visszaadják (mert úgy szokták).
Törölt felhasználó2007. 06. 11. 13:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
üdv a csapatban sajna nekem 38K felettröl is van, azóta már lágyítottam, és TARTOM
dél és 37 !
ez szép, csak minden nap ennyit húzzon!
délután fölvihetik 37,4-ig, majd zárásra visszaadják 37-re - ezt most nyomban elfogadnám.
(jó idő van, ha nincs is hőség.)
A Richter, mivel a magyarországi termelési költségek jelentős mértékben megemelkedtek és a gyógyszeripart terhelő 12 százalékos adóterhet elfogadhatatlannak tartja, valamint a forint az utóbbi időben erős volta miatt Indiában tervez további beruházásokat - jelentette be a gyógyszergyár.
gratula galaga, van egy haverom Ő anno 33,5K öntésbe vett.
Én 37-39,5K sávban gyüjtögettem.
De van 41K ról is még anno.
Valamiért van egy olyan érzésem, h fordul majd.
deo, htvávon jó szvsz..
a conci 39,5K célára biztató
én őket veszem alapul no meg a Morgant
a citi egy rakás..
tudja valaki h 1ft gyengülés mekkora plusz profit a ricsinek...??
én is...a 40K messze... de ft zuhi jót tesz 37,5K elmehet ma..37K záróval elégedettek lehetnénk a citi meg tehet egy szívességet, anno 60K -t emlegetett, lassan a short pozit zárni kell. Mi lesz itt 255 felett. 260 felett már 38-39K sávban lehet.
citi nagyon ravasz, 2 napja folyamatosan önti 38,4-38-as sávban aztán tegnap elöjön a 35K célárral. Ravasz.Kár, h a többiek még mindig 40K célárral jegyzik. Ft-ként mennyivel nő a Richter profitja???
én is beszállok a tuti megmondó emberek közé. :o) :o)
Ha már eddig tartottad, akkor szerintem neked csak az legyen erős eladási jelzés, ha úgy néz ki a helyzet, hogy a világban is elindul egy várhatóan hosszabb távú lejtmenet, medvepiac.
Vagy, ha a Richterrel kapcsolatban történik valami "katasztrofális" dolog.
Hát nem vagyok egy nagy guru, de sztem nem lenne tőle furcsa ha nagy forgalom melett 35500-ra esne. De ha kifizetitek a bukómat nyitok holnap 1 tdt shortot aztán úúúúgy megindul hogy 40-ig meg sem áll:-)))
azt vártam, hogy 600-on zár vagy kicsit fölötte. látva a délutáni mozgást, most azt mondom: még ez a 450 is jó. kérdés, hogy mi lesz holnap? ráadásul péntek!
Természetesen. Ha arra vársz, hogy még legalább brókerdíj*2-t esik úgy, hogy vissza is tudod venni, akkor érdemes eladni bármekkora bukóval. Azért amellett mégis kitartok, hogy az a kellemesebb probléma! :)
egy kérdés foglalkoztat most engemet: olcsón csak addig lehet vásárolni, amíg nem megy fölfelé - ha viszont vásárolnak, akkor fölmegy; ha fölmegy: nem lehet olcsón vásárolni... jaj! nehéz itt tartani (egyre nehezebb!)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.