Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sziasztok kérdezte Beze van-e még Ricsi longom...nos amikor belevettem 9200-9250 környékén akkor szép céláraim voltak rá, de azután pár nappal zuhant be a dax és kecsegtetőbb volt az egy longra, ezért 9350 körül dobtam akkor....azóta ugye 9300 +/-100ba elvolt...így nem bántam.... Tegnap gpondolkoztam (mivel zártam közben a dax pozit), hogy visszaveszem, de olyan erőtlennek tűnt a napokban, hogy kihagytam, hát bejött volna mert ma szépet pattant....
Szerintem az a megerősítés, hogy OTP is emelkedik és ha együtt átlápik a 200 pontra lévő mindenkori BUX csúcsot akkor megindul minden egy szép kilővéssel. Ehhez kell mind a kettő. De szép együttállás látszik a tüzijátékhoz!
senki nem írta hogy kilőtt azt amúgy is egy holnapi megerősítő gyertyával kellene alátámasztani mindenesetre KITÖRNI látszik a 9200-9400 sávból ahova be volt szorulva már egy ideje
9430 azt jelenti, hogy ,,kilőtt,, ? Szerintem, kiszórni tervezik a portfoliósok és írnak pár cikket segítségül. Vagy megártott a meleg vkinek. Ricsinek ez nem elmozdulás 3-4%-ot mozdul egy nap ha mozdul. Ez mocorgás csak, nem kilövés!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.